laskaris_vasilis έγραψε:Αν δεν είναι κατανοητή από τον κόσμο που απευθύνεσαι....... Τσάμπα ο κόπος σου!!
Για πες που απευθυνόμαστε για να το καταλάβουμε και εμείς οι "κομπιουτεράδες"....
laskaris_vasilis έγραψε:Αν δεν είναι κατανοητή από τον κόσμο που απευθύνεσαι....... Τσάμπα ο κόπος σου!!
baskin έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:Έχεις πάρει "χαμπάρι" πως ένα κόμμα πρέπει να απευθύνεται σε όσο περισσότερους πολίτες είναι δυνατόν;
Γιατί; Χρωστάμε σε κανέναν για πάρουμε και τον τηλεθεατή του Λαζόπουλου (θυμάσαι στις εκλογές τον καυγά;).
Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την κωλοπιλάλα να έρθει και η κουτσή-στραβή Μαρία. Την επιδότηση ή το βουλευτιλίκι κυνηγάνε μερικοί;
Θα έρθουν αυτοί που ΘΕΛΟΥΝ να έρθουν και επειδή βλέπουν διαφορά με τα άλλα κόμματα. Και προσωπικά μία ΜΕΓΑΛΗ διαφορά είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ.
Αν εσύ θεωρείς σημαντικότερο να βγάζουμε λόγους σε πλατείες, εγώ έχω άλλες προτεραιότητες. Γι' αυτό όσο κολλημένος είμαι εγώ με τα μπλιμπλίκια του διαόλου, τόσο είσαι και εσύ με τα ταχυδρομικά περιστέρια.
Ζητούμενο τι είναι; Να επιβεβαιωθεί ο κάθε ένας από εμας για τις επιλογές του ή να προσεγγίσουμε τον κόσμο που ανησυχεί;;;
laskaris_vasilis έγραψε:Σε ενδιαφέρει ο "ανησυχών" ψηφοφόρος; Ναι ή "ου;;;
baskin έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:Σε ενδιαφέρει ο "ανησυχών" ψηφοφόρος; Ναι ή "ου;;;
Δεν μου λέει τίποτα ούτε το "ανησυχών" (αυτοί που ψηφίζουν Χ.Α. να δεις ανησυχία!!!) ούτε το ψηφοφόρος είναι αυτοσκοπός...
............. ούτε το ψηφοφόρος είναι αυτοσκοπός
laskaris_vasilis έγραψε:pappasadrian έγραψε:λοιπον, υπεραναλυση
συνολικα ειχαμε 17 ψηφους (16 ατομα ψηφισαν, και ο στρατος που εχει +1 delegation)
αποτελεσματα ναι/οχι/λευκο: (δηλαδη επιδοκιμασια/αποδοκιμασια/αποχη)
119:
7 επιδ.
5 αποχη
5 αποδ.
121:
11 επιδ.
3 αποχη
3 αποδ.
120:
3 επιδ.
6 αποχη
8 αποδ.
αρα με την 120 δεν ασχολουμαστε πλεον, ειχε περισσοτερες αποδοκιμασιες απο επιδοκιμασιες.
τωρα μεταξυ των 119 και 121
7 ατομα εβαλαν την 119 σε πιο υψηλη προτιμηση απο την 121
7 ατομα εβαλαν την 121 σε πιο υψηλη προτιμηση απο την 119
3 ατομα τις ειχαν βαλει σε ιδια προτιμηση
εν προκειμενω η μεθοδος schulze σου βγαζει ισοβαθμια. το lqfb υλοποιει εναν περιεργο τροπο επιλυσης της ισοψηφιας.
εδω χαθηκα.. http://www.scribd.com/doc/110867401/33/Tie-Breaking
ΟΜΩΣ, η 120 δεν εχει βγει απο την εξισωση
η μεθοδος schulze λειτουργει συγκρινοντας σε ζευγαρια, καθε 2 επιλογες, και μετα ταξινομωντας τες.
και δημιουργειται το εξης πινακακι:Κώδικας: Επιλογή όλων
| 119 | 120 | 121 |
___|_____|_____|_____|
119| - | 9 | 7 |
___|_____|_____|_____|
120| 4 | - | 3 |
___|_____|_____|_____|
121| 7 | 12 | - |
___|_____|_____|_____|
αυτο δειχνει το ποσοι προτιμησαν την επιλογη Ψ (γραμμες) περισσοτερο απο την επιλογη Χ (στηλες)
(οπου εχει -, δεν εχει νοημα η συγκριση πχ της 120 με την 120)
αρα, περα απο οτι αναλυσαμε, να πως ερχεται η 120 στην εξισωση
δεν δινουμε σημασια πλεον στην σχεση των 119 με 121 (7-7)
ξεκινωντας απο την 120, βλεπουμε οτι 3 την προτιμουν περισσοτερο απο την 121, ενω 4 την προτιμουν περισσοτερο απο την 119. αρα δια μεσω της 120, βγαινει το συμπερασμα οτι η 119 ειναι προτιμωτερη απο την 121.
εκφυλισμενο και οτι ναναι, ναι, αλλα εφοσον ολες οι υπολοιπες συγκρισεις οδηγησαν σε ισοπαλια, το lqfb κατεφυγε σε αυτο.
περισσοτερα εδω https://en.wikipedia.org/wiki/Schulze_method
Με το συμπάθειο Ανδριανέ, μέσω αυτού το συλλογισμού, θεωρείς πως είναι δυνατόν να προσελκύσουμε το κάθε έναν
και να "επιλλέξει" το σκεπτικό που έχουμε ως προς την λήψη αποφάσεων;;;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες