Η ΕΤ3 ζητάει βοήθεια

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Η ΕΤ3 ζητάει βοήθεια

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Ιουν 2013, 17:50

LouisaT έγραψε:Στράτο, και απόλυτο δίκιο να έχεις στα παραπάνω, μολονότι συμφωνώ με τον kostasrose, δεν έχουν σημασία! Γιατί το θέμα έχει να κάνει με τις μεθόδους της κυβέρνησης. Η μέθοδος ήταν κατά πάσα πιθανότητα αντισυνταγματική, και σίγουρα αυταρχική, για να μην πω πραξικοπηματική. Αν μπορεί να το κάνει αυτό στην ΕΡΤ, μπορεί να το κάνει και σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό, φορέα ή κανάλι. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να κυβερνά ο Αντωνάκης με βασιλικές αποφάσεις.

Εξέφρασα από την αρχή την διαφωνία στην πολιτική των συμβολισμών και όχι της ουσίας... αλλά αυτό με έκανε αυτόματα μαλάκα.

Το λέω και τώρα. Διαφωνώ με κάθε συμβολική και όχι ουσίας παρέμβαση του κόμματος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kostasrose

Δημοσίευσηαπό kostasrose » 15 Ιουν 2013, 17:55

baskin έγραψε:
LouisaT έγραψε:Στράτο, και απόλυτο δίκιο να έχεις στα παραπάνω, μολονότι συμφωνώ με τον kostasrose, δεν έχουν σημασία! Γιατί το θέμα έχει να κάνει με τις μεθόδους της κυβέρνησης. Η μέθοδος ήταν κατά πάσα πιθανότητα αντισυνταγματική, και σίγουρα αυταρχική, για να μην πω πραξικοπηματική. Αν μπορεί να το κάνει αυτό στην ΕΡΤ, μπορεί να το κάνει και σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό, φορέα ή κανάλι. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να κυβερνά ο Αντωνάκης με βασιλικές αποφάσεις.

Εξέφρασα από την αρχή την διαφωνία στην πολιτική των συμβολισμών και όχι της ουσίας... αλλά αυτό με έκανε αυτόματα μαλάκα.

Το λέω και τώρα. Διαφωνώ με κάθε συμβολική και όχι ουσίας παρέμβαση του κόμματος.

σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με τον baskin ότι πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα και στην ουσία.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 15 Ιουν 2013, 17:57

baskin έγραψε:

Σε κάνει αυτόματα μαλάκα το γεγονός ότι καρφώνεις πρώτη και επειδή δεν σου αρέσει γαμάς την διαδικασία και τρολάρεις μέχρι να περάσει το δικό σου. Με τα δικά σου κριτήρια περί "συμβολιαμού" και λοιπές παπαριές που τσαμπουνάς την τελευταία βδομάδα, σε λίγο θα μας πεις πως για να ασχοληθούμε με κάτι πρέπει πρώτα να πάρουμε το οκει από σένα. Τι "ουσιαστικό" θες να κάνεις ακριβώς? Να στήσεις τηλεόραση και να την δώσεις έτοιμη;

Σύνελθε γίνεσαι ο νέος Μαριότι. Από την ανάποδη, αλλά Μαριοτίζεις.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Ιουν 2013, 18:02

Συγχαρητήρια για την εποικοδομητική άποψη.

Το κείμενο που ψηφίστηκε γιατί δεν μπαίνει πρώτη σελίδα ακόμη; Δεν βλέπω κάνα πρώιμο επαναστάτη να ασχολείται με αυτό...

Να σημειώσω εδώ ότι χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος κανονισμός που καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκε και για την αναμετάδοση (αλλά είπαμε εγώ είμαι μαλάκας και εσύ zio είσαι σοβαρός επαναστάτης).

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 15 Ιουν 2013, 22:35

baskin έγραψε:Συγχαρητήρια για την εποικοδομητική άποψη.

Το κείμενο που ψηφίστηκε γιατί δεν μπαίνει πρώτη σελίδα ακόμη; Δεν βλέπω κάνα πρώιμο επαναστάτη να ασχολείται με αυτό...

Να σημειώσω εδώ ότι χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος κανονισμός που καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκε και για την αναμετάδοση (αλλά είπαμε εγώ είμαι μαλάκας και εσύ zio είσαι σοβαρός επαναστάτης).

Εγώ δεν είμαι επαναστάτης, δεν συνέταξα μανιφέστα και δεν τρολάρω το παιχνιδάκι σου. Το τράβηγμα της μπρίζας είναι κόκκινη γραμμή για κάθε πειρατή, μόνος εσύ κάθεσαι και κάνεις το παπαγαλάκι της πελοπονησιακής λέρας, λες και είπε κανείς να υπερασπιστούμε την διοίκηση της ΕΡΤ ή τον τρόπο λειτουργίας της.

Αλλά αν νομίζεις πως επειδή κατέβασες μια μαλακία με βρισιές θα μου την σπάσεις, γελιέσαι. Ψωλάρησε κιάλλο σαν τον Μαριότι και συ. Ο ένας ήθελε να μιλάει για τα πάντα, ο άλλος να μην λέει τίποτα απολύτως (παρεκτώς αν του άρεσε). Αν νομίζεις πως το να ξεφτιλήζεις τις ψηφοφορίες με δικολαβίστικες μαλακίες και όταν δεν περνάει το δικό σου με τρολάρισμα είναι επικοδομητικό, με γειά σου με χαρά σου. Αρκεί να σταματήσεις να περιφέρεις την κλάψα σου, καημένε καταδιωκόμενε. ΚΑι επιτέλους αποφάσισε πως θες να παίζουμε με το κολολικουιντ. Έχεις αλλάξει τόσες φορές τους κανονισμούς που έχουμε χάσει τη μπάλα εμείς οι αδαείς.

Άλλο πεντάχρονο μας βρήκε.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Ιουν 2013, 22:47

Εγώ δεν βλέπω καμία πρόταση αλλαγής του προηγούμενου καθεστώτος του βολέματος και τον παρτάκηδων στο μπουρδέλο ΕΡΤ πάντως, από τους "αγανακτισμένους επαναστάτες υπαλλήλους", παρά μόνο μία προσπάθεια διατήρησης του status quo ... Μόνο κάτι παπαριές περί λογοκρισίας από το μέσο που ασκούσε την μεγαλύτερη.... Εκτός και με το δίνοντας βήμα στον Καζάκη κόπηκε η λογοκρισία...

Βγήκε κανείς από τους εκατομμυριούχος zio να πει συγνώμη για τα λεφτά που έπαιρνε;
Βγήκε κανείς από τους συνδικάλες να πει για τους κομματικά διορισμένους αργόσχολους που είναι ακόμη εκεί;

Ξαφνικά έγινα όλοι θύματα της χούντας.

Όχι φίλε μου εγώ δεν πέφτω σε αυτήν την λακούβα. Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Αν αυτό με κάνει πεντάχρονο, δυστυχώς εσένα σε κάνει βλάκα που έφαγες την φάκα της "επαναστατικότητας".

Συνεχίζω να είμαι μαλάκας.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 15 Ιουν 2013, 23:06

baskin έγραψε:Το κείμενο που ψηφίστηκε γιατί δεν μπαίνει πρώτη σελίδα ακόμη; Δεν βλέπω κάνα πρώιμο επαναστάτη να ασχολείται με αυτό...

Εγώ είπα την γνώμη μου και είμαι ξεκάθαρος νομίζω.

Οι διαχειριστές της σελίδας είναι γνωστοί, για όποιον δεν ξέρει υπάρχουν στο wiki.
Οι δύο αρνηθήκαμε, υπάρχουν άλλοι 6 (ή μήπως δεν υπάρχουν; :? ) ζήτα από αυτούς εφόσον συμφωνούν.
Εγώ το θεωρώ αυτονόητο να μην μπούνε βρισιές σε ανακοίνωση.
Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με αυτό, ας πάρει εκείνος το κρίμα στο λαιμό του.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Ιουν 2013, 23:36

Υπάρχει ευγενιόμετρο (όπως του κ. καθηγητή) για τα ψηφισμένα κείμενα;

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 15 Ιουν 2013, 23:38

Θα πω και εγω τη δικη μου γιατι βλεπω μας εχει παρει η μπαλα της "επαναστατικης" μπουρδολογιας εδωμεσα.

Το κειμενο που ψηφιστηκε ειναι μια παπαρια που απευθυνεται σε μας τους ιδιους και μονο !
Ειναι αυτο που λενε για "εσωτερικη καταναλωση" ...
Για να κορδωνομαστε στον καθρεφτη μας ποσο ωραιοι πειρατες ειμαστε.

Ξεχναμε , μεσα στην δινη της εσωστρεφειας που εχουμε πεσει, οτι ειμαστε πολιτικο κομμα
και σαν τετοιο δεν πεταμε "εξυπναδουλες" για να αυτοθαυμαζομαστε αλλα οφειλουμε να απευθυνουμε
πολιτικο λογο προς τους πολιτες,
οχι προς τον εαυτο μας.

Να διευκρινισω οτι δεν διαφωνω με την ουσια του κειμενου, αλλωστε πανω-κατω τα ιδια εγραψα και εγω στις αρχες, αλλα με το υφος και με το λεξιλογιο. Οχι με κριτηριο ευγενειας αλλα αυθεντικοτητας και πολιτικης εμβελειας.
Για τουτο και δεν το ψηφισα.
Το κειμενο αυτο τογραψε ο Σιμος, και πολυ καλα εκανε, για να θυμισει στους "επαναστατημενους" εδω μερικα πραγματακια για την ΕΡΤ...
Δεν εχω την εντυπωση οτι η προθεσή του ηταν για να ψηφιστει.
Το γεγονος οτι ενα τετοιο κειμενο ψηφιστηκε στο λικουϊντ δειχνει μονο τις αδυναμιες του συστηματος και ταυτοχρονα τις αδυναμιες των πειρατων, και τιποτε περισσοτερο.

Βλεπω επισης οτι εχουμε μια εντονη ροπη προς την τυπολατρικη τηρηση ορισμενων "διαδικασιων" με αρκετη γραφειοκρατικη "οσμη".
Η πολιτικη εκτος απο διαδικασιες ειναι και ουσια, την οποια πολλες φορες ξεχναμε και γι' αυτο καταληγουμε να γυρναμε γυρω απ' την ουρα μας και στο τελος να μη κανουμε τιποτε.

Ειτε μπει το κειμενο ειτε οχι δεν παιζει κανενα ρολο.

Αν μπει θαχουμε ησυχη τη συνειδηση μας οτι "οι διαδικασιες ετηρηθησαν" και παραλληλα θα γινουμε ρεζιλι με αρωμα φαιδροτητας να μας περιβαλλει πλεον σαν γραφικους αθυροστομους, αλλα εφηβικου επιπεδου αθυροστομους και οχι αληθινα - δλδ αλητικα - αθυροστομους.

Αν δεν μπει, παλι θα γινουμε ρεζιλι γιατι δεν τηρουμε τις διαδικασιες που οι ιδιοι εχουμε αποφασισει. Δλδ αναξιοπιστοι και προς τα μεσα και προς τα εξω.

Διαλεγετε και παιρνετε.
Αυτα παθαινουμε οταν μας πιανει ο "πειρατικος" οιστρος.

Ακομα δεν εχουμε καταλαβει οτι το πολιτικο παιγνιο δεν ειναι virtual αλλα real life...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 15 Ιουν 2013, 23:43

απλά να συμπληρώσω ότι "δεν συνέβει από μόνο του" αλλά κάποιος gamer το έκανε να συμβεί.
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες