iznogood wrote:

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Μαρ 2012, 00:51

izno2 έγραψε:δεν είναι δυνατόν τόσο καιρό να κάνετε για να στήσετε ένα γαμωwiki και ένα γαμωliquid.
προχωράτε, να δω και εγώ ο ψηφοφόρος αν υπάρχει κάτι καινούργιο εδώ, ή τζάμπα χάνω τον χρόνο μου.

Κάνε μία δωρεά ένα 500άρικο το χρόνο και στα στήνω και τα δύο αύριο (αν μου περίσσευαν και δεν πήγαιναν στα γάλατα του μικρού θα το είχα κάνει ήδη, αλλά βλέπεις εμείς δεν παίρνουμε επιδότηση και δεν είμαστε κουστουμάτοι νεοφιλελευθέροι για να έρχονται τα φράγκα μόνα τους). Λέμε, λέμε αλλά στο τζάμπα όλοι αγωνιστές είμαστε...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 29 Μαρ 2012, 11:54

baskin έγραψε:
izno2 έγραψε:δεν είναι δυνατόν τόσο καιρό να κάνετε για να στήσετε ένα γαμωwiki και ένα γαμωliquid.
προχωράτε, να δω και εγώ ο ψηφοφόρος αν υπάρχει κάτι καινούργιο εδώ, ή τζάμπα χάνω τον χρόνο μου.

Κάνε μία δωρεά ένα 500άρικο το χρόνο και στα στήνω και τα δύο αύριο (αν μου περίσσευαν και δεν πήγαιναν στα γάλατα του μικρού θα το είχα κάνει ήδη, αλλά βλέπεις εμείς δεν παίρνουμε επιδότηση και δεν είμαστε κουστουμάτοι νεοφιλελευθέροι για να έρχονται τα φράγκα μόνα τους). Λέμε, λέμε αλλά στο τζάμπα όλοι αγωνιστές είμαστε...

δηλαδή το site iznogood.eucube.gr που μου έστεισε ο vasper σε μια μέρα, 500 ευρώ κάνει; μην τρελαθούμε κιόλας.
Ο τρόπος που δουλεύετε ως άτομα και που οργανώνεστε λέει πολλά. Αν δεν μπορείτε να συνενοηθητε να φτιάξετε ένα site, πως θα κυβερνήσετε τον τόπο;
Αν και από ότι βλέπω η τάση τον τελευταίο καιρό πάει προς τα αριστερα: "Δεν θα κυβερνήσουμε μωρε, φασαρία θέλουμε να κάνουμε μόνο".
Άρα αντι να δώσουμε βάρος στην δουλειά, στις ουσιαστικές προτάσεις, δίνουμε βάρος στην επικοινωνία και στα βιντεάκια.
troll δηλαδή....
Τελευταία επεξεργασία από 1 και izno2, έχει επεξεργασθεί 29 φορά/ες συνολικά
http://iznogood.eucube.gr

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 29 Μαρ 2012, 11:59

Δεν πρόκειται (και μπορεί κάποιοι να μη θέλουμε) να κυβερνήσουμε. Σε πρώτη φάση θέλουμε να προωθήσουμε μια συγκεκριμένη ατζέντα (που αφορά συμμετοχή στις αποφάσεις, διαφάνεια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, προστασία ιδιωτικότητας κλπ) και πιστεύουμε ότι είναι τόσο σημαντική (και έχει προεκτάσεις σε τόσους τομείς) ώστε να υπάρχει κόμμα γι' αυτή.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 29 Μαρ 2012, 12:03

plessas έγραψε:Δεν πρόκειται (και μπορεί κάποιοι να μη θέλουμε) να κυβερνήσουμε. Σε πρώτη φάση θέλουμε να προωθήσουμε μια συγκεκριμένη ατζέντα (που αφορά συμμετοχή στις αποφάσεις, διαφάνεια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, προστασία ιδιωτικότητας κλπ) και πιστεύουμε ότι είναι τόσο σημαντική (και έχει προεκτάσεις σε τόσους τομείς) ώστε να υπάρχει κόμμα γι' αυτή.

για να προωθήσετε την ατζέντα που λες, πρέπει
1) να την φτιάξετε
2) να αποδείξετε ότι δουλεύει και βγάζει αποτέλεσματα που θα δώσουν ψωμί στον πεινασμένο

τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει.

οι συνδρομές που έχετε πάρει από τα 2000 μέλη σας, δεν μαζεύουν 500 ευρώ;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Μαρ 2012, 12:14

izno2 έγραψε:δηλαδή το site iznogood.eucube.gr που μου έστεισε ο vasper σε μια μέρα, 500 ευρώ κάνει; μην τρελαθούμε κιόλας.
Ο τρόπος που δουλεύετε ως άτομα και που οργανώνεστε λέει πολλά. Αν δεν μπορείτε να συνενοηθητε να φτιάξετε ένα site, πως θα κυβερνήσετε τον τόπο;
Αν και από ότι βλέπω η τάση τον τελευταίο καιρό πάει προς τα αριστερα: "Δεν θα κυβερνήσουμε μωρε, φασαρία θέλουμε να κάνουμε μόνο".
Άρα αντι να δώσουμε βάρος στην δουλειά, στις ουσιαστικές προτάσεις, δίνουμε βάρος στην επικοινωνία και στα βιντεάκια.
troll δηλαδή....

Στο έστησε για να παίξεις. Για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά και με πολλούς χρήστες πρέπει να πάει σε VPS (ειδικά το liquid feedback). Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα λεφτά μας δεν τα γεννάμε αλλά τα δουλεύουμε και ότι όλοι προσφέρουμε πέραν του χρόνου μας και από την τσέπη μας και ότι είμαστε 20-30 άτομα που το κάνουμε αυτό, άνοιξε καμία παιδική χαρά καλύτερα.

Έχεις πάντα μία απάντηση με βάση τα δικά σου κριτήρια. Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου και προσπάθησε να δεις και τις υποχρεώσεις και ανάγκες των άλλων. Μήπως νομίζεις ότι είμαστε έμμισθα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ;

Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου όμως. Βρες κάνα κοριτσόπουλο ή στην χειρότερη λίγο ξύδι, μπας και σου περάσει η γκρίνια της κακιάς γριάς που κουβαλάς.

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 29 Μαρ 2012, 12:17

1) Προσπαθούμε, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν είμαστε αργόσχολοι, πολιτικοί (με γονείς Μητσοτακαίους, Παπανδρέου, Κεφαλογιάννηδες, Βαρβιτσιώτηδες κλπ) αλλά πρέπει να ζήσουμε κιόλας. Αυτό το χρόνο έχουμε, αυτόν αφιερώνουμε. Αν η ατζέντα ολοκληρωθεί (μια σειρά από ιδέες ποτέ δεν ολοκληρώνεται και συνέχεια αλλάζει) σε 1 μήνα ή σε 1 χρόνο ή σε 5 τι να κάνουμε; Αν ψάχνεις επαγγελματίες δεν είναι εδώ.
2) Η απόδειξη έρχεται με την εφαρμογή. Τώρα στη θεωρία αν δε βλέπεις ότι η διαφάνεια ευνοεί την αξιοκρατία και μειώνει τα περιττά έξοδα και επομένως συνεισφέρει στο καλό του κοινωνικού συνόλου, τι απόδειξη να δώσουμε;
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 29 Μαρ 2012, 12:18

Κανείς δεν έχει δώσει δεκάρα (πέρα από τα 300 της ΕΣΗΕΑ και ότι βάζουμε από την τσέπη μας π.χ. φυλλάδια, baners, μετακινήσεις)
επειδή δεν έχουμε ακόμη λογαριασμό. Η Συνδρομή είναι τυπική 12ε το χρόνο.

ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ... :-)

izno2 έγραψε:οι συνδρομές που έχετε πάρει από τα 2000 μέλη σας, δεν μαζεύουν 500 ευρώ;
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 29 Μαρ 2012, 12:19

baskin έγραψε: Για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά και με πολλούς χρήστες πρέπει να πάει σε VPS (ειδικά το liquid feedback). .

πριν αρχίσεις να λες αοριστίες, θα ήθελα να μου απαντήσεις στην παρακάτω απορία που έχω:
"ξέρεις πόσους χρήστες μπορεί να σηκώσει το wiki του vasper;"

και μια δεύτερη απορία.
"Γιατί το liquid feedback χρειάζεται περισσότερα από το wiki;"

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 29 Μαρ 2012, 12:21

anestis έγραψε:Κανείς δεν έχει δώσει δεκάρα (πέρα από τα 300 της ΕΣΗΕΑ και ότι βάζουμε από την τσέπη μας π.χ. φυλλάδια, baners, μετακινήσεις)
επειδή δεν έχουμε ακόμη λογαριασμό. Η Συνδρομή είναι τυπική 12ε το χρόνο.

ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ... :-)

izno2 έγραψε:οι συνδρομές που έχετε πάρει από τα 2000 μέλη σας, δεν μαζεύουν 500 ευρώ;

δεκάρα;
και το παρόν σιτε πως τρέχει;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Μαρ 2012, 12:24

izno2 έγραψε:δεκάρα;
και το παρόν σιτε πως τρέχει;

Είσαι ηλίθιος ή το παίζεις απλά;

Ότι τρέχει, τρέχει με λεφτά κάποιων που έβαλαν από την τσέπη τους και όχι του κόμματος. Μήπως θέλεις να βάλουν και άλλα; Ε δεν έχουν, γι' αυτό αν έχεις δώσε ένα 500αρικο και θα στα σηκώσω αύριο, με 99% διαθεσιμότητα και bandwidth για όλους.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες