Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

thanos1
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Επιτροπή για τις επιτροπές

Δημοσίευσηαπό thanos1 » 21 Φεβ 2012, 18:35

iznogood έγραψε:
thanos1 έγραψε:Κάποιος θα πρέπει να βάλει μια σειρά στο θέμα των επιτροπών για 2 λόγους:
1. Θα υπάρχει τεράστια αλληλοκάλυψη στο τέλος για την συγκεκριμένη οργάνωση των επιτροπών και είναι κρίμα η κατασπατάληση πόρων
2. Θα πρέπει να υπάρχει από τις επιτροπές ένας σχεδιασμός από πάνω (καταστατικές αρχές κόμματος) προς τα κάτω (δημιουργία θέσεων)

Γιαυτό ακριβώς το λόγο στην πρότασή μου έχω προτείνει έναν κοινό χώρο εργασίας για όλες τις επιτροπές.

@iznogood
Έχω διαβασει πολλες τοποθετησεις σου και θελω να καταθεσω οτι δεν μου αρεσει διαφοροι ανωνυμοι να μου λενε τι να κανω εστω κι αν εχουν δικιο καθως οι ίδιοι ντρεπονται να τοποθετηθουν ανοιχτα και να έχουν δημιουργική αντιπαράθεση με επώνυμο τρόπο.
Επισης εχω δει μια ταση σου να λειτουργεις ως αυθεντια και γιαυτο διαχωριζεις τη θεση σου (τη σωστή!) απο των υπόλοιπων (τη λάθος προφανώς).
Λυπάμαι αλλα δεν θεωρω ότι μιλάω με κάποιον πειρατή αλλά μάλλον με κάποιον που θέλει να ελεγχει ένα κόμμα με παρόμοιες αρχές

Επομενως όσο παραμένεις άγνωστος και όσο θέλεις να περνιεσαι για αυτόν τον κάποιον που έχει απαντήσεις για όλα και λύσεις για τα πάντα δεν μπορούμε να έχουμε δημιουργικό διάλογο και δεν με αφορά τι προτάσεις έχεις κάνει ή τι θα κάνεις.

iznogood

Re: Επιτροπή για τις επιτροπές

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 19:46

thanos1 έγραψε:...δεν μου αρεσει διαφοροι ανωνυμοι να μου λενε τι να κανω εστω κι αν εχουν δικιο

Τα καλά ρούχα είναι πάντα τα επώνυμα.
Το καλό απορρυπαντικό είναι επίσης πάντα το επώνυμο.
Έτσι και οι γνώμες, αν δεν τις λέει επώνυμος δεν είναι καλές.
Έτσι μπραβο, με τόση διαφήμηση που έχεις φάει , μόνο επώνυμα προϊοντα να αγοράζεις,
Μετά από αυτό καταθέτω τα όπλα. Μιλάμε για την διαστροφή του επώνυμου σε όλο της το μεγαλείο!

Δυστυχώς βλέπω η δημιουργημένη πλειοψηφία των επωνύμων μελών του κόμματος να αρχίζει σιγά σιγά να καταστρέφει την προσπάθεια.
Αυτός που είναι ΚΑΠΟΙΟΣ, παρόλο που έχει άδικο, υπερισχύει από αυτόν που δεν είναι κάποιος!
Έτσι , έτσι, μπράβο στα προβατάκια μου, άραγε σε τι διαφέρετε από αυτούς που πιστεύουν σε ότι λέει η τηλεόραση;
Και αυτοί που μιλάνε στην τηλεόραση κάποιοι είναι, είναι οι επώνυμοι, και φυσικά η γνώμη τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για
εσάς τα πρόβατα.

Ήδη υπάρχει εμπάργκο από τους επώνυμους, για όσους θέλουν ανώνυμα να προσφέρουν στις επιτροπές.
Θυμήτε, εκτός από τα μέλη του κόμματος υπάρχουμε και εμείς οι ψηφοφόροι, και απο εμάς θα φάτε το μαύρο!
Δεν θα πάτε μπροστά με αυτές τις λογικές, σημειώστε αυτό το μήνυμα και εδώ θα είμαστε σε ένα χρόνο για να το δούμε.

και με στοίχημα για όποιον θέλει.

warlordei
Επικοινωνία:

Re: Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

Δημοσίευσηαπό warlordei » 21 Φεβ 2012, 20:28

Το wiki των χαζών --> iznogood.eucube.gr
Ομάδες εργασίας ψυχικά διαταραγμένων --> viewtopic.php?f=70&t=505
Αν ενοχλούν τα λεγόμενά μου, προσθέστε με στην λίστα των pet και αγνοήστε τελείως τα μηνύματά μου.

:lol: :lol: :lol: Justice is served. :evil:
De gustibus non est disputandum

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 20:37

όταν ο άνθρωπος φτάσει σε τέτοιο σημείο ηλιθιότητας, έτσι ώστε να κρίνει μια γνώμη όχι από την ίδια την γνώμη, αλλά με βάση αυτόν που την λέει, τότε δεν υπάρχει πια σωτηρία.
είναι πρόβατο με βούλα.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Φεβ 2012, 20:40

iznogood έγραψε:όταν ο άνθρωπος φτάσει σε τέτοιο σημείο ηλιθιότητας, έτσι ώστε να κρίνει μια γνώμη όχι από την ίδια την γνώμη, αλλά με βάση αυτόν που την λέει, τότε δεν υπάρχει πια σωτηρία.
είναι πρόβατο με βούλα.

:o Κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια;
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Φεβ 2012, 20:41

warlordei έγραψε:
Το wiki των χαζών --> iznogood.eucube.gr
Ομάδες εργασίας ψυχικά διαταραγμένων --> viewtopic.php?f=70&t=505
Αν ενοχλούν τα λεγόμενά μου, προσθέστε με στην λίστα των pet και αγνοήστε τελείως τα μηνύματά μου.

:lol: :lol: :lol: Justice is served. :evil:

:x Μην πειραζεις το pet μου
Dura lex...Sed lex

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 20:44

SilindeElendil έγραψε:
iznogood έγραψε:όταν ο άνθρωπος φτάσει σε τέτοιο σημείο ηλιθιότητας, έτσι ώστε να κρίνει μια γνώμη όχι από την ίδια την γνώμη, αλλά με βάση αυτόν που την λέει, τότε δεν υπάρχει πια σωτηρία.
είναι πρόβατο με βούλα.

:o Κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια;

τι εννοείς; εγώ πάντα κοιτάω την γνώμη, και όχι αυτόν που την λέει. για την ακρίβεια διαγράφω και το όνομά του με ειδικό φίλτρο, πριν την διαβάσω.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Φεβ 2012, 20:49

iznogood έγραψε:τι εννοείς; εγώ πάντα κοιτάω την γνώμη, και όχι αυτόν που την λέει. για την ακρίβεια διαγράφω και το όνομά του με ειδικό φίλτρο, πριν την διαβάσω.

Δηλαδη κατ'εσε δεν εχει βαρυνουσα σημασια ποιος εκφερει μια γνωμη παρα μονο αυτη καθ'αυτη(ακαδημαικα ρωταω).
Dura lex...Sed lex

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 21 Φεβ 2012, 21:03

SilindeElendil έγραψε:
iznogood έγραψε:τι εννοείς; εγώ πάντα κοιτάω την γνώμη, και όχι αυτόν που την λέει. για την ακρίβεια διαγράφω και το όνομά του με ειδικό φίλτρο, πριν την διαβάσω.

Δηλαδη κατ'εσε δεν εχει βαρυνουσα σημασια ποιος εκφερει μια γνωμη παρα μονο αυτη καθ'αυτη(ακαδημαικα ρωταω).

μα όλη η προβατοποίηση, σε αυτόν τον απλό κανόνα δεν βασίζεται;
Τα πρόβατα ακούνε αυτόν που λέει την γνώμη, και όχι την γνώμη την ίδια.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Φεβ 2012, 21:12

iznogood έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Δηλαδη κατ'εσε δεν εχει βαρυνουσα σημασια ποιος εκφερει μια γνωμη παρα μονο αυτη καθ'αυτη(ακαδημαικα ρωταω).

μα όλη η προβατοποίηση, σε αυτόν τον απλό κανόνα δεν βασίζεται;
Τα πρόβατα ακούνε αυτόν που λέει την γνώμη, και όχι την γνώμη την ίδια.

Δεν απαντησες στην ερωτηση μου.Οπως και να εχει μπερδευεις το συγχρονο star system με τον πολιτισμο και την προπαγανδα με την γνωση.
Dura lex...Sed lex

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες