Πήγαμε στον Δήμο Αθηναίων και η κατανομή των διαφημιστικών χώρων έχει ως εξής:
1) Κεντρικό αποκλειστικό περίπτερο Ακαδημίας & Μασσαλίας
2) 17 στέγαστρα σε στάσεις (παραπάνω όταν θα ανακοινωθεί η απόσυρση ορισμένων κομμάτων)
3) 4 περίπτερα ανά δημοτικό διαμέρισμα (είναι 7 άρα 4χ7=28). Μπορούν να στηθούν σε οποιαδήποτε πλατεία ή φαρδύ πεζοδρόμιο αρκεί να μην παρενοχλούν την κίνηση και την διέλευση πεζών. Αυτά δεν είναι αποκλειστικά, συνυπάρχουν με όποιον άλλον θέλει να στήσει στο ίδιο σημείο.
ΔΗΜΟΙ: διάθεση ∆ιαφηµιστικών Μέσων
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: ΔΗΜΟΙ: διάθεση ∆ιαφηµιστικών Μέσων
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Τελικά δούλεψε η επιστολή...
Μας έχουνε καλέσει στο Γραφείο του Αντιδημαρχου την Τρίτη το πρωι για ενημέρωση σχετικά με τα διαφημιστικά..
Μαλλον θα μας δώσουνε ένα ξυλινο περιπτεράκι σε μια κεντρική πλατεία (ετσι είθιστε στη Λέσβο)
Το Θέμα είναι τί θα βάλουμε πάνω... Μηπως έχουμε καμμια αφισούλα, κάνα πανό,κανα φλαιερ κανα μπλουζάκι κλπ να μας στείλετε και απο δώ?
Μας έχουνε καλέσει στο Γραφείο του Αντιδημαρχου την Τρίτη το πρωι για ενημέρωση σχετικά με τα διαφημιστικά..
Μαλλον θα μας δώσουνε ένα ξυλινο περιπτεράκι σε μια κεντρική πλατεία (ετσι είθιστε στη Λέσβο)
Το Θέμα είναι τί θα βάλουμε πάνω... Μηπως έχουμε καμμια αφισούλα, κάνα πανό,κανα φλαιερ κανα μπλουζάκι κλπ να μας στείλετε και απο δώ?
-
- Επικοινωνία:
Προφανώς το περίπτερακι θα πρέεπι να το φτίαξετε μόνοι σας, εκτός και αν είστε τυχεροί και σας δώσουν? αφίσες μπορείτε να τυπώσετε. Εδώ ενδεικτικά viewtopic.php?f=93&t=1182 και γενικά στο νήμα αυτό.
Επίσης ζήτα και άλλες πληροφορίες το βράδυ στο mumble.
Επίσης ζήτα και άλλες πληροφορίες το βράδυ στο mumble.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
Δέν ξέρω αν μας το δώσουν, αλλα αν πρέπει να το φτιάξουμε κλάφτα χαράλαμπε...
Τα χέρια μας πιάνουν σκεπάρνια και καρφιά, αλλα η τσέπη μας δέν αντέχει ξυλεία...
Α, και ο πλυθηντικός μάλλον είναι μεγαλειότητος μιάς και παλεύω μόνος προς το παρόν..
Γιαυτό και είπα για καμμια αφισούλα αν υπήρχε έτοιμη...Τα μυστικά κονδύλια φαλήρισαν με την
υποψηφιότητα και δέν φτάνουν για τυπογραφείο....
Τα χέρια μας πιάνουν σκεπάρνια και καρφιά, αλλα η τσέπη μας δέν αντέχει ξυλεία...
Α, και ο πλυθηντικός μάλλον είναι μεγαλειότητος μιάς και παλεύω μόνος προς το παρόν..
Γιαυτό και είπα για καμμια αφισούλα αν υπήρχε έτοιμη...Τα μυστικά κονδύλια φαλήρισαν με την
υποψηφιότητα και δέν φτάνουν για τυπογραφείο....
gkkoul έγραψε:Ρόδος ΟΚ
Για μελλονιτκή χρήση μας έδωσαν μετά από κλήρωση χώρο για τραπεζάκι - ομπρέλα, 10 χώρους για αφίσες μαζί με άλλους όπου σε έναν τουλάχιστον θα είναι οι δικές μας πρώτες.
-
- Επικοινωνία:
Γιώργο, μου φαίνεται κουταμάρα από μέρους του δήμου η κλήρωση γιά τραπεζάκι . βάλε τραπεζάκι και ομπρέλα όπου γουστάρεις, τι θα σου πουν δηλαδή? θα σου κόψουν πρόστιμο γιά κατάληψη δημόσιου χώρου?
Όπως και νάχει καλό κουράγιο.
Εδώ στο Πειραιά με πήρε τηλέφωνο ο αντιδήμαρχος γιά να παραβρεθώ στο μοίρασμα, και του είπα ευχαριστώ αλλά έχω δουλειά και δε μπορώ να έρθω!!! Ξέρεις τι έχει γίνει ? έχουν παρατήσει τα περίπτερα που είχαν οι προηγούμενοι τύπου ΌΧΙ και άμα λάχει πάω και καταλαμβάνω όποιο θέλω, έτοιμο δηλαδή να περιμένει είναι.
Εξάλλου σε όποια πλατεία δεν υπάρχουν εκδηλώσεις του δήμου μπορείς να βάλεις τραπεζάκι και ομπρέλα χωρίς (αρκεί να μην εμποδίζεις τη διέλευση του κόσμου) να ζητήσεις κάποια άδεια.
Όπως και νάχει καλό κουράγιο.
Εδώ στο Πειραιά με πήρε τηλέφωνο ο αντιδήμαρχος γιά να παραβρεθώ στο μοίρασμα, και του είπα ευχαριστώ αλλά έχω δουλειά και δε μπορώ να έρθω!!! Ξέρεις τι έχει γίνει ? έχουν παρατήσει τα περίπτερα που είχαν οι προηγούμενοι τύπου ΌΧΙ και άμα λάχει πάω και καταλαμβάνω όποιο θέλω, έτοιμο δηλαδή να περιμένει είναι.
Εξάλλου σε όποια πλατεία δεν υπάρχουν εκδηλώσεις του δήμου μπορείς να βάλεις τραπεζάκι και ομπρέλα χωρίς (αρκεί να μην εμποδίζεις τη διέλευση του κόσμου) να ζητήσεις κάποια άδεια.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες