baskin έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Πάντως εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θεωρώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε.
Εγώ πότε θα γίνω μάνααα;;;;
Είπαμε, εγώ τελείωσα. Ρώτα τον Ανδριανό.
baskin έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Πάντως εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θεωρώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε.
Εγώ πότε θα γίνω μάνααα;;;;
Vassilis Perantzakis έγραψε:Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, με συγχωρείτε, αλλά σκέτα ονόματα δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!! Δηλαδή αν η λίστα έχει μέσα έναν Βασίλη Περαντζάκη θα πρέπει να σηκωθώ να κάνω μήνυση; 15 τέτοιοι υπάρχουν μόνο στο Νομό Χανίων που γεννήθηκα!
headofthebored έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Το να συζητάμε αν είναι ηθικό να έχει κάποιος τα λεφτά του σε τράπεζα του εξωτερικού είναι αστείο. Δεν είναι θέμα ηθικής. Είναι θέμα νομικό. Αν τα λεφτά τα έχουν δηλώσει στην πηγή τους, και έχουν φορολογηθεί, μπορεί να τα έχουν ΟΠΟΥ τους καπνίσουν. Δεν είμαστε ταλιμπάν για να επιβάλλουμε "ηθική".
Αυτό όμως που θέλουμε σίγουρα είναι να είναι δηλωμένα και φορολογημένα. Και το θέμα της Λίστας είναι αυτό. Πόσοι από τους 2059 έχουν βγάλει ποσά που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις; Αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν για φοροδιαφυγή και να κατασχεθούν αμέσως τα ποσά που αντιστοιχούν στους φόρους, καθώς και να επιβληθούν όλες οι νόμιμες κυρώσεις. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν από τις αρμόδιες αρχές. Οτιδήποτε άλλο είναι υποκρισία.
Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, με συγχωρείτε, αλλά σκέτα ονόματα δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!! Δηλαδή αν η λίστα έχει μέσα έναν Βασίλη Περαντζάκη θα πρέπει να σηκωθώ να κάνω μήνυση; 15 τέτοιοι υπάρχουν μόνο στο Νομό Χανίων που γεννήθηκα!
Αν εχει Βασίλη Περαντζάκη (Προγραμματιστή\Αναλυτή)?
Αλλα αυτο ειναι νομικο θεμα και σε παραπεμπω στο αρθρο του e-lawyer.
Dimitris Zappas έγραψε:Στο 656 νούμερο κάποιος Λάσκαρης συνταξιούχος πολεμικού ναυτικού εσύ είσαι μωρή γριά?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες