Δημοσίευση της επιστολής μου προς τη Δ.Ε.

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
kailor

Δημοσίευση της επιστολής μου προς τη Δ.Ε.

Δημοσίευσηαπό kailor » 03 Δεκ 2012, 00:07

Σας παραθέτω την επιστολή μου για λόγους διαφάνειας που έθεσα πρός την Δ.Ε.

Chris Taklis (kailor)
Dec 1 (1 day ago)

to Διοικούσα

Προς Διοικούσα Επιτροπή,

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε μείνει χωρίς πλατφόρμα διαβούλευσης και ψήφισης, και όλα τα βήματα που γινόντουσαν στο κόμμα έχουν παγώσει αναμένωντας να δούμε όλα τα μέλη πότε θα ξαναέχουμε σύστημα διαβούλευσης και ψήφισης.

Βεβαίως μια τέτοια συζήτηση για τις πλατφόρμες μπορεί να κρατήσει εώς και αρκετούς μήνες.

Και το φόρουμ δυστυχώς για ευνόητους λόγους απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να είναι σωστό σύστημα διαβούλευσης και ψηφοφορίας. Και επίσης τα μέλη δεν έχουν δικαιώμα να ξεκινήσουν ψηφοφορίες.

Και όλα αυτά προκύψαν όπως είναι γνωστό λόγω του θέματος της ανάθεσης. Που εάν η ανάθεση δεν υπήρχε δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα αλλά και οι έντονες διαφωνίες απ' όλους μας στο φόρουμ.

Θα σας παρακαλούσα το θέμα της επιλογής συστήματος να βιαστεί να ενεργοποιηθεί διότι τα θέματα τρέχουν, και να υπάρξει έστω και προσωρινά νόμιμα το liquid ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για να μπορέσουν να συνεχιστούν οι εργασίες.

Ήδη έχει περάσει καιρός και ότι προσπαθήσουμε να κάνουμε τα μέλη υπάρχει κίνδυνος να απορριφθούν όλα, για τον απλό λόγο ότι κάποια μέλη θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι δεν είναι επίσημη η οποιαδήποτε πλατφόρμα διαβούλευσης και ψήφισης.

Προτείνω να υπάρξει έστω και προσωρινά νόμιμα το liquid (χωρίς ανάθεση εάν γίνεται), και να συνεχιστεί η συζήτηση στο φόρουμ αλλά ταυτόχρονα να μπορούμε να κάνουμε και δουλειά.

Ευχαριστώ

Τακλής Χρήστος (kailor)
Μέλος του κόμματος πειρατών ελλάδας.

Και η απάντηση του Ανδριανού (σαν μέλος της Δ.Ε. που ήταν πριν την παραίτηση του):

δες εδω:
http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=167&t=2660

η διαβουλευση εχει ηδη αρχισει, και χρειαζονται αλλες 10 μερες βασει καταστατικου, μετα παμε σε ψηφοφορια των προτασεων
απο κει και περα, κατ'εμε, η ΔΕ δεν εχει εξουσιοδοτηση να νομιμοποιει ή οχι εργαλεια διαβουλευσης και ψηφοφοριας. για τωρα εχουμε το προυπαρχον φορουμ.

Ανδριανος

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες