Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

iznogood

Re: Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 10:08

iznogood έγραψε:Μπορείς να βρεις ένα άλλο πιο καλό παράδειγμα, όπου επιβάλεται η ψήφος να είναι φανερή;

Rainmaker έγραψε:Άραγε άμα το μνημόνιο ψηφιζόταν με μυστική ψήφο τι αποτέλεσμα θα είχε το ξέρουμε; Απαντάω όχι. σίγουρα όμως καποιοι θα ψήφιζαν διαφορετικά. Νομιζω οτι δεν υπάρχει τέλειο σύστημα απλά ψάχνουμε το λιγότερο χειρότερο( ή το περισσότερο καλύτερο)!!

πάλι πέφτεις σε mode κοινοβουλευτισμού.
Θέλω να μου πεις ένα παράδειγμα άμεσης δημοκρατίας, όπου να επιβάλεται η ψήφος να είναι φανερή.

iznogood

Re: Μη συμμετοχη στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 10:14

CENSORED:THE BELOW MESSAGE WAS MOVED BY THE MODERATORS. ITS ORIGINAL POSITION WAS HERE.

Rainmaker έγραψε:Δε διαφωνώ απλά να σου θυμίσω ότι κάποιοι βουλευτές ψηφίσανε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν

μακριά το πας. Κοίτα μπροστά σου. Και εδώ δεν γραφτήκαν τόσα άτομα, χωρίς να διαβάσουν το καταστατικό;
Πνευματική οκνηρία. Δυστυχώς αυτοί είμαστε.(παρεπιπτόντως, γαμάτο τραγούδι!)
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

iznogood

Re: Επιθεση στο υπουργειο δικαιοσυνης

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 10:28

CENSORED:THE BELOW MESSAGE WAS MOVED BY THE MODERATORS. ITS ORIGINAL POSITION WAS HERE.

Νομίζω οι Anonymous έχουν πέσει θύμα trolling.

DONT FEED THE TROLLS! Τα trolls της κυβέρνησης, του κοινοβουλευτισμού, του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΠΟΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ.

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: ομιλία π. Οικονομίδη - REBRANDING GREECE

Δημοσίευσηαπό James » 22 Φεβ 2012, 13:04

iznogood έγραψε:Brand name και Branding. H διαστροφή των επωνύμων σε όλο της το μεγαλείο.
Τα καλά ρούχα είναι πάντα τα επώνυμα.
Το καλό απορρυπαντικό είναι επίσης πάντα το επώνυμο.
Το καλό κράτος, είναι αυτό που έχει καλό ...........Όχι κύριε οικονομίδη , δεν θέλουμε branding!
Όχι κύριε οικονομίδη, δεν ίσχύει αυτό που λέτε: "ο καθένας από εμάς έχει το brand του"
Αυτό ακριβώς θέλουμε να καταργήσουμε, τα brand names.
Είμαστε ανώνυμοι!

Ζήτησα άποψη, τη διαβάζω, αλλά χωρίς όνομα δε τη δέχομαι, τα περί ανωνυμίας τα έχουμε εξαντλήσει αλλού.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 13:23

CENSORED:THE BELOW 3 MESSAGES AND THE ONE ABOVE WERE MOVED BY THE MODERATORS. THEIR ORIGINAL POSITION WAS HERE.

Dimitris Zappas έγραψε:Ζήτησα άποψη, τη διαβάζω, αλλά χωρίς όνομα δε τη δέχομαι..

Δηλαδή δεν δέχεσαι τις απόψεις που δεν έχουν όνομα, ακόμα και αν είναι σωστές και δίκαιες άποψεις;
Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι διαστροφή, το branding έχει καταλάβει όλο τον εγκέφαλο.

Κάνω κάπου λάθος;
Τελευταία επεξεργασία από 2 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 22 Φεβ 2012, 13:25

iznogood έγραψε:
Dimitris Zappas έγραψε:Ζήτησα άποψη, τη διαβάζω, αλλά χωρίς όνομα δε τη δέχομαι..

Δηλαδή δεν δέχεσαι τις απόψεις που δεν έχουν όνομα, ακόμα και αν είναι σωστές και δίκαιες άποψεις.

Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι ύψιστη διαστροφή, το branding έχει καταλάβει όλο τον εγκέφαλο. Κάνω κάπου λάθος;

Πήγαινε μαλακίsου σε άλλο post.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 13:26

Dimitris Zappas έγραψε:
iznogood έγραψε:

Δηλαδή δεν δέχεσαι τις απόψεις που δεν έχουν όνομα, ακόμα και αν είναι σωστές και δίκαιες άποψεις.

Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι ύψιστη διαστροφή, το branding έχει καταλάβει όλο τον εγκέφαλο. Κάνω κάπου λάθος;

Πήγαινε μαλακίsου σε άλλο post.

εκτός από το να με βρίζεις, έχει κάτι να μου απαντήσεις στην ερώτησή μου;

Δηλαδή δεν δέχεσαι τις απόψεις που δεν έχουν όνομα, ακόμα και αν είναι σωστές και δίκαιες άποψεις;

kdev

Δημοσίευσηαπό kdev » 22 Φεβ 2012, 16:44

φιλε μου εχουμε πηξει απο αποψεις διχως ονομα ολα αυτα τα χρονια, τι σημασια είχαν σωστες ή λαθος ?
οταν ομως οι αποψεις αυτες εφτασαν στην στιγμη της κρισης ολοι αποποιούνταν την ευθυνη εξιστομησης αυτων των
αποψεων προβαλοντας την ανωνυμια...

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 18:34

φίλε μου,

οι απόψεις δίχως όνομα πράγματι δεν έχουν αξία στον κοινοβουλευτισμό.
οι απόψεις δίχως όνομα όμως σε ένα κόμμα που λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά έχουν τεράστια σημασία.

φίλε μου,

η μάχη γίνεται για να μπουν οι απόψεις δίχως όνομα στις επιτροπές του κόμματος, και να μπορούν να ψηφιστούν από τα μέλη του κόμματος.

κάποιοι δεν μας αφήνουν όμως.....
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 18:44

CENSORED:THIS MESSAGE WAS MOVED BY THE MODERATORS. ITS ORIGINAL POSITION WAS HERE.

Dimitris Zappas έγραψε:
anestis έγραψε:Δεν σβήστηκαν. Μεταφέρθηκαν στη χαλαρή συζήτηση γιατί ήταν "χαλαρή συζήτηση"

Οκ και να σβήναν δε με χαλάει
@ plessas το branding συγκράτησες ;

όχι δεν σε χαλάει. Αν εσύ το επιθυμείς πρέπει οπωσδήποτε να σβηστούν .
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν διάλογοι που να θίγουν έναν επώνυμο, και να παραμένουν σε κοινή θέα.
Αυτό προσβάλει την προσωπικότητα του επωνύμου.
Είναι ενάντια στον πρώτο και απαράβατο κανόνα, που ορίζει απόλυτο σεβασμό στην ψήφο και στην προσωπικότητα του καθενός.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες