Η ΕΤ3 ζητάει βοήθεια

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Η ΕΤ3 ζητάει βοήθεια

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Ιουν 2013, 23:55

Κομπειλάδας έγραψε:απλά να συμπληρώσω ότι "δεν συνέβει από μόνο του" αλλά κάποιος gamer το έκανε να συμβεί.

Yep ακριβώς για να φανεί η προηγούμενη κατάχρηση του κανόνα...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο μόνος που γκρίνιαξε εδώ μεσα για την κατάχρηση του κανόνα ήμουν εγώ, αλλά πέσαν να με φάνε οι "επαναστάτες" της "αδέσμευτης" ΕΡΤ και αρχίσανε τις παπαριές "α εντάξει αφού ο κανονισμός είναι για κείμενο και όχι για την αναμετάδοση, ας βάλουμε και ένα κείμενο για να περάσει".

Αυτό ήθελε να κριτικάρει ο pav με το νέο κείμενο και ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Η κατάχρηση του κανονισμού επειδή έπιασε κάποιους κωλοπυλάλα να κάνουν την αναμετάδοση, ενώ υπάρχει μηχανισμός για να γίνει αυτό χωρίς να υποβαθμίζονται τα εργαλεία και οι ψηφισμένοι κανονισμοί.

Ας πάτε να διαβάσετε τα σχόλια του Petros στην αντίδραση μου για την χρήση του κανονισμού....
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Ιουν 2013, 00:08

Ξαναλέω το ότι μεταξύ μας δεν έχω θέμα να λέμε ότι θέλετε, όχι όμως και να το γράφουμε στις ανακοινώσεις.
Το είπα μια, αλλά το ξαναλέω και το δηλώνω ευθέως και προς όλους. Στην τωρινή του μορφή το κείμενο δεν το ανεβάζω.
Έχω συναίσθηση του δικαιώματος επεξεργασίας στην "βιτρίνα" του κόμματος και δεν πρόκειται να κάνω κάτι που πρόκειται να το βλάψει.
Τη συνείδησή μου θέλω να την έχω ήσυχη.

Αν θέλει κάποιος να κάνει επαναληπτική διορθωτική ψηφοφορία με διορθωμένο κείμενο και το ανεβάζω αμέσως.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 16 Ιουν 2013, 00:55

baskin έγραψε:
Κομπειλάδας έγραψε:απλά να συμπληρώσω ότι "δεν συνέβει από μόνο του" αλλά κάποιος gamer το έκανε να συμβεί.

Yep ακριβώς για να φανεί η προηγούμενη κατάχρηση του κανόνα...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο μόνος που γκρίνιαξε εδώ μεσα για την κατάχρηση του κανόνα ήμουν εγώ, αλλά πέσαν να με φάνε οι "επαναστάτες" της "αδέσμευτης" ΕΡΤ και αρχίσανε τις παπαριές "α εντάξει αφού ο κανονισμός είναι για κείμενο και όχι για την αναμετάδοση, ας βάλουμε και ένα κείμενο για να περάσει".

Αυτό ήθελε να κριτικάρει ο pav με το νέο κείμενο και ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Η κατάχρηση του κανονισμού επειδή έπιασε κάποιους κωλοπυλάλα να κάνουν την αναμετάδοση, ενώ υπάρχει μηχανισμός για να γίνει αυτό χωρίς να υποβαθμίζονται τα εργαλεία και οι ψηφισμένοι κανονισμοί.

Ας πάτε να διαβάσετε τα σχόλια του Petros στην αντίδραση μου για την χρήση του κανονισμού....

I get the point... αν και για μένα δεν χρειαζόταν κανένα point to get, anyway.

Εγώ θα ήθελα να έχουμε την "άνεση" να καταλάβουμε πως "επικοινωνιακά" (για τους αλλεργικούς στην λέξη, fenistil) θα μπορούσαμε να πάρουμε μια απόφαση για το streaming χωρίς καμία διαδικασία. Είμαστε το μόνο κόμμα που το έκανε τελικά και μα την πίστη μου το χρειαζόμασταν.
Για τους "επαναστάτες" τα έγραψα στο κείμενο. Χρειαζόμαστε points στην δημοτικότητα και όχι αλληλοκοντρίτσες.
Και παίρνω πολύ σοβαρά τις "διαδικασίες" αλλά όπως και όλα τα εργαλεία/νόμους είναι limited ενώ η επικοινωνία θέλει επιδέξιους πωπούς γιατί απλά έχεις να κάνεις με άλλους πωπούς που είναι πολύ πιο επιδέξιοι από τους δικούς μας του μικροαστικοεπαναστατικούς.

Τεσπά, πως θα το λήξουμε;
здравствуйте

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Ιουν 2013, 14:10

Προσωπικά θεωρώ ότι αν ο εισηγητής επιμείνει, το κείμενο πρέπει να ανέβει ως έχει. Ας μας πει ο pav.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες