California Says Bitcoin Foundation Is a Money-Transferrer

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: California Says Bitcoin Foundation Is a Money-Transferre

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 26 Ιουν 2013, 19:57

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Kotsos έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Το Bitcoin Foundation ΔΕΝ μεταφέρει χρήματα. Είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ορίζει τα standards. Του ζήτησαν να σταματήσει τις εργασίες του για καθαρά πολιτικούς λόγους.

https://bitcoinfoundation.org/about/

Έχουν θέμα με την Αμερικανική νομοθεσία τα bitcoin exchanges όπως το Mt.Gox. Αλλά αυτό είναι θέμα ΗΠΑ. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία καθώς τα κεφάλαια υποτίθεται ότι φορολογούνται στην πηγή.

Και στην Ευρώπη υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία.
Στην εξαγωγή κεφαλαίων πληρώνεις φόρο, όχι όσο οι αμερικανοί αλλά πάλι πληρώνεις. Για την Ελλάδα αν θυμάμαι καλά είναι 25%.
Αν βγάλω 100.000 από την Ελλάδα, ανεξάρτητα αν προέρχονται από ήδη φορολογήσιμες πηγές θα πληρώσω 25.000 φόρο.
Παλαιά είχε κάποιες εξαιρέσεις αν τα κεφάλαια πήγαιναν για επενδύσεις στο εξωτερικό (μετοχές σε εταιρίες), αλλά τώρα νομίζω ότι καταργήθηκε.

Αν έχεις πληρώσει ήδη φόρο στην πηγή δεν πληρώνεις. Αυτό που λες είναι για μη φορολογηθέντα εισοδήματα.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Ιουν 2013, 02:30

Kotsos έγραψε:Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

Αφού το διάβασες στο google έτσι θα είναι...

Ω... συγνώμη. Στην wikipedia ήθελα να γράψω...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 30 Ιουν 2013, 08:38

Αυτή σου η ξερολίαση και η ανικανότητα σου να ακούσεις τον συνομιλητή σου θα σε φάει.
Και φαίνεται από τις επιλογές σου σε πολλά θέματα.

Νομίζεις ότι τόσα χρόνια που δουλεύω στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, δεν έχει χρειαστεί να μετακινήσω τις αποταμιεύσεις μου ανάμεσα σε διάφορες χώρες, που να έχουν φορολογηθεί στην πηγή;;;;;;
Περίμενα την Wikipedia ή ξερόλες σαν και εσένα να μου μάθουν.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Ιουν 2013, 10:07

Kotsos έγραψε:

Αυτή σου η ξερολίαση και η ανικανότητα σου να ακούσεις τον συνομιλητή σου θα σε φάει.

Νομίζεις ότι τόσα χρόνια που δουλεύω στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, δεν έχει χρειαστεί να μετακινήσω τις αποταμιεύσεις μου ανάμεσα σε διάφορες χώρες, που να έχουν φορολογηθεί στην πηγή;;;;;;

Η δική σου απάντηση ήταν ακριβώς αυτό που λες... !!! Και φυσικά κάθε φορά που μετακινούσες αποταμιεύσεις σου αφαιρούσαν το 40% εσένα... Όχι την προμήθεια της τράπεζας. Γιατί κανένας άλλος δεν έχει μετακινήσει χρήματα που τα έχει ήδη δηλώσει.. Μόνο εσύ!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 01 Ιούλ 2013, 11:07

Kotsos έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Αφού το διάβασες στο google έτσι θα είναι...

Η δική σου απάντηση ήταν ακριβώς αυτό που λες... !!! Και φυσικά κάθε φορά που μετακινούσες αποταμιεύσεις σου αφαιρούσαν το 40% εσένα... Όχι την προμήθεια της τράπεζας. Γιατί κανένας άλλος δεν έχει μετακινήσει χρήματα που τα έχει ήδη δηλώσει.. Μόνο εσύ!

Ευχαριστώ που με θεωρείς τόσο ηλίθιο, ώστε να μην ξέρω τί πληρώνω.

Αν η δική σου η τράπεζα εξασφαλίζει ότι μετακινείς κεφάλαια ανάμεσα στις χώρες χωρίς να πληρώνεις φόρο, ειλικρινά θα ήθελα να μου πείς ποιά είναι για να μεταφέρω τα χρήματά μου εκεί, γιατί η δικιά μου μου αφαιρεί αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Από την άλλη ίσως να ζούσα σε όνειρο προχθές στο heathrow που μας ψάχναν όλους άμα είχαμε λεφτά πάνω μας και όποιος,είχε πάνω από 5000 ευρώ ή λίρες του τα κατήσχαν.
Δεν ξέρω ίσως τα αγγλικά μου να μην ήταν και τόσο καλά και να μην κατάλαβα γιατί πήραν δέκα χιλιάδες ευρώ από τον τύπο μπροστά μου. Μπορεί να ήταν μία φιλική συναλλαγή μεταξύ του αστυνομικού και του Τούρκου μπροστά μου.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες