επισης να σημειωσω οτι η ψηφοφορια ειναι εντελως ανεξαρτητη απο το σταδιο της συζητησης, οπου δηλωνοταν ενδιαφερον για τις διαφορες πρωτοβουλιες και προτασεις.
πρεπει ολοι να ψηφισουν (ακομα και οι εισηγητες). και αυτοι που δεν συμμετειχαν καθολου στην συζητηση/υποστηριξη προτασεων, επισης κανονικα μπορουν να ψηφισουν οσο κραταει η ψηφοφορια
Η παραπληροφόρηση και η κάλυψη της απάτης των 600δις
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Η παραπληροφόρηση και η κάλυψη της απάτης των 600δις
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Εφ' όσον ο κανονισμός (όσον αφορά το χρόνο) δεν αλλάζει, δημιουργείται ένα θέμα : Αν το θέμα είναι σοβαρό και ο χρόνος που μου δίνεται για να εκφράσω γνώμη δε μου φτάνει, ή θα το αφήσω, οπότε χάνουμε σε συμμετοχή, ή θα ψηφίσω χωρίς να έχω τεκμηριωμένη γνώμη οπότε χάνουμε σε αξιοπιστία (το ανάλογο θα συμβεί και αν θεωρήσω ότι ο χρόνος είναι υπερβολικός). Από την άλλη βέβαια, αν μπορεί ο καθένας να τον αλλάζει, θα παίζουμε την κολοκυθιά αντί να ασχοληθούμε με την ουσία. Μήπως να μπορεί να τον αλλάζει ο εισηγητής ?
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)
-
ε, μετα μπαινουμε σε λογικες τυπου "ο διαιτητης δεν το ληγει μεχρι να βαλει η ομαδα γκολ"
καποιοι υποτυπωδεις κανονες πρεπει να υπαρχουν, και να τους τηρουμε. εν προκειμενω ειναι οι χρονοι και τα ποσοστα απαρτιας.
το συζηταμε και τους οριζουμε ακριβως οπως θελουμε.
και στην πορεια βλεπουμε αν μας κανουν, και αν εχουν αποτυχει, το ξανασυζηταμε και το διορθωνουμε.
αλλα οχι στο ποδι. δεν ειναι λαστιχο οι κανονες
καποιοι υποτυπωδεις κανονες πρεπει να υπαρχουν, και να τους τηρουμε. εν προκειμενω ειναι οι χρονοι και τα ποσοστα απαρτιας.
το συζηταμε και τους οριζουμε ακριβως οπως θελουμε.
και στην πορεια βλεπουμε αν μας κανουν, και αν εχουν αποτυχει, το ξανασυζηταμε και το διορθωνουμε.
αλλα οχι στο ποδι. δεν ειναι λαστιχο οι κανονες
-
Z53 έγραψε:Εφ' όσον ο κανονισμός (όσον αφορά το χρόνο) δεν αλλάζει, δημιουργείται ένα θέμα : Αν το θέμα είναι σοβαρό και ο χρόνος που μου δίνεται για να εκφράσω γνώμη δε μου φτάνει, ή θα το αφήσω, οπότε χάνουμε σε συμμετοχή, ή θα ψηφίσω χωρίς να έχω τεκμηριωμένη γνώμη οπότε χάνουμε σε αξιοπιστία (το ανάλογο θα συμβεί και αν θεωρήσω ότι ο χρόνος είναι υπερβολικός). Από την άλλη βέβαια, αν μπορεί ο καθένας να τον αλλάζει, θα παίζουμε την κολοκυθιά αντί να ασχοληθούμε με την ουσία. Μήπως να μπορεί να τον αλλάζει ο εισηγητής ?
Το σκεπτικό είναι ότι ΟΛΟΙ ειδοποιούνται. Εφόσον η πλειοψηφία κρίνει ότι χρειάζεται μεγαλύτερη διαβούλευση από αυτήν που έχει επιλέξει ο εισηγητής, δεν στηρίζει την πρωτοβουλία και αυτή δεν προκρίνεται.
Τους κανονισμούς τέλους μπορούμε να τους αναπροσαρμόζουμε, αλλά αν δεν το δούμε σε κανονική λειτουργία δεν θα βγάλουμε ποτέ συμπέρασμα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
πρέπει να δούμε το θέμα με τις ειδοποιήσεις, εχω την εντύπωση ότι κάτι δε πάει καλά...
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
-
Dimitris Zappas έγραψε:πρέπει να δούμε το θέμα με τις ειδοποιήσεις, εχω την εντύπωση ότι κάτι δε πάει καλά...
Έγραψα παραπάνω Δημήτρη. Μετά την διακοπή που είχε γίνει, δεν ξεκίνησε ένα service. Τώρα είναι κανονικά. Τι πρόβλημα έχεις;
-
- Επικοινωνία:
baskin έγραψε:Dimitris Zappas έγραψε:πρέπει να δούμε το θέμα με τις ειδοποιήσεις, εχω την εντύπωση ότι κάτι δε πάει καλά...
Έγραψα παραπάνω Δημήτρη. Μετά την διακοπή που είχε γίνει, δεν ξεκίνησε ένα service. Τώρα είναι κανονικά. Τι πρόβλημα έχεις;
Πρέπει να το τσεκάρω σε κάποια καινούργια δοκιμή, έχω την εντύπωση ότι δεν μου ηρθε email όταν άνοιξε το θέμα? μου ηρθαν κάποια μαζεμένα?
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
-
Dimitris Zappas έγραψε:Πρέπει να το τσεκάρω σε κάποια καινούργια δοκιμή, έχω την εντύπωση ότι δεν μου ηρθε email όταν άνοιξε το θέμα? μου ηρθαν κάποια μαζεμένα?
Ακριβώς. Εκκίνησα την υπηρεσία αφού είχαν γίνει κάποια στάδια και τα notification ήρθαν όλα μαζί. Αν ανοίξεις τώρα ένα καινούργιο, θα γίνει σωστά.
-
- Επικοινωνία:
οκ
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
-
Η ψηφοφορία τελείωσε! Βλέπουμε ότι και οι 2 πρωτοβουλίες συγκέντρωσαν την απαραίτητη πλειοψηφία, οπότε και οι δυο "νίκησαν". Το κείμενο όμως είχε πιο πολυ υποστήριξη, και πήρε χρυσό αστερακι, ενώ η διαμαρτυρία λιγότερη υποστήριξη και πήρε ασημένιο.
Πόσους νικητές έχουμε όμως τελικά;
Αυτο εξαρτάται απο το πως το ορισαμε, και ανα περίπτωση.
Δηλαδή πχ αν το θέμα ήταν η συγγραφη ενός κειμένου και έπρεπε να φτιαχτεί μόνο ένα, τότε μόνο η πρώτη πρωτοβουλία θα ήταν ο νικητής.
Αν το θέμα ήταν οι δράσεις για την προεκλογική περίοδο, τότε μπορούν να αποφασιστούν και περισσοτερες απο μια επιλογές, και υπάρχει και σειρά προτίμησης.
Πόσους νικητές έχουμε όμως τελικά;
Αυτο εξαρτάται απο το πως το ορισαμε, και ανα περίπτωση.
Δηλαδή πχ αν το θέμα ήταν η συγγραφη ενός κειμένου και έπρεπε να φτιαχτεί μόνο ένα, τότε μόνο η πρώτη πρωτοβουλία θα ήταν ο νικητής.
Αν το θέμα ήταν οι δράσεις για την προεκλογική περίοδο, τότε μπορούν να αποφασιστούν και περισσοτερες απο μια επιλογές, και υπάρχει και σειρά προτίμησης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες