Εγώ προτάσεις του, δεν έχω δει ούτε στο forum (στις ψηφοφορίες), ούτε στο LQfb, αλλά ούτε και με κάποιο pad εργασίας ή σε κάποιο forum-topic για διαβούλευση/συζήτηση για σύνταξη πρότασης προς κατάθεση.
Εκτός αν το έχει κάνει με άλλο όνομα (κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω), οπότε πάσο.
Και δεν είναι θέμα τι θέλω εγώ, αυτό που θέλω και το λέω και το κάνω και παίρνει τον δρόμο του, το θέμα είναι τι θέλετε εσείς... τελικά. Με αυτά που γράφετε και λέτε ΔΕΝ έχω καταλάβει ακόμα.
Τι λείπει (συνεχώς) από όλους τους Πειρατές;
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Τι λείπει (συνεχώς) από όλους τους Πειρατές;
здравствуйте
Κομπειλάδας έγραψε:Βρε συ Κώστα, που στα κομμάτια τα έχεις προτείνει όλα αυτά που λες και υπερασπίζεσαι απέναντι από όλους εμάς τους κακούς και ανάξιους;
Που έχεις κατεβάσει ΜΙΑ έστω πρόταση για να την δούμε να την συζητήσουμε και να την ψηφίσουμε;
Ή μήπως απλά θέλεις να δεχτούμε την υπέρτατη "σοφία" σου ως το απόλυτο και να κάνουμε ότι μας διατάξεις.
Μόνο γκρίνια και "απόλυτες" κρίσεις έχω ακούσει (διαβάσει) από σένα όλο τον τελευταίο καιρό, μια πρόταση όμως ΔΕΝ...
Προτάσεις έχω κάνει πάμπολλες. Θα με βάλεις να ψάξω τις χίλιες τόσες αναρτήσεις να βρώ που έχω γράψει για εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο σε όλους τους εγγεγραμένους στο φόρουμ.
Από την άλλη όλες προτάσεις απλά αγνοούνται ή πλακώνει το μπλοκ των επαγγελματιών αντιρρησιών.
Χαρακτηριστικό η πρόταση που κατέθεσα να έρθουμε σε επαφή με το open knowledge foundation network του ΑΠΘ, αγνοήθηκε παντελώς. ούτε ένα διαφωνώ.
Ή η πρόταση να ξεκινήσουμε την δημιουργία πολιτικής παιδείας. Πάλι αγνοήθηκε.
Έπρεπε να το βάλω στο λίκουιντ παντελώς αδούλευτο από το σύνολο, για να τρομάξει ο κόσμος να συμμετάσχει και να ψηφίσει εναλλακτική που δεν περιείχε απλά την 360 αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, συμπεριφορά που λέει πολλά τόσο για την πολιτική μας, όσο και για το πως θέλουμε να δουλεύουμε.
Αλήθεια εσύ δεν ήσουν που έλεγες πές μου πως φαντάζεσαι ένα σύστημα διαβούλευσης και ψηφοφορίας και θα δούμε αν είναι υλοποιήσιμο οι προγραμματιστές;;;
45 σελίδες σου έγραψα, αλά ούτε μία κριτική δεν έκανες.
Ή όταν ζήτησα αν γίνεται να μπεί πειραματικά για την επιτροπή περιβάλλοντος το e democracy για να πραγματοποιήσουμε αυτό που σκεφτόμασταν να εμπλέξουμε όλους τους φορείς να βγάλουμε πρόγραμμα, κάτι που θα ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση για το κόμμα, που ακόμα περιμένω απάντηση. Α ξέχασα αντέδρασε ο Στράτος και είπε ότι έχουμε λίκουιντ.
Κάποιοι δουλεύουμε χωρίς φανφάρες και φωνές, όπως κάποιοι άλλοι που έχουν αφυδατωθεί από τον ιδρώτα, και χωρίς να θέλουμε να καπελώσουμε το κόμμα με ιδεολογίες που κουβαλάμε από αλλού, αλλά ζητάμε την ελάχιστη βοήθεια και συνεργασία και από τα υπόλοιπα μέλη και όργανα για να γίνει κάτι όμορφο και να δίνουμε μία δυναμική εικόνα προς τα έξω, κάτι που δεν το βλέπουμε.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Το ότι το "είπες" δεν είναι απαραίτητα και πρόταση, έτσι;
Για τα ψηφιακά συστήματα διαβούλευσης και ψήφισης (22+ τον αριθμό) τα είδαμε και καταλήξαμε στο LQfb και μετά από δοκιμαστική περίοδο πολλών μηνών και με σχετική ψήφιση για την έναρξη της λειτουργίας του. Θες και άλλο σύστημα, βρες μερικούς να σε βοηθήσουν ή και από μόνος σου και ξεκίνα το, το τι θα πούμε εμείς οι υπόλοιποι σε φρενάρει;
Ξεκινάς κάτι και θέλεις να συμμετέχουμε, και όταν δεν συμμετέχουμε μας τα "χώνεις" και μας "κατηγορείς" για ότι τέλος πάντων μας κατηγορείς.
Για όλα φταίνε οι άλλοι, μέσα και έξω από το κόμμα... ωραία την βρήκες την "απόλυτη λύση" για όλα τα προβλήματα!!!

+ Αυτό με την "πολιτική για την παιδεία" το είχαμε ξεκινήσει εγώ και ο Μιχάλης στο κουμπάσο πριν πολύ καιρό (πριν από το Συνέδριο)... πάτωσε!!!
Βγήκα να σας πω ότι είστε μαμάκες και άχρηστοι;
+ Οι αναρτήσεις ΔΕΝ είναι προτάσεις, εκτός αν κάνω λάθος!!!
Για τα ψηφιακά συστήματα διαβούλευσης και ψήφισης (22+ τον αριθμό) τα είδαμε και καταλήξαμε στο LQfb και μετά από δοκιμαστική περίοδο πολλών μηνών και με σχετική ψήφιση για την έναρξη της λειτουργίας του. Θες και άλλο σύστημα, βρες μερικούς να σε βοηθήσουν ή και από μόνος σου και ξεκίνα το, το τι θα πούμε εμείς οι υπόλοιποι σε φρενάρει;
Ξεκινάς κάτι και θέλεις να συμμετέχουμε, και όταν δεν συμμετέχουμε μας τα "χώνεις" και μας "κατηγορείς" για ότι τέλος πάντων μας κατηγορείς.
Για όλα φταίνε οι άλλοι, μέσα και έξω από το κόμμα... ωραία την βρήκες την "απόλυτη λύση" για όλα τα προβλήματα!!!

+ Αυτό με την "πολιτική για την παιδεία" το είχαμε ξεκινήσει εγώ και ο Μιχάλης στο κουμπάσο πριν πολύ καιρό (πριν από το Συνέδριο)... πάτωσε!!!
Βγήκα να σας πω ότι είστε μαμάκες και άχρηστοι;
+ Οι αναρτήσεις ΔΕΝ είναι προτάσεις, εκτός αν κάνω λάθος!!!
здравствуйте
Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ μου λές, πρέπει να μάθω προγραμματισμό αν πρέπει να πειραματιστούμε/ χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο εκτός από το λίκουιντ ( που δεν κάνει για αυτή την δουλειά που το θέλουμε το συγκεκριμένο εργαλείο)
Και να καταθέτω καθημερινά τρείς τέσσερις προτάσεις στο λίκουιντ, χωρίς να τις συζητήσουμε και να κατασταλάξουμε σε κάτι ολοκληρωμένο σαν σύνολο.
One man show δηλαδή.
Αυτή την νοοτροπία εννοούσα όταν έλεγα ότι η δημιουργία του κειμένου για την παιδεία, δείχνει την πολιτική μας και την δημοκρατική μας παιδεία.
Δεν θέλουμε να δουλέψουμε σαν ομάδα, αλλά καθένας μόνος του και όποιος επιβάλει την άποψη του με όποιο τρόπο μπορεί.
Λυπάμαι αλλά το άτομα αποφασίζουν άλλο υποννοούσε.
Και να καταθέτω καθημερινά τρείς τέσσερις προτάσεις στο λίκουιντ, χωρίς να τις συζητήσουμε και να κατασταλάξουμε σε κάτι ολοκληρωμένο σαν σύνολο.
One man show δηλαδή.
Αυτή την νοοτροπία εννοούσα όταν έλεγα ότι η δημιουργία του κειμένου για την παιδεία, δείχνει την πολιτική μας και την δημοκρατική μας παιδεία.
Δεν θέλουμε να δουλέψουμε σαν ομάδα, αλλά καθένας μόνος του και όποιος επιβάλει την άποψη του με όποιο τρόπο μπορεί.
Λυπάμαι αλλά το άτομα αποφασίζουν άλλο υποννοούσε.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες