iznogood έγραψε:Rainmaker έγραψε:
Έχω ερωτήσεις: πες ότι σ' έχω μαγνητοφωνήσει (παράνομα) και μιλάς για κινήσεις εις βάρος μελών ή του κόμματος
1) μπορώ να το καταθέσω στην επιτροπή;
2) θέτει σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος;
3) Εγώ (μαγνητοφώνησα) εχω υποπέσει σε ποινικό αδίκημα διαγράφομαι από το κόμμα;
4) Δεν θα πρέπει η επιτροπή ν' αποφασίσει υποκειμενικά;
ΥΓ: υπάρχουν κι αλλες πολλές ερωτήσεις που μπορουν να δημιουργηθούν.iznogood έγραψε:Κοίτα, δεν μπορώ να σου απαντήσω, η απάντησή μου εξαρτάται από το πως ορίζεται η διαφθορά στον ΟΗΕ.
Είναι διαφθορά να μαγνητοφωνείς παράνομα;
Αυτός που έβαλε τη έννοια της διαφθοράς του ΟΗΕ στο καταστατικό, και ξέρει τι είναι η διαφθορά, αυτός να μας πει.
Tώρα που μάθαμε τι είναι η διαφθορά (2 coins to anestis) να σου πω.
Άμα καταθέσεις στην επιτροπή παράνομη ηχογραφημένη κασέτα, η επιτροπή γίνεται αποδέκτης προιόντος εγκλήματος, όποτε θέτεις σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος και πρέπει να διαγραφείς. Γενικά οι ρουφιάνοι που καταγράφουν σε κασέτες, καλό ειναι να διαγράφονται ούτως η άλλως. Η πράξη τους είναι και ενάντια στην προστασία της ιδιωτικότητας που είναι καταστατική αρχή του κόμματος.
αυτός που έχει μαγνητοφωνηθεί (μιλάει για κινήσεις εις βάρος μελών ή του κόμματος ) τι γίνεται δεν πρέπει η επιτροπή ν' αποφασίσει χωρίς αποδεικτικά στοιχεία την διαγραφή του;