Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιους αλλα το θεμα ειναι φλεγον ειδικα για τις Τεκνολογιες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Στους ομιλητές είναι και ο Τσιαβος οποτε δεν θα είναι τελείως biased.
http://mke.ntua.gr/IPRSeminar2012
Ημερίδα "Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων"
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ημερίδα "Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων"
πιστευω οτι πρεπει να παρευρεθουμε.
αυτες για μενα ειναι σοβαρες ΔΡΑΣΕΙΣ.
αυτες για μενα ειναι σοβαρες ΔΡΑΣΕΙΣ.
-
Να παρακαλέσω όποιον πάει να δώσει υλικό, links, κτλ μετά εδώ.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
Να συμφωνήσω με την έκφραση.
Θα ήθελα ειλικρινά να δώ τι θα πει ο lavipharm γιατί άπτεται των θέσεων μας για τα γενώσημα.
Θα ήθελα ειλικρινά να δώ τι θα πει ο lavipharm γιατί άπτεται των θέσεων μας για τα γενώσημα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Εγώ θα ήθελα και θα προσπαθήσω να πάω.
Αν πάω, θέλετε να βάλω τον κομματικό μου μανδύα (αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο, απλά για την παρουσία) ή να πάω απλά να παρακολουθήσω και να σας μεταφέρω ότι πληροφορία μπορέσω να συλλέξω;
Αν πάω, θέλετε να βάλω τον κομματικό μου μανδύα (αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο, απλά για την παρουσία) ή να πάω απλά να παρακολουθήσω και να σας μεταφέρω ότι πληροφορία μπορέσω να συλλέξω;
-
headofthebored έγραψε:Αν πάω, θέλετε να βάλω τον κομματικό μου μανδύα (αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο, απλά για την παρουσία) ή να πάω απλά να παρακολουθήσω και να σας μεταφέρω ότι πληροφορία μπορέσω να συλλέξω;
your call

1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
Αν βάλεις τον κομματικό μανδύα θα πρέπει να επιδιώξεις να κάνεις παρέμβαση αλλιώς θα θεωρηθεί ότι οι πειρατές δεν έχουμε άποψη για το θέμα.
Το πρόβλημα είναι ότι αν η παρέμβαση σου είναι ελλειπής και γενικά την χαρακτηρίζει το πάθος αλλά πάσχει από έλλειψη στοιχείων θα θεωρηθείς εσύ αλλά και το κόμμα σαν ιδεοληπτικοί Ταλιμπάν.
Αν πας σαν άτομο που προσπαθεί να ενημερωθεί για το θέμα και στο διάλειμμα επιδιώξεις συζήτηση με τους διοργανωτές και τους ομιλητές δηλώνοντας και μέλος των πειρατών πιθανόν να υποσχεθούν να σε βοηθήσουν με επιπλέον υλικό και επιπλέον να έχουν στα υπόψη τους σε μελλοντικές ημερίδες να συμπεριλάβουν και κάποιο μέλος των πειρατών.
Πως θα παρουσιασθείς με γνώμωνα του τι θα αποδώσει περισσότερο στην διάδοση των απόψεων μας εσύ το αποφασίζεις.
Το πρόβλημα είναι ότι αν η παρέμβαση σου είναι ελλειπής και γενικά την χαρακτηρίζει το πάθος αλλά πάσχει από έλλειψη στοιχείων θα θεωρηθείς εσύ αλλά και το κόμμα σαν ιδεοληπτικοί Ταλιμπάν.
Αν πας σαν άτομο που προσπαθεί να ενημερωθεί για το θέμα και στο διάλειμμα επιδιώξεις συζήτηση με τους διοργανωτές και τους ομιλητές δηλώνοντας και μέλος των πειρατών πιθανόν να υποσχεθούν να σε βοηθήσουν με επιπλέον υλικό και επιπλέον να έχουν στα υπόψη τους σε μελλοντικές ημερίδες να συμπεριλάβουν και κάποιο μέλος των πειρατών.
Πως θα παρουσιασθείς με γνώμωνα του τι θα αποδώσει περισσότερο στην διάδοση των απόψεων μας εσύ το αποφασίζεις.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
-
- Επικοινωνία:
-
- Επικοινωνία:
Νίκο βούρ , πήγαινε, θα ήθελα και εγώ να έρθω, αλλά έχω μάθημα, από 08.30 έως 20.30 .
Προχώρα, θα έχει πλάκα να ακούσουμε τις εταιρείες και τι πιστεύουν γιά προσαρμογή του χρόνου προστασίας, στη πραγματικότητα.
Προχώρα, θα έχει πλάκα να ακούσουμε τις εταιρείες και τι πιστεύουν γιά προσαρμογή του χρόνου προστασίας, στη πραγματικότητα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
- Επικοινωνία:
Παρακαλώ, όποιος πάει (που πρέπει να πάει κάποιος) να συλλέξει υλικό, να το δώσει στην ΟΜ.ΕΠ για να ενημερωθεί το http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... E%B4%CE%B1 (wiki > τμήμα Νομοθεσία > παρατηρητήριο ΟΒΙ)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

здравствуйте
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες