οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
αν αρχίσετε από τώρα που είσαστε μια χούφτα άνθρωποι να παραβαίνετε τους κανόνες που εσείς οι ίδιοι ορίζετε,
σκέψου τι έχει να γίνει αργότερα αν γίνετε περισσότεροι.
Spin off συζήτησης περί καταστατικού
Re: Ερώτηση ερμηνείας του καταστατικού
jason is that you?????
Long time no see
Long time no see
την μια είμαι προφέσορας, την άλλη φοιτητής, τώρα έγινα Jason
σε όλο τον κόσμο τελικά κάποιον θυμίζω!
μα ποιός είμαι τέλος πάντων!
σε όλο τον κόσμο τελικά κάποιον θυμίζω!
μα ποιός είμαι τέλος πάντων!

-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
iznogood έγραψε:οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
αν αρχίσετε από τώρα που είσαστε μια χούφτα άνθρωποι να παραβαίνετε τους κανόνες που εσείς οι ίδιοι ορίζετε,
Έχεις δίκιο. Αυτό θα σημαίνει πως οι κανόνες έχουν κενά. Θα τους ξαναγράψουμε.
https://twitter.com/e_kastrinakis
mankasp έγραψε:iznogood έγραψε:οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Έχεις δίκιο. Αυτό θα σημαίνει πως οι κανόνες έχουν κενά. Θα τους ξαναγράψουμε.
Υπάρχει και η εναλλακτική, εμείς να αλλάζουμε γνώμη όποτε θέλουμε, και να αφήνουμε τα ρομπότ να ξαναγράφουν τους κανόνες.
Έτσι, χωρίς να κουραζόμαστε να γράφουμε και να σβήνουμε, με την βοήθεια των ρομπότ θα ξέρουμε ανα πάσα στιγμή ποιός είναι ο νόμος, τι επιτρέπεται και τι δεν πρέπει να παραβούμε.
pappasadrian έγραψε:η σκληρη αληθεια ειναι οτι συνεχως εντοπιζονται μικρο-bugs στο καταστατικο.
στο συνεδριο θα διορθωθουν...
Θεωρώ ότι αυτά τα μικρο-bugs προκύπτουν γιατί δεν έχει σπάσει το καταστατικό σε άρθρα και δεν έχει ψηφιστεί κατά άρθρο από πολύ κόσμο.
όσο περισσότερος κόσμος το βλέπει τόσο θα μειώνονται τα bugs (και ελπίζω και το ίδιο το καταστατικό σε μέγεθος)
Αν θέλετε μπορώ να μεταφέρω το καταστατικό στο wiki, για να γίνει μια draft συζήτηση και ψηφοφορία κατά άρθρο.
Τα μέλη των πειρατών, καλό είναι να υπογράφουν με gpg την ψήφο τους στο wiki, έτσι ώστε τα ρομποτ να μπορούν να βγάλουν τα αποτελέσματα
των ψηφοφοριών τόσο ανά μέλη και όσο και ανά όλους.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
iznogood έγραψε:pappasadrian έγραψε:η σκληρη αληθεια ειναι οτι συνεχως εντοπιζονται μικρο-bugs στο καταστατικο.
στο συνεδριο θα διορθωθουν...
Θεωρώ ότι αυτά τα μικρο-bugs προκύπτουν γιατί δεν έχει σπάσει το καταστατικό σε άρθρα και δεν έχει ψηφιστεί κατά άρθρο από πολύ κόσμο.
Αν θέλετε μπορώ να μεταφέρω το καταστατικό στο wiki, για να γίνει μια draft ψηφοφορία κατά άρθρο.
Δυστυχώς έχουμε και ένα μεγάλο bug στο καταστατικό που δεν αφήνει την αλλαγή του παρά μόνο αν γίνει συνέδριο. Κολλήσαμε σε ατέρμονα βρόχο. Την πατήσαμε.
https://twitter.com/e_kastrinakis
mankasp έγραψε:
Δυστυχώς έχουμε και ένα μεγάλο bug στο καταστατικό που δεν αφήνει την αλλαγή του παρά μόνο αν γίνει συνέδριο. Κολλήσαμε σε ατέρμονα βρόχο. Την πατήσαμε.
Ομορφάντρες μου! δεν πειράζει, θα του βάλουμε σως να γλιστράει!
Το σημαντικό είναι να γραφτεί επιτέλους ένα πειρατικό μανιφέστο - καταστατικό που δεν έχει bugs.
Αν αυτό επιτευχθεί μετά όλα λύνονται, το πολύ ξανακατατίθεται στον άρειο πάγο.
ok, Παρόλο που έγινε μια προσπάθεια με το Pad, ελάτε ξανά να κάνετε τις διορθώσεις που νομίζετε.
Το καταστατικό του κόμματος των πειρατών στο wiki
Μπορείτε να ψηφίσετε εκεί ποιό από τα άρθρα δεν σας αρέσει.
Το καταστατικό του κόμματος των πειρατών στο wiki
Μπορείτε να ψηφίσετε εκεί ποιό από τα άρθρα δεν σας αρέσει.
Γίνεται να μην παρουσιάζεις το προσωπικό σου wiki σαν wiki του Κόμματος Πειρατών;
Πάντως η ιδέα σου να χρησιμοποιούνται wiki bots για τις ψηφοφορίες μου αρέσει, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη «κόλα» παραπάνω για λόγους ευχρηστίας.
Πάντως η ιδέα σου να χρησιμοποιούνται wiki bots για τις ψηφοφορίες μου αρέσει, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη «κόλα» παραπάνω για λόγους ευχρηστίας.
Verba volant, scripta manent
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες