εντολη συλληψης βαξεβανη

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: εντολη συλληψης βαξεβανη

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Οκτ 2012, 19:12

σολιστας βιολιου

sorry, εννοουσα σολιστας πιανου - διεθνους φημης πιανιστας ο Σγουρος - τον μπερδεψα με το αλλο αστερι της ελληνικης μουσικης σκηνης τον Λεωνιδα Καβακο !

Ρε παιδια πλακα κανετε ;;;
Ζαππα τι ειναι αυτα που λες για οσους εχουν λεφτα σε ξενες τραπεζες ;;; εννοειται νομιμα και φορολογημενα!
ειμαστε ή οχι στην Ευρωπαϊκη Ενωση υπερ της οποιας υποτιθεται οτι και εμεις κοπτομεθα ;;;
Ισχυει ή οχι η ελευθερια κινησης κεφαλαιων ;;;
Ισχυει ή οχι οτι αν βρω καποιο καλυτερο επιτοκιο στην HSBC / Credit Suisse / Deutsche bank κλπ εχω την ελευθερια να μεταφερω τα νομιμα και φορολογημενα κεφαλαια μου ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ;;;
και για να καταλαβω δλδ γιατι πρεπει να τα κραταω στο Ελλαντα οπου οι ντοπιοι "ρουφηχτρες" τραπεζιτες / ΚΑΡΓΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ / καργα τροφοδοτουμενοι απο το "ντοβλετι" [ Μποδοσακης Αθανασιαδης -λεγε με Χαλυβουργικη- πριν πεθανει συμβουλη στους κληρονομους : με το ντοβλετι παιδια , με το ντοβλετι] κανουν οτι γουσταρουν αυτοι με επιτοκια χορηγησεων στο Θεο και με επιτοκια καταθεσεων στα ταρταρα, χωρια την ανασφαλεια του σημερα ζω αυριο πεθαινεις !!!

Στα τσακιδια με την ελληνικουρα των κοτζαμπασηδων που εχουμε κληρονομησει απο την τουρκοκρατια !

Ποτε θα ξυπνησουμε επιτελους απο το ληθαργο ;;;
Ναι, εμενα με νοιαζει και πολυ μαλιστα οταν καποιοι απο ολους χωρις κανενα λογο ριχνονται βορα στα θηρια της αμετρης δημοσιοτητας και του λαΪκισμου, και δεν θα στενοχωρηθω καθολου για τις παρανομες νοικοκυρες και τους ασχετους που μπαινουν στους διεθνεις λογαριασμους για "καλυψη" - καλα να παθουν - ΑΛΛΑ στενοχωριεμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οταν τις "αρχες" μας τις κανουμε λαστεξ με ιδιαιτερα μεγαλη ευκολια !

Δεν μπορει να ειμαστε εμεις οι απολογητες της ανικανοτητας του ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ κρατους που ζουμε αλλα ουτε και οι ανεξελεγκτοι τιμητες επι δικαιων και αδικων !

Δυστυχως θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Και κυριως θελει ΜΥΑΛΟ ...

Καλα καναμε και καταδικασαμε τη συλληψη. Θα ειμουνα απολυτα ευτυχης εαν ειχαμε καταδικασει και τη λαϊκιστικη δημοσιευση...

προτασεις παντως για τη δικη μας μικρη "περιπτωση" περιμενω ακομη...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 19:14

omissman έγραψε:
σολιστας βιολιου

sorry, εννοουσα σολιστας πιανου - διεθνους φημης πιανιστας ο Σγουρος - τον μπερδεψα με το αλλο αστερι της ελληνικης μουσικης σκηνης τον Λεωνιδα Καβακο !
Ρε παιδια πλακα κανετε ;;;
Ζαππα τι ειναι αυτα που λες για οσους εχουν λεφτα σε ξενες τραπεζες ;;; εννοειται νομιμα και φορολογημενα!
ειμαστε ή οχι στην Ευρωπαϊκη Ενωση υπερ της οποιας υποτιθεται οτι και εμεις κοπτομεθα ;;;
Ισχυει ή οχι η ελευθερια κινησης κεφαλαιων ;;;
Ισχυει ή οχι οτι αν βρω καποιο καλυτερο επιτοκιο στην HSBC / Credit Suisse / Deutsche bank κλπ εχω την ελευθερια να μεταφερω τα νομιμα και φορολογημενα κεφαλαια μου ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ;;;
και για να καταλαβω δλδ γιατι πρεπει να τα κραταω στο Ελλαντα οπου οι ντοπιοι "ρουφηχτρες" τραπεζιτες / ΚΑΡΓΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ / καργα τροφοδοτουμενοι απο το "ντοβλετι" [ Μποδοσακης Αθανασιαδης -λεγε με Χαλυβουργικη- πριν πεθανει συμβουλη στους κληρονομους : με το ντοβλετι παιδια , με το ντοβλετι] κανουν οτι γουσταρουν αυτοι με επιτοκια χορηγησεων στο Θεο και με επιτοκια καταθεσεων στα ταρταρα, χωρια την ανασφαλεια του σημερα ζω αυριο πεθαινεις !!!
Στα τσακιδια με την ελληνικουρα των κοτζαμπασηδων που εχουμε κληρονομησει απο την τουρκοκρατια !
Ποτε θα ξυπνησουμε επιτελους απο το ληθαργο ;;;
Ναι, εμενα με νοιαζει και πολυ μαλιστα οταν καποιοι απο ολους χωρις κανενα λογο ριχνονται βορα στα θηρια της αμετρης δημοσιοτητας και του λαΪκισμου, και δεν θα στενοχωρηθω καθολου για τις παρανομες νοικοκυρες και τους ασχετους που μπαινουν στους διεθνεις λογαριασμους για "καλυψη" - καλα να παθουν - ΑΛΛΑ στενοχωριεμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οταν τις "αρχες" μας τις κανουμε λαστεξ με ιδιαιτερα μεγαλη ευκολια !
Δεν μπορει να ειμαστε εμεις οι απολογητες της ανικανοτητας του ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ κρατους που ζουμε αλλα ουτε και οι ανεξελεγκτοι τιμητες επι δικαιων και αδικων !
Δυστυχως θελει αρετη και τολμη η ελευθερια. Και κυριως θελει ΜΥΑΛΟ ...
Καλα καναμε και καταδικασαμε τη συλληψη. Θα ειμουνα απολυτα ευτυχης εαν ειχαμε καταδικασει και τη λαϊκιστικη δημοσιευση...
προτασεις παντως για τη δικη μας μικρη "περιπτωση" περιμενω ακομη...

+1 Γιώργο.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 19:27

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Στράτο με παρεξήγησες. Δεν εξέφρασα καμία ένσταση ούτε γιατί βγήκε δελτίο τύπου, ούτε γιατί δεν πήγε σε ψηφοφορία. Σ' αυτό εγώ κι εσύ διαφέρουμε, γιατί εγώ πιστεύω σε απλούστερες διαδικασίες σ' αυτά τα ζητήματα, δηλαδή είμαι της σχολής τα δελτία τύπου καθώς και μια σειρά άλλα ζητήματα να διαχειρίζονται με τις κλασικές μεθόδους των εκπροσώπων κ.λ.π. να μη τα λέμε ξανά και ξανά. Δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα να πειθαρχήσω σ' αυτό που προκρίνει εκάστοτε η πλειοψηφία.
Η απορία μου έγκειται στο ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ψηφοφορίες πρέπει να χρησιμοποιούνται σε θέματα ήσσονος σημασίας όπως τα δελτία τύπου και δεν χρησιμοπούνται σε ζητήματα θεμελειώδους σημασίας όπως αυτή που μας έχει προκύψει τώρα, που αν θέλεις είναι και όλο το ... ζουμί της υπόστασής μας ως Πειρατική Ιδεολογία αν δεν απατώμαι. Λίγο παραπάνω τα ίδια περίπου λέει κι ο Πλέσσας αν κατάλαβα καλά. Βάζει δηλαδή το πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις. Αν οι Πειρατές δεν ξεδιαλύνουμε καθαρά και ξάστερα τις θέσεις μας σ' αυτές τις περιπτώσεις μου φαίνεται ότι συζητάμε για να συζητάμε και όχι για να προχωράμε.

Δεν σε παρεξήγησα καθόλου. Η θέση μου είναι να ψηφίζονται τα πάντα, γιατί και ένα "απλό" δελτίου τύπου μπορεί (και συνήθως συμβαίνει) να εκφράζει περίπλοκη θέση. Από εκεί και πέρα. Το σύστημα υπάρχει, το γιατί δεν ψηφίζουμε για τα "σοβαρά" έχει να κάνει με την αποδοχή της διαδικασίας της διαβούλευσης και της ψήφισης.

Και για να κάνω τον γκρινιάρη: Είδες ένα "απλό" δελτίου τύπου τι μπορεί να κρύβει; Γιατί να μην είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Ψηφοφορία παντού και μετά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Οκτ 2012, 19:34

Αγαπητοί πειρατές(?) σήμερα ζούμε ακατάληπτες στιγμές στην Ελλάδα, και έρχονται και ασύλληπτες αύριο, αν καθόμαστε να μιξοκλαίμε γιά τη δήθεν διαπόμπευση ενός κατέχοντα, τη στιγμή που όλοι θα πεινάμε σε λίγο,-παρόλο που δε φταίμε-, Το εχουμε χάσει..................................

Εεεε οχι και κατεχων ο Σγουρος !!!

ενταξει , ας τους ...φαμε τοτε για να μην πειναμε !!!

Λοιπον τους δικους μας καταθετες να τους "δωσω" στους ορκωτους ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;;

Γιατι δεν βγαζουμε μια ανακοινωση για τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Παπακωνσταντινου και Βενιζελο που μας κοροϊδευουν κατω απο τη μυτη μας παιζοντας την κολοκυθια με τη λιστα Lagarde και αφηνοντας τη υποθεση να εξελιχτει οπως εξελιχτηκε, στην ουσια την εχουν ηδη "καψει" ;;;
Γιατι να μη ζητησουμε την παραπομπη τους στο Ειδικο Δικαστηριο με την κατηγορια της παραβασης καθηκοντος, της αποκρυψης στοιχειων κλπ.κλπ.κλπ ;;;; εχουμε ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ για μια πιο ουσιαστικη παρεμβαση στη δημοσια ζωη ή οχι ;;;
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 19:56

baskin έγραψε:Δεν σε παρεξήγησα καθόλου. Η θέση μου είναι να ψηφίζονται τα πάντα, γιατί και ένα "απλό" δελτίου τύπου μπορεί (και συνήθως συμβαίνει) να εκφράζει περίπλοκη θέση. Από εκεί και πέρα. Το σύστημα υπάρχει, το γιατί δεν ψηφίζουμε για τα "σοβαρά" έχει να κάνει με την αποδοχή της διαδικασίας της διαβούλευσης και της ψήφισης.
Και για να κάνω τον γκρινιάρη: Είδες ένα "απλό" δελτίου τύπου τι μπορεί να κρύβει; Γιατί να μην είναι ξεκάθαρα τα πράγματα; Ψηφοφορία παντού και μετά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

Εδώ Στράτο θα διαφωνήσουμε.
Εγώ έχω τη γνώμη ότι πρώτα έπρεπε να ψηφίσουμε, δοθείσης της ευκαιρίας με το θέμα του Μπαξεβάνη, για το ποια είναι η θέση μας στο θέμα και όταν το κόμμα θα ξεδιάλυνε (αμεσοδημοκρατικά πάντα) τι πιστεύει και πως θέλει να λειτουργεί η κοινωνία και οι νόμοι στις ανάλογες περιπτώσεις, θα έβγαζε ένα δελτίο τύπου, που άμα ο κόσμος συμφωνούσε, θα μπορούσε να έχει και τα στατιστικά και ότι άλλα στοιχεία θα προέκυπταν από την ψηφοφορία σχετικά με τη γνώμη του σώματος των μελών. Για μένα αυτό είναι το ζητούμενο και η πρόκληση που έχετε εσείς της ΙΤ. Να μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα της δυνατότητας άμεσης διερεύνησης και αποτύπωσης της γνώμης του σώματος των μελών οποτεδήποτε προκύπτουν κρίσιμα ζητήματα που σχοινοβατούν πάνω σε λεπτές γραμμές (που λέει κι ο Πλέσσας παραπάνω) και όχι για το πώς θα συνταχθεί ένα δελτίο τύπου που θα τα αποτυπώνει όλα αυτά, που μπορεί να το κάνει ο καθένας που ξέρει γραμματική και συντακτικό και έχει και λίγη δημοσιογραφική εμπειρία άμα του δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες. Είναι προφανές νομίζω ότι η διαδικασία έχει ακολουθήσει τελείως ανάποδη πορεία.
Υ.Γ.: Στράτο μου, θέλω να ξέρεις ότι όλες αυτές οι παρατηρήσεις είναι καλοπροαίρετες και δεν σκοπεύουν να σε βάλουν σε νέους μπελάδες. Έχω καταλάβει το μέγεθος της προσφοράς σου (έχεις σπάσει το ... προσφερόμετρο ήδη) και θέλω να σε δω κάποτε να παίρνεις ... άδεια για χαλάρωση. Θα μας πάρει πολύ καιρό για να ... σώσουμε τον κόσμο γι' αυτό να θυμάσαι ότι: σημασία δεν έχει τόσο ο προορισμός, όσο το ταξείδι. Δηλαδή κάθε στιγμή που διαθέτουμε γι' αυτή την ιδεολογία πρέπει να την απολαμβάνουμε κι όχι να μαστιγωνόμαστε.
Πειρατικά και με το θάρρος της ηλικίας πάντα.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 20:03

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Εγώ έχω τη γνώμη ότι πρώτα έπρεπε να ψηφίσουμε, δοθείσης της ευκαιρίας με το θέμα του Μπαξεβάνη, για το ποια είναι η θέση μας στο θέμα και όταν το κόμμα θα ξεδιάλυνε (αμεσοδημοκρατικά πάντα) τι πιστεύει και πως θέλει να λειτουργεί η κοινωνία και οι νόμοι στις ανάλογες περιπτώσεις, θα έβγαζε ένα δελτίο τύπου, που άμα ο κόσμος συμφωνούσε, θα μπορούσε να έχει και τα στατιστικά και ότι άλλα στοιχεία θα προέκυπταν από την ψηφοφορία σχετικά με τη γνώμη του σώματος των μελών. Για μένα αυτό είναι το ζητούμενο και η πρόκληση που έχετε εσείς της ΙΤ. Να μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα της δυνατότητας άμεσης διερεύνησης και αποτύπωσης της γνώμης του σώματος των μελών οποτεδήποτε προκύπτουν κρίσιμα ζητήματα που σχοινοβατούν πάνω σε λεπτές γραμμές (που λέει κι ο Πλέσσας παραπάνω) και όχι για το πώς θα συνταχθεί ένα δελτίο τύπου που θα τα αποτυπώνει όλα αυτά, που μπορεί να το κάνει ο καθένας που ξέρει γραμματική και συντακτικό και έχει και λίγη δημοσιογραφική εμπειρία άμα του δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες.

Μα όταν ψηφίζουμε για ένα δελτίο τύπου, είναι αυτονόητο ότι ψηφίζουμε για την ουσία του όχι για την σύνταξη και την ορθογραφία του. Μην κάνεις τον Χρήστο τώρα που βάζει τα δελτία για διόρθωση-ψήφιση. Σωστή χρήση του συστήματος θέλει. Και μην ξεχνάς ότι το σύστημα (αυτό που έχουμε) είναι σύστημα διαβούλευσης και ψήφισης (όχι μόνο ψήφισης). Όλα αυτά που λες τα κάνει.

Εκτός κι αν εγώ είμαι πολύ μπροστά σε σχέση με αυτό που αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι. Και για να μιλήσω με παραδείγματα. Τα δελτία τύπου της Επιτροπής Περιβάλλοντος τα υπερψήφισα γιατί συμφωνώ με την ουσία τους, όχι γιατί ήταν γραμματικά και συντακτικά σωστά (που δεν ήταν). Το τελευταίο είναι θέμα αυτών που ασχολούνται με την σύνταξη.

Υποθέτω μάλλον, ότι έχετε "παρερμηνεύσει" το γιατί ένα δελτίο τύπου (τελειωμένο) πρέπει να μπει σε ψήφιση και το συγκεκριμένο θέμα που πραγματευόμαστε τώρα αυτό δείχνει.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 20:17

[quote="baskin"]Μα όταν ψηφίζουμε για ένα δελτίο τύπου, είναι αυτονόητο ότι ψηφίζουμε για την ουσία του όχι για την σύνταξη και την ορθογραφία του. Μην κάνεις τον Χρήστο τώρα που βάζει τα δελτία για διόρθωση-ψήφιση. Σωστή χρήση του συστήματος θέλει. Και μην ξεχνάς ότι το σύστημα (αυτό που έχουμε) είναι σύστημα διαβούλευσης και ψήφισης (όχι μόνο ψήφισης). Όλα αυτά που λες τα κάνει.
Εκτός κι αν εγώ είμαι πολύ μπροστά σε σχέση με αυτό που αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι. Και για να μιλήσω με παραδείγματα. Τα δελτία τύπου της Επιτροπής Περιβάλλοντος τα υπερψήφισα γιατί συμφωνώ με την ουσία τους, όχι γιατί ήταν γραμματικά και συντακτικά σωστά (που δεν ήταν). Το τελευταίο είναι θέμα αυτών που ασχολούνται με την σύνταξη.
Υποθέτω μάλλον, ότι έχετε "παρερμηνεύσει" το γιατί ένα δελτίο τύπου (τελειωμένο) πρέπει να μπει σε ψήφιση και το συγκεκριμένο θέμα που πραγματευόμαστε τώρα αυτό δείχνει.[/quote]

Αν τα πράγματα είναι έτσι, τότε εσύ έχεις δίκιο και εγώ άδικο, γιατί αρκετά δεν τα έχω καταλάβει καλά. Μάλλον φταίει η ... αγραμματοσύνη μου ως προς τις ψηφιακές πλατφόρμες όπου πράγματι είμαι αρκετά πίσω (προσωρινά).
Όμως ρε Στράτο (πάλι καλοπροαίρετα) αρκούσε αυτή η συνοπτική συζήτηση για να βγει απόφαση σε ένα τέτοιο θέμα; Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να το αναλύσουμε σε περισσότερο βάθος πριν φτάσουμε στην ψηφοφορία γιατί, όπως και πριν σου είπα, πιστεύω ότι το θέμα είναι μεγάλο, όχι ως προς τον Μπαξεβάνη και τη λίστα, αλλά ως προς την ουσία του. Άλλωστε δεν υπήρχε καμία βία για δημοσιότητα, γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε εφημερίδα που τρέχει να προλάβει τις κυκλοφορίες, ούτε δελτίο ειδήσεων των 8 μ.μ.
Υ.Γ.: 1) Ποιος είναι ο Χρήστος ρε Στράτο; Τόχω πει και το ξαναλέω: Αυτά τα ψευδώνυμα είναι μεγάλο μπέρδεμα για μας τους ... θαλασσινούς. Άμα βγω αρχηγός του κόμματος θα τα απαγορεύσω (Δεσμεύομαι).
2) Για την άδεια δεν είδα κανένα σχόλιο. Τι θα γίνει; Θα την πάρεις ή θα τηγανίζεσαι κάθε μέρα με τα πληκτρολόγια;
Τελευταία επεξεργασία από 2 και Μιχάλης Μαντάς, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Οκτ 2012, 20:21

Η γνώμη μου είναι να τους γράψουμε στα άγραφα μας.......
στη τελικη συνέδριο έχουμε ας το συζητήσουμε εκεί.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 20:24

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Αν τα πράγματα είναι έτσι, τότε εσύ έχεις δίκιο και εγώ άδικο, γιατί αρκετά δεν τα έχω καταλάβει καλά. Μάλλον φταίει η ... αγραμματοσύνη μου ως προς τις ψηφιακές πλατφόρμες όπου πράγματι είμαι αρκετά πίσω (προσωρινά).
Όμως ρε Στράτο (πάλι καλοπροαίρετα) αρκούσε αυτή η συνοπτική συζήτηση για να βγει απόφαση σε ένα τέτοιο θέμα; Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να το αναλύσουμε σε περισσότερο βάθος πριν φτάσουμε στην ψηφοφορία γιατί, όπως και πριν σου είπα, πιστεύω ότι το θέμα είναι μεγάλο, όχι ως προς τον Μπαξεβάνη και τη λίστα, αλλά ως προς την ουσία του. Άλλωστε δεν υπήρχε καμία βία για δημοσιότητα, γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε εφημερίδα που τρέχει να προλάβει τις κυκλοφορίες, ούτε δελτίο ειδήσεων των 8 μ.μ.
Υ.Γ.: Ποιος είναι ο Χρήστος ρε Στράτο; Τόχω πει και το ξαναλέω: Αυτά τα ψευδώνυμα είναι μεγάλο μπέρδεμα για μας τους ... θαλασσινούς. Άμα βγω αρχηγός του κόμματος θα τα απαγορεύσω (Δεσμεύομαι).

Bingo!!! (πολλά bingo βάζω τελευταία). Αυτά περί βιασύνης να τα πεις σε όσους βιάζονται και σε όσους γκρινιάζουν για ανυπαρξία και νομίζουν ότι με το να βγάζουμε δελτία τύπου αποδεικνύουμε την ύπαρξη μας (πάλι βαλτός είμαι, αλλά τώρα την πάτησες γιατί μου έδωσες λαβές για σχόλια). Επίσης σε αυτούς που θεωρούν ότι η διαδικασία ψήφισης θα "καθυστερεί" τα δελτία τύπου (μην το αναλύσω τώρα γιατί δεν πρέπει να βγει ένα δελτίο, αν η βάση δεν συμφωνεί με την ουσία και πως αν κάνουν οι "υπεύθυνοι" του κεφαλιού τους, bye bye άμεση δημοκρατία).

Υ.Γ. Ο Χρήστος είναι ο kailor (καλώς ήρθες στον ψηφιακό κόσμο).

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 20:25

Dimitris Zappas έγραψε:

Η γνώμη μου είναι να τους γράψουμε στα άγραφα μας.......
στη τελικη συνέδριο έχουμε ας το συζητήσουμε εκεί.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να ψηφίσουμε για τον αν θεωρούμε τα οικονομικά δεδομένα, προσωπικά δεδομένα ή όχι. Είναι απλό το θέμα (με περίπλοκες προεκτάσεις και στις δύο περιπτώσεις...)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες