Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

iznogood

Re: Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 22:05

anestis έγραψε:ΟΚ, ο προφέσορας είναι.
Είχα μια αμφιβολία για λίγο.

Για μια ακόμη φορά:
Είμαστε χάλια. Δεν αξίζουμε την ψήφο σου μεγάλε προφέσορα. Βρες άλλα 200 άτομα και κάνε το κόμμα της Άμεσης Δημοκρατίας
κάτι που προφανώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις, θέλεις να χαλάσεις ΑΛΛΗ μία προσπάθεια και αυτήν την φορά δεν θα σ' αφήσουμε.
Οι εντολείς σου πρέπει τώρα να στείλουν άλλους, εσύ κι ο φίλος σου σημαδευτήκατε.

Δεν μου εμπνέεις την εμπιστοσύνη κύριε εκπρόσωπε, αφού δεν λές την αλήθεια, και παραπλανείς τους άλλους να μου γαυγίζουν επειδή ειμαι και καλά κάποιος προφέσορας!

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Φεβ 2012, 22:12

iznogood έγραψε:όχι μόνο δεν μου εμπνέεις εμπιστοσύνη κύριε εκπρόσωπε, αλλά δεν λές και την αλήθεια, όταν παραπλανείς τους άλλους να μου γαυγίζουν επειδή ειμαι και καλά ο προφέσορας!

Γαργάρα έκανες όμως στο σχολιασμό μου για την αξιωματική σου θέση. Και δόξα το σατανά δεν χρειάζομαι εκπροσώπους για να κρίνω. Θέλεις λοιπόν να κάνουμε κουβέντα ή να αρχίσουμε να πετάμε αξιώματα όλοι (έχω και εγώ στο τσεπάκι κάμποσα).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

astyanax

Δημοσίευσηαπό astyanax » 21 Φεβ 2012, 22:15

Οι άλλοι iznogood θα σου "γαβγίσουν" γιατί γκρινιάζεις όλη την ώρα και γεμίζεις με θόρυβο κάποιες καλές ιδέες σου. Πλέον βλέπω το όνομά σου και περιμένω να δω για τι θέμα "πλακώνεσαι" πάλι. Τελικά, απλά χάνεται η ουσία της συζήτησης. :shock:
-> http://pirateparty.gr/wiki/ <-

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 22:15

baskin έγραψε:
iznogood έγραψε:όχι μόνο δεν μου εμπνέεις εμπιστοσύνη κύριε εκπρόσωπε, αλλά δεν λές και την αλήθεια, όταν παραπλανείς τους άλλους να μου γαυγίζουν επειδή ειμαι και καλά ο προφέσορας!

Γαργάρα έκανες όμως στο σχολιασμό μου για την αξιωματική σου θέση. Και δόξα το σατανά δεν χρειάζομαι εκπροσώπους για να κρίνω. Θέλεις λοιπόν να κάνουμε κουβέντα ή να αρχίσουμε να πετάμε αξιώματα όλοι (έχω και εγώ στο τσεπάκι κάμποσα).

Δεν είναι αξίωμα, είναι θεώρημα που προκύπτει από το αξίωμα ότι λειτουργούμε αμεσοδημοκρατικά.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Φεβ 2012, 22:17

iznogood έγραψε:Δεν είναι αξίωμα, είναι θεώρημα που προκύπτει από το αξίωμα ότι λειτουργούμε αμεσοδημοκρατικά.

Ωραία καλά το πάμε. Άρα σαν θεώρημα χρίζει αποδείξεως και επίσης δεν αποτελεί θέσφατο, εκτός κι αν επειδή το λες εσύ είναι θέσφατο.

Επίσης το αμεσοδημοκρατικά γιατί συνεπάγεται και ανώνυμα. Είναι αξίωμα ή θεώρημα και αυτό;

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Φεβ 2012, 22:20

anestis έγραψε:ΟΚ, ο προφέσορας είναι.
Είχα μια αμφιβολία για λίγο.

Για μια ακόμη φορά:
Είμαστε χάλια. Δεν αξίζουμε την ψήφο σου μεγάλε προφέσορα. Βρες άλλα 200 άτομα και κάνε το κόμμα της Άμεσης Δημοκρατίας
κάτι που προφανώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις, θέλεις να χαλάσεις ΑΛΛΗ μία προσπάθεια και αυτήν την φορά δεν θα σ' αφήσουμε.
Οι εντολείς σου πρέπει τώρα να στείλουν άλλους, εσύ κι ο φίλος σου σημαδευτήκατε.

Ποιος ειναι ο φιλος; 8-)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 22:21

astyanax έγραψε:Οι άλλοι iznogood θα σου "γαβγίσουν" γιατί γκρινιάζεις όλη την ώρα και γεμίζεις με θόρυβο κάποιες καλές ιδέες σου. Πλέον βλέπω το όνομά σου και περιμένω να δω για τι θέμα "πλακώνεσαι" πάλι. Τελικά, απλά χάνεται η ουσία της συζήτησης. :shock:

Φυσικά και θα γκρινιάζω, όταν βλέπω τον στραβό τον δρόμο.
Δεν τον ξέρω τον προφέσορα, αλλά το γεγονός ότι θέλετε να φιμώσετε έναν προφέσορα, έτσι ώστε να μην μπορούν να τεθούν προς συζήτηση και ψήφο οι απόψεις του, για μένα λέει πολλά για το τι είσαστε.
Το γεγονός ότι δεν θέλετε να ακούγεται-ψηφίζεται οποιαδήποτε ιδέα δεν εκπορεύεται από την επώνυμη κομματική παρέα σας, δεν είναι αμεσο-δημοκρατικό, είναι αμεσο-προβατικό.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Φεβ 2012, 22:22

Ρώτησα κάτι παραπάνω... περί αξιωμάτων και θεωρημάτων.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 22:27

baskin έγραψε:Επίσης το αμεσοδημοκρατικά γιατί συνεπάγεται και ανώνυμα. Είναι αξίωμα ή θεώρημα και αυτό;

Το αμεσοδημοκρατικά συνεπάγεται ανώνυμες ιδέες, και επώνυμες αλλά κατά προτίμηση μυστικές ψήφοι.
Αν οι ιδέες ταυτίζονται με τα πρόσωπα, τότε έχουμε βοσκούς και πρόβατα, όχι ιδέες.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Φεβ 2012, 22:28

iznogood έγραψε:Φυσικά και θα γκρινιάζω, όταν βλέπω τον στραβό τον δρόμο.
Δεν τον ξέρω τον προφέσορα, αλλά το γεγονός ότι θέλετε να φιμώσετε έναν προφέσορα, έτσι ώστε να μην μπορούν να τεθούν προς συζήτηση και ψήφο οι απόψεις του, για μένα λέει πολλά για το τι είσαστε.
Το γεγονός ότι δεν θέλετε να ακούγεται-ψηφίζεται οποιονδήποτε ιδέα δεν εκπορεύεται από την επώνυμη κομματική παρέα σας, δεν είναι αμεσο-δημοκρατικό, είναι αμεσο-προβατικό.

Το παραπανω αποσπασμα αναφερεται στην wikipedia ως περιγραφη της φρασεως ''τρικυμια εν κρανιω'' :arrow: :mrgreen:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες