James έγραψε:Η γνωμη μου είναι να μείνει το αρχικό κείμενο:
Κώδικας: Επιλογή όλων
Πειρατικό σήμα από την ΕΡΤ
Επισημαίνουμε ότι υποστηρίζουμε το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση.
Αναμεταδίδουμε αποκλειστικά και μόνο επειδή αυθαίρετα και αντισυνταγματικά/πραξικοπηματικά (λόγω της ΠΝΠ) «τράβηξαν το καλώδιο απ” την πρίζα».
με 10άρα γραμματοσειρά, το σήμα με τη νεκροκεφαλή του σίμου,
η οθόνη(η οποία πρεπει να μεγαλώσει λίγο το πλάτος της, εκτός και ανα δε θέλουμε να φαίνονται τα κοντρόλ)
το λινκ για mobile
και λινκ διαβάστε περοσσότερα για άλλους που αναμεταδίδουν.
ή ενναλακτικά τα λινκ να μπούν σε πινακα με τρείς κολώνες και ωποσδήποτε να μπεί το λινκ που εχει βάλει ο Φοίβος με το google doc και όλα τα λινκ.
Το "αρχικό" κείμενο James, ΔΕΝ ήταν το ψηφισμένο... (πατάτα δική μου που δεν το πρόσεξα, αλλά το διόρθωσα)
Η γραμματοσειρά είναι η default. Το σήμα ΔΕΝ είναι δικό μου, κάπου το είδα και το έβαλα να το δείτε (δικό μου είναι το άλλο με το "YES SIGNAL").
Η οθόνη είναι με τo default μέγεθος... θα κάνω δοκιμές να δω αν μπορώ να μεγαλώσω το παράθυρο χωρίς παραμορφώσεις.
Το link για το mobile υπάρχει.
Για τα links των άλλων, είχαμε την ίδια ιδέα και τα έβαλα σε πίνακα (3 στήλες). Η ΕΡΤ στο FB της βγάζει από καιρό εις καιρόν updates και όσο προλαβαίνω ενημερώνω.
Για το google doc.... εντολή γιατρού, να αποφεύγεις προϊόντα που υπόσχονται χαμηλά λιπαρά και είναι τίγκα στο λίπος!!!