Δημοσίευσηαπό omissman » 15 Ιουν 2013, 23:38
Θα πω και εγω τη δικη μου γιατι βλεπω μας εχει παρει η μπαλα της "επαναστατικης" μπουρδολογιας εδωμεσα.
Το κειμενο που ψηφιστηκε ειναι μια παπαρια που απευθυνεται σε μας τους ιδιους και μονο !
Ειναι αυτο που λενε για "εσωτερικη καταναλωση" ...
Για να κορδωνομαστε στον καθρεφτη μας ποσο ωραιοι πειρατες ειμαστε.
Ξεχναμε , μεσα στην δινη της εσωστρεφειας που εχουμε πεσει, οτι ειμαστε πολιτικο κομμα
και σαν τετοιο δεν πεταμε "εξυπναδουλες" για να αυτοθαυμαζομαστε αλλα οφειλουμε να απευθυνουμε
πολιτικο λογο προς τους πολιτες,
οχι προς τον εαυτο μας.
Να διευκρινισω οτι δεν διαφωνω με την ουσια του κειμενου, αλλωστε πανω-κατω τα ιδια εγραψα και εγω στις αρχες, αλλα με το υφος και με το λεξιλογιο. Οχι με κριτηριο ευγενειας αλλα αυθεντικοτητας και πολιτικης εμβελειας.
Για τουτο και δεν το ψηφισα.
Το κειμενο αυτο τογραψε ο Σιμος, και πολυ καλα εκανε, για να θυμισει στους "επαναστατημενους" εδω μερικα πραγματακια για την ΕΡΤ...
Δεν εχω την εντυπωση οτι η προθεσή του ηταν για να ψηφιστει.
Το γεγονος οτι ενα τετοιο κειμενο ψηφιστηκε στο λικουϊντ δειχνει μονο τις αδυναμιες του συστηματος και ταυτοχρονα τις αδυναμιες των πειρατων, και τιποτε περισσοτερο.
Βλεπω επισης οτι εχουμε μια εντονη ροπη προς την τυπολατρικη τηρηση ορισμενων "διαδικασιων" με αρκετη γραφειοκρατικη "οσμη".
Η πολιτικη εκτος απο διαδικασιες ειναι και ουσια, την οποια πολλες φορες ξεχναμε και γι' αυτο καταληγουμε να γυρναμε γυρω απ' την ουρα μας και στο τελος να μη κανουμε τιποτε.
Ειτε μπει το κειμενο ειτε οχι δεν παιζει κανενα ρολο.
Αν μπει θαχουμε ησυχη τη συνειδηση μας οτι "οι διαδικασιες ετηρηθησαν" και παραλληλα θα γινουμε ρεζιλι με αρωμα φαιδροτητας να μας περιβαλλει πλεον σαν γραφικους αθυροστομους, αλλα εφηβικου επιπεδου αθυροστομους και οχι αληθινα - δλδ αλητικα - αθυροστομους.
Αν δεν μπει, παλι θα γινουμε ρεζιλι γιατι δεν τηρουμε τις διαδικασιες που οι ιδιοι εχουμε αποφασισει. Δλδ αναξιοπιστοι και προς τα μεσα και προς τα εξω.
Διαλεγετε και παιρνετε.
Αυτα παθαινουμε οταν μας πιανει ο "πειρατικος" οιστρος.
Ακομα δεν εχουμε καταλαβει οτι το πολιτικο παιγνιο δεν ειναι virtual αλλα real life...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες