Κάθοδος σε επαναληπτικές εκλογές. Ιδεολογική συζήτηση

Οτιδήποτε αφορά την Κυριακή 6/5/12, διαδικασία, αποτελέσματα.
agelos

Re: Κάθοδος σε επαναληπτικές εκλογές. Ιδεολογική συζήτηση

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Μάιος 2012, 19:50

baskin έγραψε:Κώστα αν το όχι σου έχει ιδεολογική βάση, θα χαρώ να το αναλύσεις εδώ. Δεν μιλάμε για το πρακτικό του ζητήματος (ας τα βάζουμε επιτέλους σε σειρά).

Το χαοτικό προηγούμενο thread που έχει ανακατέψει την ιδεολογική προσέγγιση, την πρακτική και ένα μάτσο άλλα θέματα, αρνούμαι να το παρακολουθήσω.

Αν δεν πάρουμε πρώτα απόφαση για το "τι κάνουν οι Πειρατές σαν Πειρατές σε πιθανές επαναληπτικές εκλογές", δεν έχει νόημα να συζητάμε τους τρόπους.

Υ.Γ. Αυτός είναι ο τρόπος να λειτουργεί ένα forum, πολύ απλά εντός θέματος.

κωστα εχει δικιο. πρωτα θα δουμε το θεμα αν ιδεολογικα θελουμε. αν δηλαδη σου ελεγα εγω αυριο καταθετω 50.000 θα ελεγες ναι? δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο. αυτο που ανεφερες κωστα ειναι καθαρα ενα εμποδιο. θα εχουμε 1000 αλλα. οι πειρατες τι κανουν στα εμποδια?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό mankasp » 07 Μάιος 2012, 19:51

Καθαρά ιδεολογικά χωρίς να λάβω υπόψη κανέναν άλλο παράγοντα (οικονομικό, οργάνωσης, επιλογής υποψηφίων κτλ), και κατανοώντας ότι αυτή τη στιγμή συζητάμε και δεν ψηφίζουμε είμαι υπέρ της καθόδου μας.
Την τελική μου απόφαση θα την πάρω μόνο όταν λυθούν τα υπόλοιπα ζητήματα.
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Μάιος 2012, 19:53

Ακριβώς Άγγελε και γι' αυτό το ξεχώρισα.

Είναι άλλο το ιδεολογικό ζήτημα και άλλο το πρακτικό. Ας είναι αυτή η συζήτηση η αφετηρία μιας ουσιαστικής χρήσης του forum.

Το διακύβευμα για εμένα είναι αν έχουμε "δικαίωμα" πλέον να μην κατέβουμε και αν αυτός είναι Πειρατικός τρόπος. Όπως είπα και αλλού, δεν υπάρχει UNDO.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Μάιος 2012, 19:54

mankasp έγραψε:Καθαρά ιδεολογικά χωρίς να λάβω υπόψη κανέναν άλλο παράγοντα (οικονομικό, οργάνωσης, επιλογής υποψηφίων κτλ), και κατανοώντας ότι αυτή τη στιγμή συζητάμε και δεν ψηφίζουμε είμαι υπέρ της καθόδου μας.

Μανώλη, θεωρώ ότι καταλαβαίνεις, ότι αν δεν υπάρχει ισχυρή ιδεολογική βάση, τα πρακτικά δεν λύνονται.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Μάιος 2012, 20:00

baskin έγραψε:
mankasp έγραψε:Καθαρά ιδεολογικά χωρίς να λάβω υπόψη κανέναν άλλο παράγοντα (οικονομικό, οργάνωσης, επιλογής υποψηφίων κτλ), και κατανοώντας ότι αυτή τη στιγμή συζητάμε και δεν ψηφίζουμε είμαι υπέρ της καθόδου μας.

Μανώλη, θεωρώ ότι καταλαβαίνεις, ότι αν δεν υπάρχει ισχυρή ιδεολογική βάση, τα πρακτικά δεν λύνονται.

κι εδω θα συμφωνησω. "δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω" κι αντιστραοφα "αν θελω θα βρω τον τροπο να το κανω"
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

kdev

Δημοσίευσηαπό kdev » 07 Μάιος 2012, 20:05

ειμαστε κομμα, δεν υπαρχει δεν μπορω να ξανακατεβω
το καραβι σαλπαρε και εχει ταξιδι και δρομο μπροστα του

το one night stand ειναι για αλλα κολπα βλεπε τζουλια

αλλο το θεμα με πορους οπως σωστα το γραφεις για αλλη κουβεντα

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 07 Μάιος 2012, 20:06

baskin έγραψε:

Συμφωνούμε.
https://twitter.com/e_kastrinakis

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Μάιος 2012, 20:06

Ας δουμε πως ειμαστε οικονομικα πρωτα σε αυτες τις εκλογες αφου δεν εχουμε βγαλει απολογισμο ακομα και μετα αποφασιζουμε αν μας παιρνει οικονομικα για τις επομενες.Προσωπικα θεωρω οτι με την εισοδο νεων μελων και ειδικα νεων ανθρωπων θα μπορεσουμε να κατεβουμε στις επομενες οποτε και αν γινουν αυτες.Μια τελευταια παρατηρηση:Η χωρα μπαινει σε παρατεταμενη προεκλογικη περιοδο που ειναι αγνωστο ποσο θα κρατησει.Οφειλουμε και στους εαυτους μας αλλα και στους 33000 ενεργους πολιτες(Quote απο crisal:30.000 άνθρωποι μας ψήφισαν. Το ξαναγράφω 30.000 Ελληνες πείστηκαν απο τις αρχές μας και το καταστατικό μας και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με πολιτική σκέψη ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ψήφος τους δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας (αυτή πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ). Είναι μία συνειδητή πολιτική πράξη. Αυτο το νούμερο μου δίνει ολη την δύναμη που χρειάζομαι για να δουλέψω ποιο σκληρά για το Κόμμα αυτό.) που μας εμπιστευθηκαν με την ψηφο τους να ειμαστε ετοιμοι για την επομενη μαχη.Επιθεση σε ολα τα μετωπα λοιπον.Πειρατικα παντα. :P
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

apolimer

Δημοσίευσηαπό apolimer » 07 Μάιος 2012, 20:11

Παιδιά ή πιστεύουμε ότι η καταρχήν συμμετοχική και κατόπιν άμεση δημοκρατία πρέπει να είναι στόχος να υλοποιηθεί κάποια στιγμή ή όχι.
Αν το πιστεύουμε πρέπει να δώσουμε διέξοδο και σε άλλους που το πιστεύουν να εκφραστούν. Τι θα πει επαναληπτικές και κουραφέξαλα είναι
εκλογές. Δηλαδή εκθέτουμε την θέση μας στον κόσμο και αφού την εξηγήσουμε ζητάμε την υποστήριξή τους και τις παρατηρήσεις τους να βελτιωθούμε.
Αν δεν το πιστεύουμε ας πάμε από τώρα σπίτια μας.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Μάιος 2012, 20:17

SilindeElendil έγραψε:Ας δουμε πως ειμαστε οικονομικα πρωτα σε αυτες τις εκλογες αφου δεν εχουμε βγαλει απολογισμο ακομα και μετα αποφασιζουμε αν μας παιρνει οικονομικα για τις επομενες.Προσωπικα θεωρω οτι με την εισοδο νεων μελων και ειδικα νεων ανθρωπων θα μπορεσουμε να κατεβουμε στις επομενες οποτε και αν γινουν αυτες.Μια τελευταια παρατηρηση:Η χωρα μπαινει σε παρατεταμενη προεκλογικη περιοδο που ειναι αγνωστο ποσο θα κρατησει.Οφειλουμε και στους εαυτους μας αλλα και στους 33000 ενεργους πολιτες(Quote απο crisal:30.000 άνθρωποι μας ψήφισαν. Το ξαναγράφω 30.000 Ελληνες πείστηκαν απο τις αρχές μας και το καταστατικό μας και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με πολιτική σκέψη ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ψήφος τους δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας (αυτή πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ). Είναι μία συνειδητή πολιτική πράξη. Αυτο το νούμερο μου δίνει ολη την δύναμη που χρειάζομαι για να δουλέψω ποιο σκληρά για το Κόμμα αυτό.) που μας εμπιστευθηκαν με την ψηφο τους να ειμαστε ετοιμοι για την επομενη μαχη.Επιθεση σε ολα τα μετωπα λοιπον.Πειρατικα παντα. :P

πραγματικα δεν καταλαβαιενω. βρε αυτο λεμε τωρα στα προιγουμενα ποσταρισματα και θεματα :P εδω ειναι το ιδεολογικο κομματι. γουσταρουμε να κατεβουμε? απλο? αν ναι θα γυρισουμε τον κοσμο αναποδα ειναι σιγουρο αφου το γουσταρουμε. οπως εγινε με τιε προιγουμενες.

υ.γ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ Α Ή Β ΔΡΟΜΟ.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες