izno2 έγραψε:δεκάρα;και το παρόν σιτε πως τρέχει;
iznogood wrote:
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: iznogood wrote:
Κριμα, νομιζα πως συνήλθες.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
baskin έγραψε:izno2 έγραψε:δεκάρα;
και το παρόν σιτε πως τρέχει;
Είσαι ηλίθιος ή το παίζεις απλά;
Ότι τρέχει, τρέχει με λεφτά κάποιων που έβαλαν από την τσέπη τους και όχι του κόμματος. Μήπως θέλεις να βάλουν και άλλα;
Ερωτήσεις:
1) πόσα βάλαν απο την τσέπη τους;
2) με τα λεφτά που βάλανε για πόσο καιρό ακόμα θα λειτουργεί το υπάρχον σιτε;
3) θέλεις να δώσεις 500 ευρώ και να έχεις 99% διαθεσιμότητα; Δώσε 250 και να έχεις 98%. Δεν θα πάθει κανείς και τίποτα!
Και ξαναεπαναλαμβάνω την ερώτηση που δεν απάντησες.
4) Ξέρεις πόσους χρήστες μπορεί να σηκώσει το wiki του vasper; Έχεις υπολογίσει; Ή το 500άρικο κόστος το λες έτσι στην τύχη, χωρίς να έχεις μελετήσει τίποτα;
baskin έγραψε: Ε δεν έχουν, γι' αυτό αν έχεις δώσε ένα 500αρικο και θα στα σηκώσω αύριο, με 99% διαθεσιμότητα και bandwidth για όλους.
Κάποτε είχα συμμετάσχει σε ένα οργανισμό. Έδωσα λίγα λεφτά σαν συνδρομή και αναγκαστικά έσπασα την ανωνυμία μου. Μετά τσακώθηκα με αυτούς (τι περίεργο!).
Αυτοί τότε άρχισαν να με διασύρουν στο ιντερνετ. Είδα και έπαθα για να βγάλουν το όνομά μου από το site τους.
Ανώνυμες δωρεές προβλέπονται; κουπόνια θα βγάλετε; Κάτι είχε πει ο anestis για sms. θα παίξει;
http://iznogood.eucube.gr
-
Οχι, όλοι ήταν αρνητικοί στο SMS.
Με βάση το ότι καταθέσεις έως 600 ευρώ μπορούν να είναι ανώνυμες,
μικροκαταθέσεις στα μηχανήματα τραπεζών θα μπορούν να γίνουν με την αιτιολογία "Μαυρουδής Μαυρογέννης"
Με βάση το ότι καταθέσεις έως 600 ευρώ μπορούν να είναι ανώνυμες,
μικροκαταθέσεις στα μηχανήματα τραπεζών θα μπορούν να γίνουν με την αιτιολογία "Μαυρουδής Μαυρογέννης"

izno2 έγραψε:Ανώνυμες δωρεές προβλέπονται; κουπόνια θα βγάλετε; Κάτι είχε πει ο anestis για sms. θα παίξει;
-
izno2 έγραψε:Ερωτήσεις:
1) πόσα βάλαν απο την τσέπη τους;
2) με τα λεφτά που βάλανε για πόσο καιρό ακόμα θα λειτουργεί το υπάρχον σιτε;
3) θέλεις να δώσεις 500 ευρώ και να έχεις 99% διαθεσιμότητα; Δώσε 250 και να έχεις 98%. Δεν θα πάθει κανείς και τίποτα!
Και ξαναεπαναλαμβάνω την ερώτηση που δεν απάντησες.
4) Ξέρεις πόσους χρήστες μπορεί να σηκώσει το wiki του vasper; Έχεις υπολογίσει; Ή το 500άρικο κόστος το λες έτσι στην τύχη, χωρίς να έχεις μελετήσει τίποτα;
1. Όσα μπορεί ο καθένας. Κάποιος έχει πληρώσει το hosting, άλλοι έχουν πληρώσει διάφορα άλλα. Έχει σημασία;
2. Μέχρι όσο αντέχουν ή μέχρι να τα καλύψει το κόμμα. Τι ερώτηση είναι αυτή;
3. Πετάς στην τύχη νούμερα;
4. Όχι δεν ξέρω, αλλά για να μην έχει πει ο vasper κάτι περί αυτού, θεωρώ ότι δεν καλύπτεται ούτε εκείνος. Ναι το κόστος το έχω υπολογίσει και έχω ανεβάσει και τις τιμές (και εγώ και άλλοι) στην ομάδα IT. Δεν πετάμε ατάκες για πλάκα, σαν μερικούς μερικούς.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
Έχεις σκοπό ρε izno να βοηθήσεις ή απλά να πετάς αντιδράσεις δεξιά και αριστερά; (no pan intended)
Το κόμμα Πειρατών ακόμα τώρα φτιάχνεται. Είναι δυνατόν να προβλεφτεί κάθε πιθανή λεπτομέρεια και μάλιστα για πράγματα που έχουν από καθόλου έως και ελάχιστη σημασία; Ωραία, για τον server μου εγώ πληρώνω 150 δολάρια τον χρόνο περίπου και άλλα 100 για τα domains που έχω στο όνομά μου. Και; Αν θέλω βάζω και 100 wiki πάνω. Και;
Για να καταλάβω, κατηγορείς αυτούς που έβαλαν λεφτά από την τσέπη τους για να στήσουν το pirateparty.gr για κάτι; Ότι έχουν ατζέντα;
Ακόμα και εγώ που είμαι ανεκτικός σε αντιδραστικούς τύπους γιατί θεωρώ ότι με την συζήτηση όλα μπορούν να λυθούν έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτά που γράφεις. Γιατί το 1 χρήσιμο που έχεις να πεις χάνεται σε 100 άχρηστα που λες. Σε παρακαλώ λοιπόν, προσωπικά, άλλαξε τροπάριο για να μπορούμε να προχωρήσουμε. Διαφορετικά μόνο μας καθυστερείς. Πες το χρήσιμο, πες την γνώμη σου, αλλά μην κατηγορείς. Δεν έχει νόημα.
Το κόμμα Πειρατών ακόμα τώρα φτιάχνεται. Είναι δυνατόν να προβλεφτεί κάθε πιθανή λεπτομέρεια και μάλιστα για πράγματα που έχουν από καθόλου έως και ελάχιστη σημασία; Ωραία, για τον server μου εγώ πληρώνω 150 δολάρια τον χρόνο περίπου και άλλα 100 για τα domains που έχω στο όνομά μου. Και; Αν θέλω βάζω και 100 wiki πάνω. Και;
Για να καταλάβω, κατηγορείς αυτούς που έβαλαν λεφτά από την τσέπη τους για να στήσουν το pirateparty.gr για κάτι; Ότι έχουν ατζέντα;
Ακόμα και εγώ που είμαι ανεκτικός σε αντιδραστικούς τύπους γιατί θεωρώ ότι με την συζήτηση όλα μπορούν να λυθούν έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτά που γράφεις. Γιατί το 1 χρήσιμο που έχεις να πεις χάνεται σε 100 άχρηστα που λες. Σε παρακαλώ λοιπόν, προσωπικά, άλλαξε τροπάριο για να μπορούμε να προχωρήσουμε. Διαφορετικά μόνο μας καθυστερείς. Πες το χρήσιμο, πες την γνώμη σου, αλλά μην κατηγορείς. Δεν έχει νόημα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΣΟΥ ΒΑΣΠΕΡ!
ακούστε να δείτε.
Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ψηφοφόροι Θέλουν να δουν αυτό το περίφημο σύστημα της δημοκρατίας που ευαγγελίζεστε. Αν θα δουλέψει και θα δώσει λύσεις ή αν ειναι μπούρδα. Προφανώς αυτοί που το έχουν αναλάβει, ή τεμπέληδες είναι ή ανίκανοι ή έχουν άλλες δουλειές. Να παραιτηθούν να το αναλάβει κάποιος που έχει και την ικανότητα και την όρεξη.
Εγώ έχω κάνει συγκεκριμένη προταση. Και περιμένω ακόμα τον vasper από τις 29 φεβρουαρίου να ενεργοποιήσει τα bot. Περιμένω επίσης (το βασικότερο) κόσμο να καταλάβει τι προτείνω και να δουλέψει και να κάνει τις προτάσεις του στο σύστημα. Όπως η wikipedia για να γίνει χρειάστηκε όχι μόνο το mediawiki, αλλά και κόσμο για να βάλει το περιεχόμενο, έτσι και το σύστημα που προτείνω χρειάζεται κόσμο.
Ενώ εσείς, ενώ έχετε ένα σιτε του vasper που κοστίζει 150 δολάρια, και ένα σιτε εδώ, ακόμα παίζετε τις κουμπάρες και ψάχντετε να βρείτε το site των 500 ευρώ, χωρίς καν να έχετε μετρήσει μήπως και η υπάρχουσα κίνηση χρηστών μπορεί να εξυπηρετηθεί με τα υπάρχοντα resources.
Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ψηφοφόροι Θέλουν να δουν αυτό το περίφημο σύστημα της δημοκρατίας που ευαγγελίζεστε. Αν θα δουλέψει και θα δώσει λύσεις ή αν ειναι μπούρδα. Προφανώς αυτοί που το έχουν αναλάβει, ή τεμπέληδες είναι ή ανίκανοι ή έχουν άλλες δουλειές. Να παραιτηθούν να το αναλάβει κάποιος που έχει και την ικανότητα και την όρεξη.
Εγώ έχω κάνει συγκεκριμένη προταση. Και περιμένω ακόμα τον vasper από τις 29 φεβρουαρίου να ενεργοποιήσει τα bot. Περιμένω επίσης (το βασικότερο) κόσμο να καταλάβει τι προτείνω και να δουλέψει και να κάνει τις προτάσεις του στο σύστημα. Όπως η wikipedia για να γίνει χρειάστηκε όχι μόνο το mediawiki, αλλά και κόσμο για να βάλει το περιεχόμενο, έτσι και το σύστημα που προτείνω χρειάζεται κόσμο.
Ενώ εσείς, ενώ έχετε ένα σιτε του vasper που κοστίζει 150 δολάρια, και ένα σιτε εδώ, ακόμα παίζετε τις κουμπάρες και ψάχντετε να βρείτε το site των 500 ευρώ, χωρίς καν να έχετε μετρήσει μήπως και η υπάρχουσα κίνηση χρηστών μπορεί να εξυπηρετηθεί με τα υπάρχοντα resources.
-
Μια πορτοκαλιά που μόλις έσκασε από το έδαφος και τα φυλλαράκια της μόλις που ξεχώρισαν από το γρασίδι
ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ! Αν πιστεύεις ότι είναι μπούρδα, κάνε έναν κύκλο κι έλα σε 2-3 χρόνια.
ΥΓ1 Συγνώμη izno που πρέπει να ζήσουμε και τις οικογένειές μας ταυτόχρονα, συγνώμη που δεν γεννηθήκαμε σε οικογένειες με εισοδήματα από ακίνητα ή σε οικογένειες Πολιτικών.
ΥΓ2 Είμαι από αυτούς που επέλεξαν να μην διοριστούν στο Δημόσιο αν και είχα 2 δυνατότητες. Μία από το πτυχίο μου (ακόμη και φέτος αν έκανα τα χαρτιά μου θα είχα θέση Νο 4 στην Ελλάδα) και μία από συμβάσεις στο Πανεπιστήμιο. Ολοι οι τότε συνάδελφοι πήγαν στα Δικαστήρια και σήμερα είναι μόνιμοι.Εγώ δεν πήγα.
ΥΓ3 Μετά από αυτό το συγκινητικό είμαι έτοιμος να παραιτηθώ υπέρ του izno, που δεν είναι ανίκανος ή τεμπέλης, και αν και έχει άλλη δουλειά, την παραμελεί γιατί είναι αφοσιωμένος στις Πειρατικές ιδέες.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ! Αν πιστεύεις ότι είναι μπούρδα, κάνε έναν κύκλο κι έλα σε 2-3 χρόνια.
ΥΓ1 Συγνώμη izno που πρέπει να ζήσουμε και τις οικογένειές μας ταυτόχρονα, συγνώμη που δεν γεννηθήκαμε σε οικογένειες με εισοδήματα από ακίνητα ή σε οικογένειες Πολιτικών.
ΥΓ2 Είμαι από αυτούς που επέλεξαν να μην διοριστούν στο Δημόσιο αν και είχα 2 δυνατότητες. Μία από το πτυχίο μου (ακόμη και φέτος αν έκανα τα χαρτιά μου θα είχα θέση Νο 4 στην Ελλάδα) και μία από συμβάσεις στο Πανεπιστήμιο. Ολοι οι τότε συνάδελφοι πήγαν στα Δικαστήρια και σήμερα είναι μόνιμοι.Εγώ δεν πήγα.
ΥΓ3 Μετά από αυτό το συγκινητικό είμαι έτοιμος να παραιτηθώ υπέρ του izno, που δεν είναι ανίκανος ή τεμπέλης, και αν και έχει άλλη δουλειά, την παραμελεί γιατί είναι αφοσιωμένος στις Πειρατικές ιδέες.
anestis έγραψε:ΥΓ3 Μετά από αυτό το συγκινητικό είμαι έτοιμος να παραιτηθώ υπέρ του izno, που δεν είναι ανίκανος ή τεμπέλης, και αν και έχει άλλη δουλειά, την παραμελεί γιατί είναι αφοσιωμένος στις Πειρατικές ιδέες.
Από όσο ξέρω δεν έχεις αναλάβει εσύ το τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης του Liquid. Οπότε δεν τα χώνω σε σένα. Προς την ομάδα IT είναι τα βέλη.
-
Δεν δικαιούσαι βέλη προς κανέναν. Εθελοντές είμαστε.
Η σωστή προσέγγιση είναι "σας παρακαλώ". Και "Ευχαριστώ".
Και ξέρεις ότι στα βέλη υψώνουμε ασπίδες.
Η σωστή προσέγγιση είναι "σας παρακαλώ". Και "Ευχαριστώ".
Και ξέρεις ότι στα βέλη υψώνουμε ασπίδες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες