ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

unauthorized

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό unauthorized » 16 Μάιος 2012, 01:42

Φυσικά και πρέπει να κατέβουμε στις εκλογές! Όλοι γνωρίζουμε πως να ξεκινήσεις ένα πολιτικό κόμμα είναι μαραθώνιος και όχι 100μ. οπότε μη σας νοιάζουν τα ποσοστά. Ειδικά σε αυτές τις εκλογές. Οι Πειρατές είναι κάτι καινούριο για τον περισσότερο κόσμο και είναι δύσκολο να πιστέψεις σε κάτι καινούριο και να χωνέψεις τις νέες προτάσεις και τη νέα νοοτροπία. Μη ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην Ελλάδα έχει έρθει πολύ πρόσφατα (αν έχει) σε επαφή με το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Έχουμε πολύ δπυλειά.

Πιστεύω πως πρέπει να συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές. Είμαστε μία πρόταση που πρέπει να υπάρχει.

Πειρατικά,

suorm

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό suorm » 16 Μάιος 2012, 01:52

Ερώτηση: υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω το ψηφοδέλτιο σπίτι μου;

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 16 Μάιος 2012, 02:00

ΘΑ το βγάλουν άκυρο, αφού θα διαφέρει τόσο το χαρτί όσο και το μελάνι.

suorm έγραψε:Ερώτηση: υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω το ψηφοδέλτιο σπίτι μου;
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

suorm

Δημοσίευσηαπό suorm » 16 Μάιος 2012, 02:04

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να το κάνουμε σπίτι μας; Τι χαρτί χρειάζεται και τι μελάνι; Πως ελέγχεται κάθε ψηφοδέλτιο για τη ποιότητα του μελανιού και του χαρτιού; :?

πλατων

Δημοσίευσηαπό πλατων » 16 Μάιος 2012, 02:23

μπορουμε να βαλουμε χρηματα οσα μπορει ο καθενας με ελαχιστο 10ε και να οριστει μια τελικη ημερομηνια το οριο που θα πρεπει να παρθει η αποφαση εαν ψωνιζουμε απο ελλαδα η εξωτερικο. παντα νομιμα αλλα με πειρατικη ενοτητα.. και πιστευω θα τα καταφερουμε. τουλαχιστο να προσπαθησουμε
"Ν΄αγαπάς την ευθύνη. Να λες, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τον κόσμο. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω." ΑΣΚΗΤΙΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

vagenasd

Δημοσίευσηαπό vagenasd » 16 Μάιος 2012, 08:09

baskin έγραψε:Τις λύσεις θα τις σκεφτούμε, εφόσον αποφασίσουμε.

Προσωπικά και θα το ζητήσω επίσημα, ακόμη κι αν χρειάζεται να κατέβει σε ψηφοφορία, θεωρώ ότι είναι στιγμή να ζητήσουμε την βοήθεια όλων των Ευρωπαίων Πειρατών. 2500 πειρατές χρειάζεται να βάλουν 10 ευρώ. Ας κινηθούμε Πειρατικά κι ας μην αναλωθούμε σε ελληνικούς νόμους. Ας το τραβήξουμε εκεί που δεν το έχει τραβήξει κανείς. Crown founding από όλους τους Πειρατές του κόσμου.

Ας κάνουμε πράξη το ότι είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι κι ας υποστούμε τις συνέπειες των νόμων του συστήματος.

+1000000

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 16 Μάιος 2012, 08:35

Ηδη εδώ και μέρες ο Φώτης κι ο Γιώργος προσπαθούν να οργανώσουν Ελληνες της Γερμανίας,
επειδή δεν μπορούμε να δεχθούμε λεφτά από μη-Ελληνες.
kissand έγραψε:Εκεί ο Ανέστης μπορεί να κάνει τις κατάλληλες επαφές
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

kissand

Δημοσίευσηαπό kissand » 16 Μάιος 2012, 08:39

anestis έγραψε:Ηδη εδώ και μέρες ο Φώτης κι ο Γιώργος προσπαθούν να οργανώσουν Ελληνες της Γερμανίας,
επειδή δεν μπορούμε να δεχθούμε λεφτά από μη-Ελληνες.
kissand έγραψε:Εκεί ο Ανέστης μπορεί να κάνει τις κατάλληλες επαφές

Ούτε οι υποψήφιοι σαν άτομα μπορούν να δεχτούν δωρεές από μη Έλληνες για την προέκλογική καμπάνια; :>
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

marinos

Δημοσίευσηαπό marinos » 16 Μάιος 2012, 08:42

Καλημέρα σε όλους.
Δεν είμαι μέλος , δεν σας ψήφισα (γιατί δεν υπήρχε στον Νομό μου ψηφοδέλτιο αλλά και γιατί διαφωνώ με 1-2 θέσεις σας)
Ομως μου είναι το κόμμα ιδιαίτερα συμπαθητικό (οι θέσεις κλπ) και μόνο καλά λόγια λέω και θα λεω (το έχω κάνει στο ράδιο, στο internet κλπ) .
Εν συντομία (εάν και ξέρω ότι θα διαφωνήσετε)
1. Το κόμμα ηττήθηκε εντός έδρας (οικτρά) . Λάθος στρατηγική στο χώρο που αγαπάμε και ζούμε. Δεν είναι δυνατόν ο Καμμένος να χρησιμοποιεί καλύτερα το web από εμάς που ζούμε στο web. Κανένα site και κανένας webmaster δεν είδα να είναι ενταγμένος σε αυτόν τον αγώνα (μιλάω για τα 5-100 καλύτερα σε επισκέψεις ελληνικά web site). Που κάτι μπορεί να σημαίνει. Η ο λόγος και θέσεις δεν τους αγγίζουν ή δεν καλέστηκαν να συστρατευθούν. Αναλογιστείτε την δύναμη που θα έγινε ένα δίκτυο webmasters μέλη ή υποστηρικτές του κόμματος.
2. Οι εκλογές θα είναι πόλωσης. Θα μετρήσει η ψήφος που θα είναι κυβερνοποιήσιμη. Με απλά λόγια εάν δεν ειπωθεί ότι το κόμμα θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για σχηματισμό κυβέρνησης .. και έκτοτε θα αποφασίζουν τα μέλη του για θέματα και νόμους δεν θα έχει καλύτερη τύχη (δυστυχώς)
3. Επιμένω ότι εάν δεν αλλάξουν λίγο προς το καλύτερο (να ταιριάζουν καλύτερα στην Ελλάδα) οι θέσεις για copyright, blogs κλπ δεν θα υπάρξει η διάχυση που αξίζει στο κόμμα στον χώρο των webmasters έτσι ώστε να δωθεί δυναμική στο κόμμα να ξεπεράσει το 3% ή τώρα ή αργότερα. Το έχω συζητήσει με πάρα πολλούς του χώρου του web, πληροφορικής κλπ.

Με πραγματική συμπάθεια
Θα ήθελα να σας (μας) δω κάποτε στο Κοινοβούλιο.
Οτι και εάν αποφασίσετε καλή τύχη και δύναμη.

Eddie_

Δημοσίευσηαπό Eddie_ » 16 Μάιος 2012, 09:17

Καλημερα σε ολους.

Δυσκολη αποφαση,δυσκολοτερη απο την προηγουμενη φορα,οχι μονο λογω των οικονομικων δεδομενων,αλλα και της πολιτικης καταστασης που επικρατει στη χωρα.Βεβαια, ακριβως λογω αυτης της καταστασης, θα υπαρχουν και λιγοτερα κομματα-ψηφοδελτια,αρα θα ακουστουμε και περισσοτερο.
Ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια:
α)Λογω της "λιστας υποψηφιων", με την οποια διεξαγονται αυτη τη φορα οι εκλογες,θα υπαρξει ψηφοδελτιο σε ΚΑΘΕ περιφερεια της Ελλαδας, ή δυστυχως παλι καποιοι απο εμας δεν θα μπορεσουμε να ψηφισουμε??
β)Υπαρχει καποια αλλη λυση,ενα plan B,για τη χρηματοδοτηση σε αυτες τις εκλογες αν δεν πετυχει η αυτοχρηματοδοτηση απο τα μελη,και ποια ειναι αυτη?? (προσωπικα θεωρω μεγαλο το ποσο αυτη τη φορα για να συγκεντρωθει μονο απο μελη)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες