Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 18.00 θα στρημάρουμε στην έδρα την πρεμιέρα του ντοκυμαντέρ TPB-AFK The Pirate Bay Away From Keyboard, ζωντανά ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Βερολίνου.
https://www.facebook.com/events/151095898381324/?ref=22
https://www.facebook.com/groups/AthensPirates/
http://watch.tpbafk.tv/
Προβολή στην έδρα ντοκυμαντέρ TPB-AFK
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Προβολή στην έδρα ντοκυμαντέρ TPB-AFK
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
Re: Προβολή στην έδρα ντοκυμαντέρ TPB-AFK
Μπράβο παιδιά!!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Ωραιοι... διαδώστε το... θα κανω αρκετα invite για αρχη.
Κανε ενα τοπικό event για να ξερουν που πηγαίνουν... τζαμπα εκανα invite στο κεντρικο. Και μια εικονα/γραφικο καλο θα ηταν.
Κανε ενα τοπικό event για να ξερουν που πηγαίνουν... τζαμπα εκανα invite στο κεντρικο. Και μια εικονα/γραφικο καλο θα ηταν.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
μπραβο παιδια
http://www.imdb.com/title/tt2608732/
Ας αναλαβει και καμμια ομαδα δικια μας να το υποτιτλησει εκτος και αν περιμενουμε τις γνωστες ομαδες

http://www.imdb.com/title/tt2608732/
Ας αναλαβει και καμμια ομαδα δικια μας να το υποτιτλησει εκτος και αν περιμενουμε τις γνωστες ομαδες

Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
gounara έγραψε:Ας αναλαβει και καμμια ομαδα δικια μας να το υποτιτλησει εκτος και αν περιμενουμε τις γνωστες ομαδες
Είναι καλή η ιδέα να αναλάβουμε να βγάλουμε υπότιτλους εμείς και να τους διανείμουμε στα αντίστοιχα sites (opensubtitles.org κλπ).
Η προβολή θα γίνει χωρίς υπότιτλους δυστυχώς, (λόγω του ότι θα γίνει τη μέρα της επίσημης πρεμιέρας οπότε δεν θα προλάβουμε).
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
-
- Επικοινωνία:
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
Αν έχει κανείς προτζέκτορα να μας δανείσει και μπορεί να είναι στο γραφείο αύριο κατά τις 17.30 ας με ενημερώσει
Thanks.
Αν έχει κανείς προτζέκτορα να μας δανείσει και μπορεί να είναι στο γραφείο αύριο κατά τις 17.30 ας με ενημερώσει
Thanks.
Σε δευτερο χρονο και αφου υποτιτλιστει και αν εχει σημαντικη σχεση με εμας ( που πιστευω ναι αφου εκει ξεκινησαν ολα ) μπορουμε
να το προβαλουμε σε κεντρικο αθηναικο κινηματογραφο με απιστευτα χαμηλο εισιτηριο 1-2 ευρω και παραλληλα να κανουμε πριν και μετα δημοσια συζητηση με θεματα συναφη και να παρουσιασουμε τις βασικες πειρατικες θεσεις μας .
Αν το οργανωσουμε καταλληλα μπορουμε να αποκομησουμε πολλαπλα οφελη ακομα και οικονομικα
για projectora εχω στη δουλεια αυτον που ειχαμε στο συνεδριο νομιζω ομως οτι πηρα στο χερι τη λαμπα .
θα το δω αυριο Διονυση
Επισης αν το υποτιτλησουμε μπορουμε να αναφερουμε το ΠΕΙΡ μεσα , θα ειναι καλη διαφημιση αντε να πιασουμε την ευκαιρια
να το προβαλουμε σε κεντρικο αθηναικο κινηματογραφο με απιστευτα χαμηλο εισιτηριο 1-2 ευρω και παραλληλα να κανουμε πριν και μετα δημοσια συζητηση με θεματα συναφη και να παρουσιασουμε τις βασικες πειρατικες θεσεις μας .
Αν το οργανωσουμε καταλληλα μπορουμε να αποκομησουμε πολλαπλα οφελη ακομα και οικονομικα
για projectora εχω στη δουλεια αυτον που ειχαμε στο συνεδριο νομιζω ομως οτι πηρα στο χερι τη λαμπα .
θα το δω αυριο Διονυση
Επισης αν το υποτιτλησουμε μπορουμε να αναφερουμε το ΠΕΙΡ μεσα , θα ειναι καλη διαφημιση αντε να πιασουμε την ευκαιρια
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
- Επικοινωνία:
gounara έγραψε:Σε δευτερο χρονο και αφου υποτιτλιστει και αν εχει σημαντικη σχεση με εμας ( που πιστευω ναι αφου εκει ξεκινησαν ολα ) μπορουμε
θα το δω αυριο Διονυση
1) Το project κινηματογράφος είναι ήδη σχεδόν έτοιμο, έχω βρει σινεμά που εκτός απροόπτου θα μας δώσει το χώρο. Απλά περίμενα να βρούμε υλικό. Τώρα έχουμε και έχει και ο Νίκος κάτι άλλα. Και φυσικά κάτι θα πάρουμε χρηματικά (πρέπει να μιλήσω για το πως και τι)
2) Οι υπότιτλοι είναι και αυτοί καθ' οδόν μόλις δώσουν τους αγγλικούς θα το κάνω εγώ.
3) Ζητάνε φώτο από τα events που θα το στρημάρουν ανά τον κόσμο. Μάλλον θα μπούνε στα extra του dvd. Εγώ θα είμαι

3) Προτζέκτορας βρέθηκε θα μου τον φέρει σε λίγο ο Γιάννης.
Οπότε αύριο στις 17.30 - 18.00 ραντεβού στην έδρα.
zio_donnie έγραψε:gounara έγραψε:Σε δευτερο χρονο και αφου υποτιτλιστει και αν εχει σημαντικη σχεση με εμας ( που πιστευω ναι αφου εκει ξεκινησαν ολα ) μπορουμε
θα το δω αυριο Διονυση
1) Το project κινηματογράφος είναι ήδη σχεδόν έτοιμο, έχω βρει σινεμά που εκτός απροόπτου θα μας δώσει το χώρο. Απλά περίμενα να βρούμε υλικό. Τώρα έχουμε και έχει και ο Νίκος κάτι άλλα. Και φυσικά κάτι θα πάρουμε χρηματικά (πρέπει να μιλήσω για το πως και τι)
2) Οι υπότιτλοι είναι και αυτοί καθ' οδόν μόλις δώσουν τους αγγλικούς θα το κάνω εγώ.
3) Ζητάνε φώτο από τα events που θα το στρημάρουν ανά τον κόσμο. Μάλλον θα μπούνε στα extra του dvd. Εγώ θα είμαι![]()
3) Προτζέκτορας βρέθηκε θα μου τον φέρει σε λίγο ο Γιάννης.
Οπότε αύριο στις 17.30 - 18.00 ραντεβού στην έδρα.

good job
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες