iznogood wrote:
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: iznogood wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Σου ξαναλέω είμαι μαζί σου (και άλλοι), αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις την αντίθεση μας στον δρόμο (που καταλήγει στο ίδιο σημείο με εσένα).
Αν θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά τον δρόμο, έχουμε χώρο. Όσο κάνεις του κεφαλιού σου και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου για να βρεθεί κοινή συνισταμένη, θα νομίζεις ότι είμαστε εχθροί σου και ότι σε λογοκρίνουμε.
Αν θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά τον δρόμο, έχουμε χώρο. Όσο κάνεις του κεφαλιού σου και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου για να βρεθεί κοινή συνισταμένη, θα νομίζεις ότι είμαστε εχθροί σου και ότι σε λογοκρίνουμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
κι εγώ με τον Νίκο είμαι
-
δεν ξερω για εσας αλλα εγω ειμαι με τον Κλέαρχο.
baskin έγραψε:Σου ξαναλέω είμαι μαζί σου (και άλλοι), αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις την αντίθεση μας στον δρόμο (που καταλήγει στο ίδιο σημείο με εσένα).
είσαι και υποκριτής.
αν πραγματικά επιθυμείς σαν και μένα την δημοκρατία, να ζητήσεις ψήφο ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη, κρυπτογραφημένη και επαληθεύσιμη (και όχι το ρεζίλι της ψηφοφορίας του phpbb). Να ζητήσεις ο καθένας να θέτει θέματα για ψηφοφορία, και όχι μόνο η Διοικούσα επιτροπή, ή το 10% των μελών που κοιμούνται. Να ζητήσεις την κατάργηση των ύποπτων-αντιδημοκρατικών άρθρων στο καταστατικό σας.
αν πραγματικά επιθυμείς σαν και μένα την κατάργηση της λογοκρισίας, να ζητήσεις φόρουμ τύπου βικιλικς, δηλαδή φόρουμ παράλληλα και συγχρονισμένα, που δεν διαχειρίζονται-ελέγχονται μόνο από ένα-δυο άτομα.
αν πραγματικά επιθυμείς σαν και μένα την ανωνυμία, να ζητήσεις να σταματήσει η συσχέτιση πραγματικού ονόματος και nickname στο φόρουμ (με χρήση τυχαίων κλειδαρίθμων που θα λαμβάνει το κάθε μέλος κατά την εγραφή του στο κόμμα)
Τελευταία επεξεργασία από 2 και myself, έχει επεξεργασθεί 12 φορά/ες συνολικά
-
Ε αφού συνεχίζεις να με αποπαίρνεις, δεν μπορώ να κάτσω να σου εξηγήσω.
Όταν αποφασίσεις ότι μπορούμε να συζητήσουμε, εδώ θα είμαι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
gDFH536y3aNdRH5y3gGFJNSR533ghDHdF534A28hGS
παρε εναν τυχαιο κλειδαριθμο και βαλτον εκει που ξερεις
παρε εναν τυχαιο κλειδαριθμο και βαλτον εκει που ξερεις
baskin έγραψε:Ε αφού συνεχίζεις να με αποπαίρνεις, δεν μπορώ να κάτσω να σου εξηγήσω.
εσύ πρέπει να αποφασίσεις ότι μπορούμε να συζητήσουμε.
και για να το αποφασίσεις, πρέπει πρώτα να πάψεις να με λογοκρίνεις και να πετάς, εσύ και οι όμοιοί σου, όλα τα μηνύματά μου, αλλά και τα μηνύματα των ομοϊδεατών μου, εδώ στον κάδο.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και myself, έχει επεξεργασθεί 12 φορά/ες συνολικά
-
δεν εχουμε λαβει εντολη απο τον αρχηγο (εγερθητω στο ακουσμα), να σταματησουμε να σε λογοκρινουμε
-
myself έγραψε:
αν πραγματικά επιθυμείς σαν και μένα την δημοκρατία, να ζητήσεις ψήφο ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη, κρυπτογραφημένη και επαληθεύσιμη (και όχι το ρεζίλι της ψηφοφορίας του phpbb). Να ζητήσεις ο καθένας να θέτει θέματα για ψηφοφορία, και όχι μόνο η Διοικούσα επιτροπή, ή το 10% των μελών που κοιμούνται. Να ζητήσεις την κατάργηση των ύποπτων-αντιδημοκρατικών άρθρων στο καταστατικό σας.
αν πραγματικά επιθυμείς σαν και μένα την κατάργηση της λογοκρισίας, να ζητήσεις φόρουμ τύπου βικιλικς, δηλαδή φόρουμ παράλληλα και συγχρονισμένα, που δεν διαχειρίζονται-ελέγχονται μόνο από ένα-δυο άτομα.
αν πραγματικά επιθυμείς σαν και μένα την ανωνυμία, να ζητήσεις να σταματήσει η συσχέτιση πραγματικού ονόματος και nickname στο φόρουμ (με χρήση τυχαίων κλειδαρίθμων που θα λαμβάνει το κάθε μέλος κατά την εγραφή του στο κόμμα)
Συμφωνω απολυτως μαζι σου.Αν δεν ειχες αυτοχαρακτηριστει ως το pet της σελιδας θα ειχαμε ενα εξαιρετο μελος με ενδιαφερουσες ιδεες.Πειρατικα παντα.

Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες