Προχτές τσακώθηκα στο PC1. Πήγα να πάρω ένα καλώδιο και για να μου κόψουν απόδειξη απαιτούσαν ονοματεπώνυμο γιατί το "θέλει το σύστημα". Τρολάρισα δίνοντας το καλλιτεχνικό μου Μπάμπης Σουγιάς αλλά δεν τόλμησε να ζητήσει ταυτότητα. Το ίδιο μου έχει τύχει και στο Χαραλά το παπουτσάδικο αν και αυτοί πρέπει να το κόψανε. Γενικά πολλοί και διάφοροι μαζεύουνε στοιχεία δεξιά και αριστερά και κανείς δεν ξέρει που πάνε. Ξέρω στα σίγουρα πως το σχολείο μου πουλούσε/έδινε τα στοιχεία των μαθητών του μέχρι το '99 τουλάχιστον.
Και πολλά άλλα τέτοια, με τα οποία θα έπρεπε να ασχοληθούμε διεξοδικά σαν κόμμα.
Σύλληψη ατόμου που κατείχε ψηφιακά στοιχεία για 9εκ. πολίτες
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Σύλληψη ατόμου που κατείχε ψηφιακά στοιχεία για 9εκ. πολ
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
James έγραψε:Αλλη μία περίπτωση επικοινωνιακού τραγέλαφου.......
Εδώ και 14 χρόνια υπάρχει cd με διευθύνσεις ονόματα και αριθμούς ΙΧ, από το υπουργείο συγκοινωνιών.
Και μη πάτε μακριά, αντίστροφη αναζήτηση τηλ. Αριθμού στο white pages !
Και δε θυμάμαι την εφαρμογή που είχα αγοράσει το 1998 γιά 150 δραχμές μέσω χρυσής ευκαιρίας, που είχε διευθύνσεις και ονόματα των ελλήνων.
Πρέπει να λες το Hellas navigator, με κατάλογο όλων των ΙΧ και των κατόχων τους μεχρι το ~1995.
Ξαναλέω, σύμφωνα με οσα ειπε ο χτες ο Ηλεκτρονικός μας Μπεκας, τα στοιχεία φύγανε απο το Υπουργείο Οικονομικών. Εκεί είναι το πρόβλημα.Το ΑΦΜ και το ΑΔΤ μου τα έχουν ενα διάολο κόσμος. Το θέμα ειναι αν κάποιος μπορεί να πάρει αυτά τι άλλο μπορεί να πάρει?
James έγραψε:Αλλη μία περίπτωση επικοινωνιακού τραγέλαφου.......
Εδώ και 14 χρόνια υπάρχει cd με διευθύνσεις ονόματα και αριθμούς ΙΧ, από το υπουργείο συγκοινωνιών.
Και μη πάτε μακριά, αντίστροφη αναζήτηση τηλ. Αριθμού στο white pages !
Και δε θυμάμαι την εφαρμογή που είχα αγοράσει το 1998 γιά 150 δραχμές μέσω χρυσής ευκαιρίας, που είχε διευθύνσεις και ονόματα των ελλήνων.
Μην είσαι σίγουρος. Ναι, πολλά από τα στοιχεία κακο-διαχειρίζονται εδώ και χρόνια αλλά το θέμα είναι στο τι άλλα στοιχεία υπάρχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση και από που προήλθαν. Σε κάθε περίπτωση η καλύτερη αντιμετώπιση θα ήταν να ανοιχτούν όλα τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει για να μην έχουμε αυταπάτες περί τούτου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 11 και 0 επισκέπτες