Επίσης υπάρχει και το οικονομικό, με τα χίλια ζόρια μαζέψαμε τα χρήματα για να τυπωθούν ψηφοδέλτια.
Μπορεί να έχεις δίκιο για την ήττα εντός έδρας από τον Καμμένο αλλά δες πόσο τον έπαιξαν τα παραδοσιακά ΜΜΕ (μαζί και με κάτι άλλους νέους διαφημιστές που πιάσαν 2%) και πόσο χρήμα έπαιξε από πίσω (πολλά ακούγονται ακόμα και για συγκεκριμένα συμφέροντα).
Για το 2 και 3 επέτρεψε μου να διαφωνήσω και να σε καλέσω να συμμετάσχεις όσο μπορείς για να διαμορφώσουμε τις προτάσεις και να πάμε στο συνέδριο όπου θα τα δούμε όλα.
Πειρατικά!!!
marinos έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Δεν είμαι μέλος , δεν σας ψήφισα (γιατί δεν υπήρχε στον Νομό μου ψηφοδέλτιο αλλά και γιατί διαφωνώ με 1-2 θέσεις σας)
Ομως μου είναι το κόμμα ιδιαίτερα συμπαθητικό (οι θέσεις κλπ) και μόνο καλά λόγια λέω και θα λεω (το έχω κάνει στο ράδιο, στο internet κλπ) .
Εν συντομία (εάν και ξέρω ότι θα διαφωνήσετε)
1. Το κόμμα ηττήθηκε εντός έδρας (οικτρά) . Λάθος στρατηγική στο χώρο που αγαπάμε και ζούμε. Δεν είναι δυνατόν ο Καμμένος να χρησιμοποιεί καλύτερα το web από εμάς που ζούμε στο web. Κανένα site και κανένας webmaster δεν είδα να είναι ενταγμένος σε αυτόν τον αγώνα (μιλάω για τα 5-100 καλύτερα σε επισκέψεις ελληνικά web site). Που κάτι μπορεί να σημαίνει. Η ο λόγος και θέσεις δεν τους αγγίζουν ή δεν καλέστηκαν να συστρατευθούν. Αναλογιστείτε την δύναμη που θα έγινε ένα δίκτυο webmasters μέλη ή υποστηρικτές του κόμματος.
2. Οι εκλογές θα είναι πόλωσης. Θα μετρήσει η ψήφος που θα είναι κυβερνοποιήσιμη. Με απλά λόγια εάν δεν ειπωθεί ότι το κόμμα θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για σχηματισμό κυβέρνησης .. και έκτοτε θα αποφασίζουν τα μέλη του για θέματα και νόμους δεν θα έχει καλύτερη τύχη (δυστυχώς)
3. Επιμένω ότι εάν δεν αλλάξουν λίγο προς το καλύτερο (να ταιριάζουν καλύτερα στην Ελλάδα) οι θέσεις για copyright, blogs κλπ δεν θα υπάρξει η διάχυση που αξίζει στο κόμμα στον χώρο των webmasters έτσι ώστε να δωθεί δυναμική στο κόμμα να ξεπεράσει το 3% ή τώρα ή αργότερα. Το έχω συζητήσει με πάρα πολλούς του χώρου του web, πληροφορικής κλπ.
Με πραγματική συμπάθεια
Θα ήθελα να σας (μας) δω κάποτε στο Κοινοβούλιο.
Οτι και εάν αποφασίσετε καλή τύχη και δύναμη.