iznogood έγραψε:thanos1 έγραψε:Κάποιος θα πρέπει να βάλει μια σειρά στο θέμα των επιτροπών για 2 λόγους:
1. Θα υπάρχει τεράστια αλληλοκάλυψη στο τέλος για την συγκεκριμένη οργάνωση των επιτροπών και είναι κρίμα η κατασπατάληση πόρων
2. Θα πρέπει να υπάρχει από τις επιτροπές ένας σχεδιασμός από πάνω (καταστατικές αρχές κόμματος) προς τα κάτω (δημιουργία θέσεων)
Γιαυτό ακριβώς το λόγο στην πρότασή μου έχω προτείνει έναν κοινό χώρο εργασίας για όλες τις επιτροπές.
@iznogood
Έχω διαβασει πολλες τοποθετησεις σου και θελω να καταθεσω οτι δεν μου αρεσει διαφοροι ανωνυμοι να μου λενε τι να κανω εστω κι αν εχουν δικιο καθως οι ίδιοι ντρεπονται να τοποθετηθουν ανοιχτα και να έχουν δημιουργική αντιπαράθεση με επώνυμο τρόπο.
Επισης εχω δει μια ταση σου να λειτουργεις ως αυθεντια και γιαυτο διαχωριζεις τη θεση σου (τη σωστή!) απο των υπόλοιπων (τη λάθος προφανώς).
Λυπάμαι αλλα δεν θεωρω ότι μιλάω με κάποιον πειρατή αλλά μάλλον με κάποιον που θέλει να ελεγχει ένα κόμμα με παρόμοιες αρχές
Επομενως όσο παραμένεις άγνωστος και όσο θέλεις να περνιεσαι για αυτόν τον κάποιον που έχει απαντήσεις για όλα και λύσεις για τα πάντα δεν μπορούμε να έχουμε δημιουργικό διάλογο και δεν με αφορά τι προτάσεις έχεις κάνει ή τι θα κάνεις.