iznogood wrote:

myself

Re: Κανόνες Forum - Πρόταση της Ομάδας ΙΤ

Δημοσίευσηαπό myself » 09 Μάιος 2012, 11:39

διαφωνώ κάθετα με το παρακάτω:
[*] Απαγορεύεται η δημιουργία περισσοτέρων του ενός λογαριασμών για το ίδιο άτομο.

Αυτό σημαίνει, είτε όλοι να είναι επώνυμοι, είτε κάποιος να αναλάβει να ψάχνει ανάμεσα στους χρήστες για να βρει διπλούς λογαριασμούς.
και εφόσον αρχίζει και ψάχνει και ψαχουλεύει, άρα καταργείται η ανωνυμία, που είναι καταστατική σας αρχή.
Η αλλιώς, αν δεν θέλουμε να έχει αποδείξεις, τότε απλά αρχίζει και διαγράφει ανωνύμους, μόνο και μόνο με την υποψία ότι είναι το ίδιο άτομο.
Πράγμα που είναι ακόμα χειρότερο, γιατί καταργεί την βασικότατη αρχή στην οποία στηρίζεται όλο το δίκαιο, δηλαδή το ότι καλύτερα να αθωώσεις έναν ένοχο, παρά να καταδικάσεις έναν αθώο.

προσέχτε με τι συμφωνείτε!
Έχετε ή δεν έχετε καταστατικές αρχές;

Στην αρχαία αθήνα, όποιος πρότεινε νόμο με διατάξεις που να έρχονται σε σύγκρουση με άλλους προϋπάρχοντες και ισχύοντες νόμους (το λεγόμενο "γραφή παρανόμων"), με σκοπό να δημιουργηθεί σύγχυση και άρα ανομία, κινδύνευε με βαρύ πρόστιμο μέχρι και με απειλή θανατικής καταδίκης!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και myself, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 09 Μάιος 2012, 11:46

Δεν είναι επώνυμοι όλοι. Τουλάχιστον όχι μέχρι να μας πείσεις ότι δεν γίνεται αλλιώς, όπως απεγνωσμένα προσπαθείς.
Δεν ψαχουλεύει κανείς. Η απόδειξη μπορεί π.χ. να προέλθει από δημόσια δήλωση του ίδιου του τρολ.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 09 Μάιος 2012, 11:48

anestis έγραψε:Δεν είναι επώνυμοι όλοι. Τουλάχιστον όχι μέχρι να μας πείσεις ότι δεν γίνεται αλλιώς, όπως απεγνωσμένα προσπαθείς.
Δεν ψαχουλεύει κανείς. Η απόδειξη μπορεί π.χ. να προέλθει από δημόσια δήλωση του ίδιου του τρολ.

ωραία, θα εγράψω ένα τρολλ, θα δηλώσω ότι είμαι ο anestis, και θα σου διαγράψουν τον κωδικό σου. Το βλέπεις ότι δεν στέκει αυτό που λες;

Εγώ έχω την τάση να αλλάζω συνέχεια κωδικούς, για να διατηρώ την ανωνυμία μου και να μην καταγράφεται το σύνολο των απόψεων μου από κάποιους που θα ήθελαν να με φακελώσουν (στο στιλ του iznogood wrote). Και αυτό το θεωρώ απόλυτο δικαίωμά μου, το οποίο πηγάζει από την μεγάλη αποδοχή που έχει η καταστατική αρχή περί ανωνυμίας, την οποία στηρίζουν πολλοί περισσότεροι πειρατές από τα 29 αυτά άτομα που ψηφίζουν "ναι σε όλα" σε αυτό το πακέτο των κανόνων του φόρουμ.

Το να θέλετε να καταγράφεται το σύνολο των απόψεων του καθενός, έτσι ώστε να υπάρχει ατομικό προφιλ , διαθέσιμο για την οποιαδήποτε μυστική ή φανερή υπηρεσία, αυτό είναι ένδειξη εκφασισμού.
Είναι η τακτική που ακολουθάει η βικιπιδια και το φατσοβιβλιο, που όλοι ξέρουν από που χρηματοδοτούνται.

πραγματικά πειρατικά, και όχι ψευτοπειρατικά, παρακαλώ όλους όσους ψήφισαν υπέρ, να αλλάξουν γνώμη και να μην πουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, στο παραπάνω πακέτο.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 09 Μάιος 2012, 13:19

ο γνωστος μας Trol.

συμφωνω με τους κανονες. θα μπουμε σε μια σειρα ωστε το οφορυμ να γινει πιο φιλκο και αργοτερα αν καποιος μας χαλαει τον αλλαζουμε
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 09 Μάιος 2012, 14:28

αίσχος! καλώ όλες τις δυνάμεις των ανωνύμων, να καταργήσουν στην πράξη τον κανόνα ένα-άτομο-ένας-κωδικός που εναντιωνεται στην αρχή της ανωνυμίας, και να αγνοήσουν την καταστατική εκτροπή που θέλουν να επιβάλουν 30-50 άτομα με συνοπτικές διαδικασίες! (λήξη ψηφοφορίας σήμερα το βράδυ!!!!)

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 09 Μάιος 2012, 14:52

Βασίλη,
κανείς δεν έχει σπιλώσει τους ανώνυμους εδώ μέσα, όσο εσύ.

Έχεις δείξει στην πράξη που μπορεί να φτάσει το δηλητήριο, πολύ πέρα από κάθε-κάθε-κάθε φαντασία μας.

Όταν το φθινόπωρο χτίζαμε τις προστασίες για το νεογέννητο κόμμα, οι συζητήσεις αφορούσαν επίθεση
από το "σύστημα", όχι από κάποιον με ψυχώσεις σαν τις δικές σου...

Αλλά η πραγματικότητα είναι πάντα ανώτερη από την φαντασία μας...

"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 09 Μάιος 2012, 17:46

myself έγραψε:
anestis έγραψε:Δεν είναι επώνυμοι όλοι. Τουλάχιστον όχι μέχρι να μας πείσεις ότι δεν γίνεται αλλιώς, όπως απεγνωσμένα προσπαθείς.

ωραία, θα εγράψω ένα τρολλ, θα δηλώσω ότι είμαι ο anestis, και θα σου διαγράψουν τον κωδικό σου. Το βλέπεις ότι δεν στέκει αυτό που λες;

Είσαι άσχετος από πληροφορική έτσι; Τα troll με διαφορετικούς λογαριασμούς τα καταλαβαίνουμε από την IP που κάνουν σύνδεση... Καλή τύχη να κάνεις αυτό που λες.

Οι πολλαπλοί λογαριασμοί απλά είναι ανοησία και σωστά απαγορεύονται. Μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά αποφασίστηκε από την πλειοψηφία και η πλειοψηφία αυτό θέλει. Η δέξου το, ή άντε γεια. Αν νομίζεις ότι δημιουργώντας πολλαπλούς λογαριασμούς μπορείς να επηρεάσεις την πλειοψηφία κάνεις λάθος. Για αυτό υπάρχει ο κανόνας....
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

anestis

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό anestis » 09 Μάιος 2012, 17:48

Ειδικά τον ιζνο τον καταλαβαίνεις με τόσους τρόπους που ο μπελάς με την ΙP είναι περιττός... :)
4 μήνες τώρα, στο τέλος θα κάνουμε διδακτορικό στο στυλ του...

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 09 Μάιος 2012, 18:17

Κομπειλάδας έγραψε:
chprokop έγραψε:Η ομαδα διαχειρισης ΔΕΝ μπορει να μεταφερει posts, εκτός αν λάβει εγκριση από την Επιτροπή Διαιτησιας.

Αδελφια , πρεπει να σεβομαστε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!

Και πολύ σωστά αναφέρεσαι.
Οπότε μάλλον θα πρέπει ως μέλος του κόμματος που είμαι, να προσφύγω (βάσει καταστατικού, Άρθρο 9 και παραγραφος 9.2) στην Επιτροπή Διαιτησίας για να ζητήσω την αντιμετώπιση του/των troll που πολλές φορές έχει δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία και εσκεμένα έχει προκαλέσει δισλειτουργία στο επίσημο forum του κόμματος των Πειρατών Ελλάδας, με τις μεθόδους του trolling. Λόγω της ανωνυμίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί/χρησιμοποιούν δεν είναι δυνατή η ονομαστική ή έστω με ψευδώνυμο (χρησιμοποιεί/-ουν πολλά διαφορετικά) αναφορά του/των.... κτλ.

Αυτό προτείνεις? :|

ακούστε να δείτε.
εγώ είμαι εδώ επειδή στο καταστατικό σας υποστηρίζετε την ανωνυμία.
βγάλτε το απο το καταστατικό σας, και θα σας αφήσω ήσυχους.
αλλά κολπάκια και κοροιδίες του στυλ, υποστηρίζουμε τους ανώνυμους, αλλά ένας-χρήστης-ένας-κωδικός, κομμένα!

αρκετή κοροιδία έχει τραβήξει ο λαός μας από ψεύτες πολιτικούς και ψεύτικα πολιτικά κόμματα χωρίς πραγματικές αρχές. φτάνει πια!

Η λύση ενάντια στα τρολλ έχει βρεθεί εδώ και 15 χρόνια!
Κοιτάξτε!

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 09 Μάιος 2012, 18:19

Vassilis Perantzakis έγραψε:
myself έγραψε:

Είσαι άσχετος από πληροφορική έτσι; Τα troll με διαφορετικούς λογαριασμούς τα καταλαβαίνουμε από την IP που κάνουν σύνδεση... Καλή τύχη να κάνεις αυτό που λες.

Οι πολλαπλοί λογαριασμοί απλά είναι ανοησία και σωστά απαγορεύονται. Μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά αποφασίστηκε από την πλειοψηφία και η πλειοψηφία αυτό θέλει. Η δέξου το, ή άντε γεια. Αν νομίζεις ότι δημιουργώντας πολλαπλούς λογαριασμούς μπορείς να επηρεάσεις την πλειοψηφία κάνεις λάθος. Για αυτό υπάρχει ο κανόνας....

μάλλον εσύ είσαι ο άσχετος! Σιγά μην τον καταλαβαίνεις τον ανώνυμο από την IP! Είναι πολύ εύκολο να μάθω τον provider σου, και να μπαίνω από αυτόν.
Σε λίγο θα μας ζητήσεις ο καθένας να μπαίνει στο φόρουμ με static IP!!!!

και για ποιόν επηρεασμό της πλειοψηφίας μιλάς; μας δουλεύεις; οι ανώνυμοι-μη_πιστοποιημένοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, συζητάμε για το δικαίωμα του λόγου!

Μπορεί η πλειοψηφία της μιας μέρας να αποφάσισε ένας_κωδικός-ένα_άτομο, αλλά υπάρχει η μεγαλύτερη πλειοψηφία που έχει αποφασίσει να στηρίξει την ανωνυμία ως καταστατική αρχή.
Εϊναι μια σαφέστατη περίπτωση γραφής παρανόμων.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και myself, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες