iznogood wrote:

myself

Re: Περι συνεργασιων

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 20:00

plessas έγραψε:
myself έγραψε:
pappasadrian έγραψε:Δεν είναι κακή ιδέα, αν ξεπεραστεί το εξής πρόβλημα.
σε περίπτωση συνεργασίας:

Πλέον θα κατέβει μόνο 1 ψηφοδέλτιο.
Θα πάρουμε έδρες ανάλογα με το πόσες έγκυρες ψήφους έχουμε.
Οι κατανομή των εδρών, όμως, ενδοκομματικα μιλώντας, θα γίνει με βάση τους σταυρούς.

Άρα πλέον, για να αποκτήσουμε ως Πειρατες έδρα, πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει τον υποψήφιο και όχι το κόμμα.
Προεκλογικά θα προβάλλουμε τα άτομα και όχι τις ιδέες.

επίσης υπάρχει και το επικρατείας.
σε περίπτωση συνεργασίας, μπορεί να ζητήσουμε από το άλλο κόμμα να βάλουμε μόνο έναν υποψήφιο στο επικρατείας.
έτσι θα έχουμε σίγουρα τον ηλεκτρονικά κουρδισμένο βουλευτή, αν η συνεργασία πάρει πάνω από 3%.
επίσης αν μπει το ΠΕΙΡ στην βουλή, λύνει το οικονομικό του πρόβλημα.

Το ποσοστό για να βγάλεις βουλευτή επικρατείας είναι 4,5%. Επίσης, δε νομίζω ότι κάποιος από μας θέλει να μπούμε στη βουλή για να εξασφαλιστούμε οικονομικά.

αν ισχύει αυτό το 4.5%, τότε πρέπει να πάμε στο σενάριο του αρχηγού κόμματος, και αν επιτρέπεται δύο αρχηγοί.
αν επιτρέπεται ένας μόνο αρχηγός, και αν δεν βάλουν αρχηγό πρόσωπο του ΠΕΙΡ οι συνεργάτες, τότε νομίζω ότι ένα κόμμα του 3% θα καταπιεί σε σταυρούς το ΠΕΙΡ.
Εκτός και αν κατεβεί ένας μόνο υποψήφιος στην Β αθηνών, που το ΠΕΙΡ έχει 6360 ψήφους,δηλαδή αρκετούς σταυρούς για να βγει βουλευτής.
ο καλύτερος των οικολόγων στην Β αθηνών έχει 2500 σταυρους.
ο ηλεκτρονικά κουρδισμένος βουλευτής βγαίνει σε περίπτωση που υπάρχει συσπείρωση στην Β αθηνών.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 07 Μάιος 2012, 20:10

myself έγραψε:αν ισχύει αυτό το 4.5%, τότε πρέπει να πάμε στο σενάριο του αρχηγού κόμματος, και αν επιτρέπεται δύο αρχηγοί.
αν επιτρέπεται ένας μόνο αρχηγός, και αν δεν βάλουν αρχηγό πρόσωπο του ΠΕΙΡ οι συνεργάτες, τότε νομίζω ότι ένα κόμμα του 3% θα καταπιεί σε σταυρούς το ΠΕΙΡ.
Εκτός και αν κατεβεί ένας μόνο υποψήφιος στην Β αθηνών, που το ΠΕΙΡ έχει 6360 ψήφους,δηλαδή αρκετούς σταυρούς για να βγει βουλευτής.

Γιατί το παιδεύεις σου έχω λύση:
συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα μπουμε μέσα στη βουλή βάζουμε και έναν στις πρώτες θέσεις στο επικρατείας και λύθηκαν όλα τα προβλήματα! :twisted:

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Μάιος 2012, 20:11

Myself καταλαβε οτι οι πειρατες πανε με το δικο τους καραβι. και ετσι τους θελει η ιστορια. οι συνεργασιες ειναι αλαξοκωλιες των κλασικων κομματων. κι εμεις δεν ειμαστε κλασικοι.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 20:12

Rainmaker έγραψε:
myself έγραψε:αν ισχύει αυτό το 4.5%, τότε πρέπει να πάμε στο σενάριο του αρχηγού κόμματος, και αν επιτρέπεται δύο αρχηγοί.
ο ηλεκτρονικά κουρδισμένος βουλευτής βγαίνει σε περίπτωση που υπάρχει συσπείρωση στην Β αθηνών.

συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα μπουμε μέσα στη βουλή βάζουμε και έναν στις πρώτες θέσεις στο επικρατείας και λύθηκαν όλα τα προβλήματα! :twisted:

δεν μας έχει ανάγκη ο σύριζα.
οι οικολόγοι μας έχουν.

dinos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό dinos » 07 Μάιος 2012, 20:13

στη τελευταία συνάντηση των πειρατών ο εκπρόσωπος των Πειρατών της Ταϊλάνδης (αν δεν απατώμαι) είπε ότι προγραμματίζουμε για το 2020 οι πειρατές να είναι πρώτο κόμμα στο κοινοβούλιο. Μπορούμε να σταματήσουμε να συζητάμε για παροδικές συνεργασίες, για ποσοστά και για μικρο υπολογισμούς?
Ας δούμε το δάσος και ας αρχίσουμε να δουλεύουμε για πιο σοβαρά πράγματα..

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 07 Μάιος 2012, 20:13

myself έγραψε:
Rainmaker έγραψε:

δεν μας έχει ανάγκη ο σύριζα.
οι οικολόγοι μας έχουν.

εμείς έχουμε καμία ανάγκη?

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 07 Μάιος 2012, 20:16

Βασίλη
άμε στους Οικολόγους-Πράσινους να ησυχάσει και το forum!
Ούτε ήσουν, ούτε είσαι, ούτε θα γίνεις Πειρατής.
Είδες Αμεσοδημοκρατικό φως και μπήκες και απαιτείς να στα φτιάξουμε όλα εδώ και τώρα
ακριβώς όπως τα θες εσύ.
ΟΚ, ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα ναι, μέχρι να βρεις κάποιους άλλους να ταλαιπωρείς...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

myself

Re: Κάθοδος σε επαναληπτικές εκλογές. Ιδεολογική συζήτηση

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 21:01

agelos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:
Συγνωμη που δεν εχει την ιδεολογικη καθαροτητα που απαιτειται για να βρισκεται σε αυτο το νημα η αποψη μου αλλα προκειται για ενα καθαρα πολιτικο σχολιο και οχι για μια ιδεολογικη μαργαριτα.Πειρατικα παντα. :D

ιδεολογικα το χρημα δεν ανοικει στην ιδεολογια :P

σύμφωνα με τον mental το χρήμα είναι θρησκεία.

myself

Re: Βγάλτε το άχτι σας και άλλες ιστορίες...

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 21:09

εδώ βγάζουμε το άχτι μας;

ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myself

Re: Μετά τήν Κυριακή τής 6 Μαΐου 2012 καί κάτι άλλο!

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 21:14

baskin έγραψε:Γιώργο θα μπορούσες να τα σπάσεις στα κατάλληλα νήματα, ώστε να μην ξεκινάς καινούργιο. Η μία ανάλυση σου ταιριάζει εκεί που μιλάμε για το ιδεολογικό υπόβαθρο της καθόδου σε επαναληπτικές εκλογές.

Θα ξαναγίνω η κακιά γριά του forum, λέγοντας ότι το forum είναι ένα εργαλείο και εμείς το κάνουμε χάος.

και εγώ θα κάνω τον κακό γέρο, αλλά αυτό που θες να κάνεις, δηλαδή η οργάνωση, δεν γίνεται με φόρουμ, αλλά με wiki.

το οποίο ακόμα να φτιάξετε.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες