mankasp έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα και για τι πράγμα θα αποφασίσει η Ε.Δ. Το μόνο που μπορεί να κάνει όταν δεν υπάρχουν πρόσωπα είναι συστάσεις.
Έστω, δεν νομίζω κανείς να ζητάει κάτι παραπάνω όπως διαγραφές και τέτοια παρά μονό μια σύσταση από την Ε.Δ. προς αυτόν που έστειλε το άρθρο κυρίως για το θέμα της υπογραφής. Αν δεν ξέρετε ποιος το έγραψε κάντε έκκληση για μάρτυρες. Υπάρχουν.
Η Ε.Δ. δεν είναι εισαγγελέας για να κάνει έρευνες και να καλέσει μάρτυρες. Αν κάποιος έχει να πει κάτι ας το κάνει με στοιχεία.
Από κει και πέρα, όπως έγραψα και αλλού, θεωρώ ότι το κείμενο είναι πολύ καλά γραμμένο και το ύφος του είναι αυστηρό, αλλά μέσα στους κανόνες πολιτικής ευγένειας. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι με την προσθήκη του δημοσιογράφου, δηλαδή την πρώτη φράση.
Από το Πλήρωμα Δυτικής Ελλάδας-Βάρκα Αχαΐας του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τις τακτικές που μετέρχεται η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, για να εφαρμόσει τη μνημονιακή πολιτική της
Ε για αυτήν ΔΕΝ μπορούν να είναι υπόλογοι Πειρατές! Βλέπετε πουθενά μέσα στο κείμενο να αναφέρεται το μνημόνιο;
Για τα υπόλοιπα έχουν δίκιο. Γίνονται νομοθετήματα χωρίς να ενημερώνεται κανένας. Μπαίνουν ασαφείς όροι και ασαφή χρονικά διαστήματα εφαρμογής. Όλα αυτά είναι αντίθετα με τις αρχές μας.
Προσωπικά δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να είχαμε βγάλει όλοι μαζί αυτήν την ανακοίνωση.