izno2 έγραψε:δεν είμαι αυτός που λες.
Δεν είμαι εγώ!!!!
izno2 έγραψε:δεν είμαι αυτός που λες.
piratpartisten έγραψε:Οι Σουηδικες εφημεριδες αναφερουν το γεγονος και γραφουν το εκανε λογω χρεων.
izno2 έγραψε:Το όνομά του είναι γνωστό, το είπαν στις ειδήσεις, το είπε και η κόρη του.
Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα χρέος. Η πράξη του ήταν καθαρά πολιτική.
Και το μήνυμα που ήθελε να περάσει με την αυτοκτονία του, σαφέστατο.
baskin έγραψε:izno2 έγραψε:Το όνομά του είναι γνωστό, το είπαν στις ειδήσεις, το είπε και η κόρη του.
Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα χρέος. Η πράξη του ήταν καθαρά πολιτική.
Και το μήνυμα που ήθελε να περάσει με την αυτοκτονία του, σαφέστατο.
Κάτσε ρε "κοράκι" izno2 από που προκύπτει ότι δεν έχει χρέη, αφού όλα τα ΜΜΕ για χρέη έλεγαν; Όχι ότι έχει πολύ σημασία όταν πεθαίνει κάποιος, αλλά και εσύ αμέσως "καπηλευτικές" τον θάνατο του για να τον βαφτίσεις πολιτική πράξη.
izno2 έγραψε:To όνομά του είναι γνωστό. Θα υπάρξουν μηνύσεις σε όλα τα μέσα που ανέφεραν ψευδώς για χρέη.
piratpartisten έγραψε:οι Σουηδικες εφημεριδες δινουν σαν πηγη τα διεθνη πρακτορεια και Ελληνικες εφημεριδες, οποτε εσεις οι γκρικς εισαστε γουρουνια και αρχιψεφταραδες, ενα ονομα σας που ειναι γνωστο εδω στον πολιτισμενο βορα. Ειδικα σε αυτο συντινουν κατι τζιτζιφιογκοι σαν και εσενα
baskin έγραψε:izno2 έγραψε:To όνομά του είναι γνωστό. Θα υπάρξουν μηνύσεις σε όλα τα μέσα που ανέφεραν ψευδώς για χρέη.
Ok πάσο. Όταν γίνουν οι μηνύσεις, ενημέρωσε. Μέχρι τότε απλά δεν ξέρουμε.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες