Καλό μου τρολάκι, αν δεν έγραφες στα παπούτσια σου τρολάροντας αυτό που λέει
Δημιουργία και Λειτουργία Επιτροπών από Μέλη, τα οποία ασχολούνται με ζητήματα προγράμματος στον τομέα που επιθυμούν.
Δεν θα είχες μεταφερθεί.
Ούτε θα είχα χάσει 15 ' ' απαντώντας και μεταφέροντας κι αυτό.
Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Νέο φόρουμ, και double-post
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
iznogood έγραψε:baskin έγραψε:Τα παράλληλα σύμπαντα τα έχεις σκεφθεί;
τι ακριβώς είναι;
κάποιος κώδικας;
Είναι ακόμη σε φάση μοντελοποίησης, δεν έχει γραφτεί κώδικας (human τουλάχιστον).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Re: Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!
Οπως βλέπεις το φορουμ μπορεί να προστατευθεί,χωρίς να διαγραφεί τίποτα...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
anestis έγραψε:Καλό μου τρολάκι, αν δεν έγραφες στα παπούτσια σου τρολάροντας αυτό που λέει
Δημιουργία και Λειτουργία Επιτροπών από Μέλη, τα οποία ασχολούνται με ζητήματα προγράμματος στον τομέα που επιθυμούν.
Δεν θα είχες μεταφερθεί.
Ούτε θα είχα χάσει 15 ' ' απαντώντας και μεταφέροντας κι αυτό.
ναι ρε συ. Αλλά και άλλοι μιλάνε εκεί που δεν είναι μέλη!
εγω γιατί όχι δηλαδή;
πάνω απ' του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα μ' έχει κατουρήσει;
τέλος πάντων, δεν ξαναμιλάω εκεί μέσα αφού δεν θέλετε...
Re: Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!
anestis έγραψε:Οπως βλέπεις το φορουμ μπορεί να προστατευθεί,χωρίς να διαγραφεί τίποτα...
εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη σε αυτό.
Γιατί έτσι χαλάς την συζήτηση και την ροή του λόγου.
Καλύτερα να κρατάς το ένα φόρουμ καθαρό, διαγράφοντας αμείλικτα όλα τα άσχετα ή τα ανούσια, και να έχεις το άλλο απολύτως χύμα
και να μην λογοκρίνεται τίποτα διατηρώντας την ροή του λόγου όπως φυσικά προέκυψε.
Και φυσικά ακόμα καλύτερα, τα δύο φόρουμ να μην τα ελέγχει το ίδιο άτομο-οργανισμός.
Re: Ορισμός Ομάδων Εργασίας
SilindeElendil έγραψε:mankasp έγραψε:+1επίσης θα πρότεινα όσοι αποτελούν τις ομάδες να είναι απο ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ μελη μόνο για να γνωρίζουμε και τι μας γίνεται και να μπορούν να ελεχθουν.
Όχι μόνο ταυτοποιημένα αλλά θα πρέπει να υπάρχει, τουλάχιστον όταν κάνουμε wiki και μια λίστα με της ομάδες και τα μέλη τους καθώς και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με κάθε ομάδα π.χ. μέσω email.
+2
-1 (το ξέρω ότι δεν μετράει η γνώμη όσων δεν ανήκουν στο κόμμα, αλλά παρόλαυτά ψηφίζω έτσι για να ακούγεται και η άλλη άποψη)
iznogood έγραψε:-1 (το ξέρω ότι δεν μετράει η γνώμη όσων δεν ανήκουν στο κόμμα, αλλά παρόλαυτά ψηφίζω έτσι για να ακούγεται και η άλλη άποψη)
Ela pes mas?https://www.youtube.com/watch?v=H9yhGJ-oKfc
De gustibus non est disputandum
warlordei έγραψε:iznogood έγραψε:-1 (το ξέρω ότι δεν μετράει η γνώμη όσων δεν ανήκουν στο κόμμα, αλλά παρόλαυτά ψηφίζω έτσι για να ακούγεται και η άλλη άποψη)
Ela pes mas?https://www.youtube.com/watch?v=H9yhGJ-oKfc
Μα δεν σου είπα; Νέφτι!

-
Re: Δηλώσεις συμμετοχής στην ομάδα Information Technology
iznogood έγραψε:rath έγραψε:+1 και απο μενα.
Φοιτητής πληροφορικής, γνωρίζω C (POSIX), Java και PHP, αλλα οπως και ο tvelocity, σκοπεύω να λερώσω τα χέρια μου με ότι χρειαστεί. Κατι ψιλα απο web design. Ας μην ξεχάσω και τη latex.
Μιας και ειμαι στο θεμα, θα ήθελα να προτείνω και τη δημιουργία ενος ανοιχτου repository server, git η mercurial, οτι θελετε (μολις αποκτησουμε δικο μας server).
Δυστυχώς δεν μπορείς να ενταχθείς στην ομάδα αν δεν είσαι μέλος του κόμματος των πειρατών ή αν είναι ανώνυμος.
Δώσε το όνομά σου και γίνε μέλος, αν θές να ενταχθείς στην ομάδα.
Καταρχάς αυτό το θέμα είναι μόνο για την δήλωση σημμετοχής.Και εγώ μιλάω με nick στο φόρουμ και δεν με ξέρουν οι περισσότεροι εκτός απο τα παιδιά στην θεσσαλονίκη(Το μόνο που θέλει είναι η εγγραφή και δέν είναι κάτι το παράλογο).Άν θές να το συζητήσουμε περισσότερο στείλε σε pm αρκετά μπηκαν σε αυτό το θέμα άκυρα πράγματα.Όποιος mod το δεί ας μετακινήσει τα δύο πόστ στην χαλαρή.
Αυτά, ας μήν συνεχιστεί το θέμα αυτό περισσότερο εδώ.
Re: Επιτροπή για τις επιτροπές
CENSORED:THE BELOW MESSAGE WAS MOVED BY THE MODERATORS. ITS ORIGINAL POSITION WAS HERE.
thanos1 έγραψε:Κάποιος θα πρέπει να βάλει μια σειρά στο θέμα των επιτροπών για 2 λόγους:
1. Θα υπάρχει τεράστια αλληλοκάλυψη στο τέλος για την συγκεκριμένη οργάνωση των επιτροπών και είναι κρίμα η κατασπατάληση πόρων
2. Θα πρέπει να υπάρχει από τις επιτροπές ένας σχεδιασμός από πάνω (καταστατικές αρχές κόμματος) προς τα κάτω (δημιουργία θέσεων)
Γιαυτό ακριβώς το λόγο στην πρότασή μου έχω προτείνει έναν κοινό χώρο εργασίας για όλες τις επιτροπές.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες