Mailing List για την οργάνωση των εκλογών.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Mailing List για την οργάνωση των εκλογών.

Δημοσίευσηαπό baskin » 20 Μάιος 2012, 13:15

Υπενθυμίζω στα μέλη ότι από τις προηγούμενες εκλογές λειτουργεί mailing list για την οργάνωση των θεμάτων που αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις εκλογές.

Η λίστα βρίσκεται στην διεύθυνση: http://lists.pirateparty.gr/cgi-bin/mai ... kloges2012

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να προσφέρουν οργανωτικά (και είναι πιστοποιημένα μέλη) να εγγραφούν στην λίστα.

Επίσης παρακαλείστε όλα τα ζητήματα οργάνωσης να διοχετεύονται εκεί και όχι στο forum, εκτός κι αν χρειάζεται δημόσια παρέμβαση ή πρέπει να το δουν και άλλοι που δεν είναι γραμμένοι στην λίστα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

posthuman

Re: Mailing List για την οργάνωση των εκλογών.

Δημοσίευσηαπό posthuman » 22 Μάιος 2012, 21:56

Χαιρετίζω και παρακολουθώ με αρκετό ενδιαφέρον και συγνώμη για την αφελής ερώτηση μου αλλά... γιατί δεν είναι προσβάσιμες οι λίστες οργάνωσης εκλογών για όλους να τις διαβάζουν έστω;

Ένας απλός ψηφοφόρος του κόμματος.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Μάιος 2012, 22:10

Οι λίστες έχει συμφωνηθεί να είναι προσβάσιμες μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη, γιατί λειτουργούν ως μηχανισμός οργάνωσης. Δεν γίνονται "κρυφές" συζητήσεις.

Κάθε μέλος μπορεί να εγγραφεί σε όλες τις λίστες κι ας μην συμμετέχει απαραίτητα σε διαδικασίες και ομάδες.

posthuman

Δημοσίευσηαπό posthuman » 27 Μάιος 2012, 13:32

Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση αλλά και πάλι δυστυχώς ενώ προσπάθησα... να γίνω μέλος σε αυτές τις λίστες αλλά η αίτηση μου δεν έγινε δεκτή από τον διαχειριστή της λίστας. Κατά την προσωπική μου γνώμη δε συμφωνώ με αυτή τη κλειστή ομάδα συζητήσεων που υπάρχει χωρίς να είναι προσβάσιμη σε όλους μας νομίζω ότι είναι και μια απο τις βασικές αρχές του κόμματος!

Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει αυτό και πιστεύω ότι δεν είναι σωστό για εμάς τους απλούς ψηφοφόρους αυτό που γίνεται.

Ευχαριστώ

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 27 Μάιος 2012, 13:45

Οι λίστες είναι φτιαγμενες για να επικοινωνουν τα ΜΕΛΗ του Κόμματος σχετικά με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ θέματα
Οπως πχ την διαμορφωση ενος κειμενου για Δελτιο Τυπου, την αποστολή των ψηφοδελτίων στην π.χ ΑΡΤΑ και την συνενοηση με τοπικό μέλος να τα παραδώσει κλπ

Εχει να κανει δηλαδη με ΠΡΑΚΤΙΚΑ θέματα.

Στις λίστες έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ τα μελη του κόμματος.

Οι συζητήσεις γίνονται μεσα στο forum και οι τελικές αποφάσεις διαμορφώνονται και ψηφίζονται στο forum ¨οπου και έχει πρόσβαση ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ

Οπότε η εγγραφή σου ή μη στις λίστες δεν σε εμποδίζει απο το να συμμετέχεις σαν φίλος στο κόμμα.

posthuman

Δημοσίευσηαπό posthuman » 27 Μάιος 2012, 14:14

Εφόσον είναι μόνο πρακτικά τα θέματα γιατί τουλάχιστον δεν επιτρέπετε και σε εμάς όλους τους φίλους και προσωπικά εμένα απλό ψηφοφόρο του κόμματος να έχω τουλάχιστον πρόσβαση να τα διαβάσω όχι συμμετοχή!!! αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλαβώ.

Απο ότι καταλαβαίνω όμως υπάρχει και άλλος ένας χώρος κλειστών συζητήσεων που δεν είναι προσβάσιμες σε όλους μας... κάτι δε μου αρέσει και το εκφράζω...

Ευχαριστώ

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 27 Μάιος 2012, 14:24

Θα το ξαναπω

Δεν ειναι χωρος που γινονται συζητησεις

Λυνονται μονο πρακτικα θεματα που δεν ενδιαφερουν τα μη μελη

Διακινουνται τηλεφωνα, διευθυνσεις και γενικα διαφορα προσωπικα στοιχεια μας.

Τι σημασια εχει για ενα μη μελος που δεν συμμετεχει στις δρασεις του κομματος αν τον δικαστικο επιμελητη τον λενε Παναγιωτη ή Γιαννη?

Σε τι θα προωθήσει αυτο ή θα αποκοψει το ενδιαφερον του για το κομμα?

Που θα τον βοηθησει?

Με λιγα λογια αντι να παρω τηλ ενα ενα τα μέλη του κομματος στην Πατρα και να συνενοηθω μαζι τους για μια δραση το στελνω στην Λιστα.

Θα επρεπε και τα τηλεφωνα μας να τα ηχογραφουμε και να τα δημοσιευουμε για να μην νομιζει κανενας οτι κανουμε κατι κρυφο?

posthuman

Δημοσίευσηαπό posthuman » 27 Μάιος 2012, 14:33

Εμένα ήδη με έκανε να χάσω το ενδιαφέρον μου για το κόμμα, και σας το επισημαίνω. Αυτά θα σας παρακολουθώ και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 27 Μάιος 2012, 14:48

Δεν υπάρχουν "κλειστά" μέρη συζητήσεων.

Στις λίστες εργασίες, διακινούνται προσωπικά δεδομένα. Είναι αδύνατον να είναι ανοιχτά στον οποιονδήποτε.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά.

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 28 Μάιος 2012, 18:08

Μπορεί να γίνει κάποιο check για τα Ελληνικά? Εγω το πέρνω στο gmail και μου βγάζει ???????????????? και λατινικά.

thx
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες