Ενημέρωση προς το Σώμα των Μελών

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
piratiko.org
Επικοινωνία:

Re: Ενημέρωση προς το Σώμα των Μελών

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 24 Ιαν 2013, 14:15

zio_donnie έγραψε:Νίνα Παυλίδου - Γερμανία

Γεννήθηκα στην Κολωνία της Γερμανίας....Σπούδασα Δημοσιογραφία στην Κολωνία. Ομιλώ την Γερμανική.... Ζω σε μια χώρα (Γερμανία) όπου καθημερινά γίνομαι δέκτης σχολίων θετικών και αρνητικών για την πατρίδα μου....

ΝΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Οι σύγχρονοι «ναζί» πρέπει να περάσουν από μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης αυτή την φορά με την κατηγορία των εγκληματιών οικονομικού πολέμου!!!
Η μόλις προχθεσινή υποβάθμιση του οίκου Moody’s που χτύπησε τους Ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης δεν έχουν καμία σχέση με έναν ακριβότερο δανεισμό στη χώρα αλλά ήταν ένα μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ενώση η οποία αποτελεί πλέον την αδύναμη πλευρά της παγκόσμιας οικονομίας.
Η Ευρώπη και οι πολιτικοί ηγέτες της πρέπει να τιμωρήσουν τη Γερμανία, να την απομονώσουν από την Ε.Ε. ή και ακόμη να την αποβάλλουν και ας ακολουθήσουν τη Μέρκελ όλοι εκείνοι οι λαοί που ήταν πάντοτε δορυφόροι των Γερμανών.

Δηλαδή την χώρα που γεννήθηκε, την σπούδασε και της δίνει δουλειά την έχει χεσμένη. Της χρωστάγανε φιλοξενία οι Γερμανοί. Ωραίο ήθος, συγχαρητήρια. Μακάρι οι Γερμανοί να εφαρμόσουν αυτά που θέλει το Νινάκι για την Ελλάδα και να την διώξουν με τις κλωτσιές.

Η σχιζοφρένεια δεν έχει όριο.

ZIO

με κάθε γράμμα που βάζεις εδώ στο φόρουμ ... πέφτεις όλο και πιο χαμηλά....
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 24 Ιαν 2013, 14:17

- Καλημέρα Γιάννη
- Κουκιά σπέρνω

Η μία μαλακία μετά την άλλη εδώ κι ένα χρόνο και τώρα θέλεις να μας την πεις κιόλας. Το ότι σου έδωσα μερικώς δίκιο στην αφαίρεση του spamiko.org δεν σου δίνει λευκή επιταγή να μας βγεις κι από επάνω.
Σου λέω ευγενικά πως δεν αξιολόγησες σωστά αυτό που προτείνεις κι εσύ μας χαρακτηρίζεις λέγοντας ότι:

• Είμαστε αντίθετοι στις αρχές μας (επειδή δεν θέλουμε να μιλήσουμε με άτομα που είναι αντίθετα στις αρχές μας)
  • Μη δημοκράτες (για τον ίδιο λόγο)
  • Κλειστά μυαλά που δεν τολμάμε να βγούμε από το φόρουμ (...)
  • Δεν μιλάμε με επιχειρήματα
  • Είμαστε απέναντι στο υπόλοιπο σώμα των μελών
  • Είμαστε φασιστικό λόμπι
  • Δεν είμαστε σοβαροί ούτε έξυπνοι

Τέρμα. Ως εδώ, πανηλίθιε. Ευγένειες τέλος. Απορώ πως δεν πέφτεις περισσότερο. Περιμένω ακόμη την ψηφοφορία εμπιστοσύνης στο άτομό σου, σούπερ σταρ.

EDIT: Για τους... ιστορικούς, να πω ότι το επίμαχο, αρχικό κείμενο-πρόταση έχει υποστεί επεξεργασία μετά τις αντιδράσεις.

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 24 Ιαν 2013, 14:18

piratiko.org έγραψε:

ZIO

με κάθε γράμμα που βάζεις εδώ στο φόρουμ ... πέφτεις όλο και πιο χαμηλά....

Τι γράμμα βάζω; Σχολιάζω τα άρθρα και τα άτομα της πρότασης σου. Χαμηλά πέφτεις εσύ που σκέφτηκες καν να προτείνεις να συνομιλήσουμε σαν κόμμα με αυτούς τους μην πω τι. Κόφτο, οι σαχλαμάρες τέλος.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 24 Ιαν 2013, 14:20

piratiko.org έγραψε:
LouisaT έγραψε:Τίποτα. Απλώς να καταλάβουμε τί παίχτηκε και με ποια λογική. Τίποτα άλλο.

????????????????????????

====> http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE% ... E%B1%CF%82

:evil:

Γιώργο, μην θυμώνεις. Εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιος δόλος, ή συνωμοσία, ούτε εκ μέρους σου, ούτε εκ μέρους οποιουδήποτε άλλου. Απλώς, επειδή το κόμμα αυτό καθόπως φαίνεται είναι εκ διαμέτρου αντίθετο ως προς τις αρχές μας, μου κάνει εντύπωση (δλδ είμαι περίεργη να μάθω) πώς κάποιος θεώρησε ότι μπορεί να έχουμε κάτι να πούμε με αυτούς. That's all. Δεν εννοούσα τίποτα άλλο.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 24 Ιαν 2013, 14:28

Βλέπω έχει ήδη αποφασιστεί η "γνωριμία"; Α θα με αναγκάσετε να μπω mumble.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 24 Ιαν 2013, 14:31

zio_donnie έγραψε:Βλέπω έχει ήδη αποφασιστεί η "γνωριμία"; Α θα με αναγκάσετε να μπω mumble.

:-)
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 24 Ιαν 2013, 14:33

piratiko.org έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Βλέπω έχει ήδη αποφασιστεί η "γνωριμία"; Α θα με αναγκάσετε να μπω mumble.

:-)

Θελει η <<συνομωσια>> να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει :lol:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 24 Ιαν 2013, 14:43

Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Ως πειρατές έχουμε κάποιες βασικές αρχές. Αν η κυρία αυτή θέλει να μάθει ποιες είναι και να συζητήσει με μέλη πάνω σε αυτές ώστε να τις υιοθετήσουν, κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται ούτε άδεια, ούτε τίποτα.

Ειδικά τώρα για το κόμμα αυτό, από ότι βλέπω κατατάσσεται ως "αντιμνημονιακό". Επίσης θέλει μια Ενωμένη Ευρώπη, αλλά ο πλούτος της Ελλάδας είναι... Ελληνικός, υποθέτω, ο πλούτος της Ισπανίας, Ισπανικός και τα λοιπά!!! Οπότε η ένωση είναι στα λόγια όπως σήμερα. Δεν έχουμε λοιπόν κοινό τόπο σε αυτά.

Από κει και πέρα, οι συνεργασίες κομμάτων γίνονται με συγκεκριμένο πλαίσιο όταν μιλάμε για εκλογές. Αν θέλουν ανεπίσημα να συναντηθούν μέλη για να δουν αν μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο πλαίσιο δεν χρειάζεται άδεια. Επίσημη συνάντηση πριν να γίνουν διερευνητικές πως μπορεί να υπάρξει;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Ιαν 2013, 14:55

piratiko.org έγραψε:Μου πρότεινε η κα. Παυλίδου να δούμε εάν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια αλληλοστήριξη ή και περισσότερα, ανάμεσα στα δυο κόμματα.

Λοιπόν εγώ τι καταλαβαίνω απο αυτήν την πρόταση κάτι χρειάζονται απο εμάς...
τι έχουμε να προσφέρουμε εμείς αυτήν την στιγμή κάποιες πλατφόρμες εργασίας - ψηφοφοριών, ενα brand name, γνώσεις επι των τριων βασικών αρχών μας
τώρα μένει να μάθουμε τι έχουν να μας προσφέρουν αυτοί εεε ας το ακούσουμε... ;)

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 24 Ιαν 2013, 15:01

Rainmaker έγραψε:
piratiko.org έγραψε:Μου πρότεινε η κα. Παυλίδου να δούμε εάν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια αλληλοστήριξη ή και περισσότερα, ανάμεσα στα δυο κόμματα.

Λοιπόν εγώ τι καταλαβαίνω απο αυτήν την πρόταση κάτι χρειάζονται απο εμάς...
τι έχουμε να προσφέρουμε εμείς αυτήν την στιγμή κάποιες πλατφόρμες εργασίας - ψηφοφοριών, ενα brand name, γνώσεις επι των τριων βασικών αρχών μας
τώρα μένει να μάθουμε τι έχουν να μας προσφέρουν αυτοί εεε ας το ακούσουμε... ;)

Μαυσωλειο για να βαλουμε το ταριχευμενο σωμα του ιδρυτη μας.

Pirate Party of Greece founder still allive :arrow: :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 24 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες