Κατα τη συναντηση σημερα στο γραφειο παραβρεθηκαν 10 μελη και 2 φιλοι απο το "πληρωμα" της Αττικης !
Συζητηθηκαν οι προτασεις για την οικονομικη εξορμηση του κομματος που διατυπωθηκαν απο τον οικ. υπευθυνο και συμφωνηθηκε να ξεκινησει αμεσα η διαδικασια προμηθειας και αποστολης των μπλοκ εισπραξεων , σε συνεννοηση με τη Δ.Ε. και τη Λαγουδερα για να οριστουν οι ακριβεις παραληπτες - τοπικοι υπευθυνοι.
Συζητηθηκε επισης η διαδικασια ορισμου των υποψηφιων για την Αττικη.
Απο τα παροντα μελη δηλωσαν διαθεσιμοτητα οι :
1. Νικος Μποζοβιτς
2. Βασιλης Περαντζακης
Προκειμενου να συμπληρωθει η λιστα των υποψηφιων για ολες τις εκλογικες περιφερειες του νομου Αττικης και να γινει η κατανομη ανα περιφερεια των υποψηφιων (Α΄ & Β΄Αθηνας , Α΄ & Β΄Πειραια και υπολοιπο Αττικης) κριθηκε απαραιτητο να δηλωθει το ενδιαφερον των μελων μεχρι την επομενη Τεταρτη 23/5, ωρα 20:00 μμ, οποτε θα γινει η οριστικη συναντηση στο γραφειο με αποκλειστικο ζητημα συζητησης την τελικη επιλογη ολων των υποψηφιων του νομου Αττικης.
Οποιο μελος δεν μπορει να παραστει μπορει να δηλωσει το ενδιαφερον του με σχετικη αναρτηση σε αυτο το νημα.
Θα εκτιμηθει η δυνατοτητα της καλυψης του κοστους συμμετοχης ( ~ 200 €) απο τους ιδιους τους υποψηφιους.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
Re: ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
καλημερα ,
ως υποψηφια στην Α Αθηνας στις εκλογες του Μαη δηλωνω οτι ενδιαφερομαι να ειμαι και παλι υποψηφια στις εκλογες του Ιουνιου και μονο στην Α Αθηνας .
Επισης το κοστος συμμετοχης μπορω να το πληρωσω με δικα μου χρηματα εξ'ολοκληρου .
Αν μπορεσω θα παρευρεθω στην επομενη συναντηση στα γραφεια εγω η ο Θανασης Γουναρης .
ως υποψηφια στην Α Αθηνας στις εκλογες του Μαη δηλωνω οτι ενδιαφερομαι να ειμαι και παλι υποψηφια στις εκλογες του Ιουνιου και μονο στην Α Αθηνας .
Επισης το κοστος συμμετοχης μπορω να το πληρωσω με δικα μου χρηματα εξ'ολοκληρου .
Αν μπορεσω θα παρευρεθω στην επομενη συναντηση στα γραφεια εγω η ο Θανασης Γουναρης .
Απαραιτητη διευκρινιση : την ερχομενη Τεταρτη , στη συγκεντρωση στο γραφειο θα γινει η ψηφοφορια μεταξυ των παροντων μελων για την επιλογη των τελικων υποψηφιων της περιοχης υπολ.Αττικης+Α+Β ΑΘΗΝΩΝ.
Οποτε καλο ειναι να ειναι ΟΛΟΙ παροντες - γι' αυτο αλλωστε οριστηκε η συνεδριαση βραδυνη ωρα, για να διευκολυνει και τους εργαζομενους ωστε να παραστουν και αυτοι.
Επειδη τα χρονικα περιθωρια ειναι πολυ στενα και δεν θα υπαρξει καμμια παραταση , ειναι σημαντικο να μη λειψει κανεις.
Οποτε καλο ειναι να ειναι ΟΛΟΙ παροντες - γι' αυτο αλλωστε οριστηκε η συνεδριαση βραδυνη ωρα, για να διευκολυνει και τους εργαζομενους ωστε να παραστουν και αυτοι.
Επειδη τα χρονικα περιθωρια ειναι πολυ στενα και δεν θα υπαρξει καμμια παραταση , ειναι σημαντικο να μη λειψει κανεις.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
Καλησπέρα,
τελικά οι ερχόμενες εκλογές θα γινουν με λιστα (που συμπληρώνει ο πρόεδρος του κόμματος) ;
Αν γίνουν με λίστα και όχι με σταυρούς απαιτούνται υποψήφιοι σε κάθε περιφέρεια ή έχουμε κομματικη παρουσία σε όλες τις περιφέρεις;
τελικά οι ερχόμενες εκλογές θα γινουν με λιστα (που συμπληρώνει ο πρόεδρος του κόμματος) ;
Αν γίνουν με λίστα και όχι με σταυρούς απαιτούνται υποψήφιοι σε κάθε περιφέρεια ή έχουμε κομματικη παρουσία σε όλες τις περιφέρεις;
Ως υποψήφιος στην Β Αθήνας στις εκλογές του Μάη δηλώνω ότι ενδιαφέρομαι να είμαι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου και μόνο στην Β Αθήνας
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Παιδιά εγώ τελικά δεν θα είμαι υποψήφιος. Προτιμώ τα λεφτά να τα δώσω για τα ψηφοδέλτια γιατί αυτή την περίοδο δεν μπορώ να καλύψω 2 μεγάλα έξοδα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες