iznogood wrote:

piratpartisten

Re: ανακοινωση κομματος για τον αυτοχειρα

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 05 Απρ 2012, 21:44

δυστυχως για εσενα, δεν ερχομαι ποτε Ελλαδα, εξαλλου δεν χανω και τιποτις το συνταρακτικο εκει κατω

Thermaikos

Δημοσίευσηαπό Thermaikos » 05 Απρ 2012, 22:00

izno2 έγραψε:Το όνομά του είναι γνωστό, το είπαν στις ειδήσεις, το είπε και η κόρη του.
Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα χρέος. Η πράξη του ήταν καθαρά πολιτική.
Και το μήνυμα που ήθελε να περάσει με την αυτοκτονία του, σαφέστατο.

Aυτοκτονισε επειδη ηθελε να δειξει τι;
Πισω απο μια αυτοκτονια μπορει να υπαρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αιτιες. Και δε μπορουμε να αποκλειουμε αιτιες διοτι δεν γνωριζαμε τη προσωπικη του ζωη. Ο μονος που την ηξερε ηταν ο εαυτος του.
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 05 Απρ 2012, 22:08

Thermaikos έγραψε:
izno2 έγραψε:Το όνομά του είναι γνωστό, το είπαν στις ειδήσεις, το είπε και η κόρη του.
Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα χρέος. Η πράξη του ήταν καθαρά πολιτική.
Και το μήνυμα που ήθελε να περάσει με την αυτοκτονία του, σαφέστατο.

Aυτοκτονισε επειδη ηθελε να δειξει τι;
Πισω απο μια αυτοκτονια μπορει να υπαρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αιτιες. Και δε μπορουμε να αποκλειουμε αιτιες διοτι δεν γνωριζαμε τη προσωπικη του ζωη. Ο μονος που την ηξερε ηταν ο εαυτος του.

Πάντως δεν είχε χρέη, αυτό είναι ξεκάθαρο, και κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν ανέφερε για χρέη.

Το καταλαβαίνω το άθλιο υπονοούμενό σου. Κάτι τέτοια υπονοούμενα είπε και ο μπεγλίτης, και το πήραν σκοινί κορδόνι για τα χρέη τα γουρούνια οι ξένοι για να διασύρουν την μνήμη του και να διαστρεβλώσουν το μήνύμά του.

Το οποίο είναι σαφέστατο και τα λέει όλα.

Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Ελληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στο Μουσολίνι (πιάτσα Λορέτο του Μιλάνου).
http://iznogood.eucube.gr

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Απρ 2012, 22:16

Νεκρός δεδικαίωται, σταματήστε να τρώγεστε πάνω από ένα πτώμα. Έχει χαθεί κάθε αξιοπρέπεια πλέον...
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 05 Απρ 2012, 22:16

δεν υπαρχουν ταμπελες που να μας λενε ποσο παιρνει ενας φαρμακοποιος που εχει συμπληρωσει 35 χρονια στο επεγγελμα; και πουλησε το φαρμακειο του οποτε πηρε και απο εκει ρευστα. αυτα που αναφερει ο ιδιος δεν μας λενε τιποτα για αυτον, παρα μονο γενικοτητες και ανοησιες

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 05 Απρ 2012, 22:31

piratpartisten έγραψε:δεν υπαρχουν ταμπελες που να μας λενε ποσο παιρνει ενας φαρμακοποιος που εχει συμπληρωσει 35 χρονια στο επεγγελμα; και πουλησε το φαρμακειο του οποτε πηρε και απο εκει ρευστα. αυτα που αναφερει ο ιδιος δεν μας λενε τιποτα για αυτον, παρα μονο γενικοτητες και ανοησιες

μνημείο γραφής, για να καταλάβετε τι γουρούνια είναι οι ευρωπαίοι, ακόμα και αυτοί οι πειρατές "φίλοι" μας.
Και αυτός είναι και μισο-έλληνας, μισό γουρούνι δηλαδή. Φανταστήτε τα ολόκληρα.

Και για όποιον έχει ακόμα απορία για το αν είναι κυβέρνηση τσολάκογλου ή όχι, οι εκλογές αναβάλονται.

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 05 Απρ 2012, 22:38

και εσυ ανοησιες γραφεις, τιποτα το συγκεκριμενο για το ποσο παιρνει ενας φαρμακοπειος.
Εκτος αν κανεις δεν μπορει να ελεγξει αυτο το αστειο πραγματακι. Αν ηταν στην Σουηδια θα ηξερα να σου γραψω ΑΚΡΙΒΩΣ εσοδα/χρεη και ολο το ιστορικο του...........................με μερικα κλικ στον υπολογιστη μου, πινοντας τον καφε μου και χαιδευοντας την γατουλα μου

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 05 Απρ 2012, 22:42

που να καταλάβουν τα φασιστοειδή ευρωπαικά γουρούνια ότι εδώ στην ελλάδα, οι άνθρωποι πεθαίνουν όχι για τα λεφτά, αλλά για τις ιδέες.

Παπαί, Μαρδόνιε, κοίους επ' άνδρας ήγαγες μαχησομένους ημέας, οί ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται, αλλά περί αρετής.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Απρ 2012, 22:48

Γίνεστε χειρότεροι απο αυτούς που λέτε πως απεχθάνεστε. Μπροστά στο θάνατο είμαστε όλοι ίδιοι και σεις το καλύτερο που σκεφτήκατε είναι να στήσετε τσίρκο και να τρώγεστε σαν κοκκόρια. Αυτό το thread έχει παρεκτραπεί τόσο που έγινε χειρότερο από κάθε mega και κάθε πρετεντέρη.

Καλό θα ήτανε να σιωπήσετε, να αφήσετε τα γκιοζιλίκια και να βρείτε κάτι πιο επικοδομοιτικό να κάνετε. Thanks.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 05 Απρ 2012, 22:54

zio_donnie έγραψε:Γίνεστε χειρότεροι απο αυτούς που λέτε πως απεχθάνεστε. Μπροστά στο θάνατο είμαστε όλοι ίδιοι και σεις το καλύτερο που σκεφτήκατε είναι να στήσετε τσίρκο και να τρώγεστε σαν κοκκόρια. Αυτό το thread έχει παρεκτραπεί τόσο που έγινε χειρότερο από κάθε mega και κάθε πρετεντέρη.

Καλό θα ήτανε να σιωπήσετε, να αφήσετε τα γκιοζιλίκια και να βρείτε κάτι πιο επικοδομοιτικό να κάνετε. Thanks.

+1

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες