Vassilis Perantzakis έγραψε:Kotsos έγραψε: Βασίλη σε έχω για έξυπνο άτομο. Τα συνέδρια όλων των κομμάτων είναι ανοικτά για το κοινό. Ομιλίες και χαιρετισμούς όμως απευθύνουν μόνο αυτοί που συμπράτουν με το κόμμα που διοργανώνει το συνέδριο. Κάτι σαν αδελφά κόμματα.
Αν δεν έχουμε αποφασίσει να συμπράξουμε μαζί τους και πάμε εκεί ή είμαστε ηλίθιοι και χορεύουμε στο ρυθμό που μας βαράν το ντέφι ή έχουμε άλλους σκοπούς.
Εφόσον την απόφαση αυτή την παίρνει η ΔΕ μόνη της και δεν έχει καθολική ψηφοφορία να τη στηρίξει και δεν είναι πάγια τακτική ούτε εθιμοτυπική υποχρέωση να στέλνουμε εκπροσώπους σε όλα τα κόμματα, αυτό αφήνει πολλές υπόνοιες για την ΔΕ και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και επιτελεί το έργο της.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες σε συνέδριο κόμματος; Αδελφά κόμματα ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ όταν γινόταν χαιρετισμός ενός στο άλλο; Η μήπως είναι αδελφά με το ΚΚΕ; Μην τρελαινόμαστε!!! Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος, ξέρω ότι το να πας για έναν χαιρετισμό και να σε δούνε δεν σημαίνει σύμπραξη.
Θεωρώ ότι η αντίδρασή σου είναι υπερβολική.
Με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ και συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΚΕ δεν θα έλεγα ότι δεν έχουν αδελφοποιηθεί την περίοδο των χαιρετισμών και δεν έχουν συμπράξει.
Εσυ;;;;;