Spin off συζήτησης περί καταστατικού

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ερώτηση ερμηνείας του καταστατικού

Δημοσίευσηαπό anestis » 18 Φεβ 2012, 11:51

Να διαχωρίσουμε τον Τύπο από την ουσία.
Τυπικά δεν υπήρχε κόμμα. Ουσιαστικά όσοι θέλησαν από το κόμμα συμμετείχαν.
Η απόφαση ήταν ουσιαστικά σωστή. Και αποδεκτή. Τυπικά ήταν προ-ιδρυτικό.

Μετά την ίδρυση (Εχουμε ιδρυθεί 10/2 ισχύει αυθημερόν, αν και δεν έχουμε ακόμη χαρτί για να πάμε στην Εφορία και την Τράπεζα) τυπική απόφαση δεν έχουμε πάρει ακόμη. Το καταστατικό είναι λειτουργικό και έχει δικλείδες ασφαλείας μια χαρά. Για κάτι τέτοια τρολ τις έχει.
Σας παραπέμπω στη συζήτηση για το πως ορίζονται οι υποψ. βουλευτές και τη δέσμευση ότι η Δ.Ε. θα επικυρώσει τυπικά αν χρειαστεί τις αποφάσεις των Μελών.
Το κόμμα βασίζεται στην αίσθηση της πλειοψηφίας του ότι τα πάντα δουλεύουν σωστά. Είναι χαζό να παραβιάσουμε τις Αρχές μας γιατί απλά θα μείνει μια σφραγίδα, άχρηστη χωρίς πρόσωπα. Αντί να τσιμπάμε στις __________(κατά βούληση) του προφέσορα, ας δούμε πως θα δεκαπλασιάσουμε το δυναμικό μας.

Τέλος ο προφέσορας iznogood -χωρίς να είναι Μέλος και να θέλει να γίνει Μέλος- όπως βλέπετε προσπαθεί να μαζέψει κόσμο για να φτιάξει το δικό του κόμμα. Κάποια στιγμή περιμένω να βγάλει μπροστά και τον φίλο του. Έχει ξανασυμβεί και μας το είχαν πει, σε ανύποπτο χρόνο.
Στο καλό και με τη νίκη! Τι κρίμα που το PPI δέχεται μόνο ένα τακτικό μέλος ανά χώρα!

Είναι ικανός να κηρύξει ανεξάρτητη την Κρήτη πάντως, για να μπει κι αυτός κάπου...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 12:07

δεν είμαι προφέσορας. είμαι ανώνυμος, και έτσι θα παραμείνω.
είμαι κατά της ανεξαρτησίας της κρήτης και δεν θα κάνω δικό μου κόμμα.
θα περιμένω να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στο κόμμα σας, και αν θεωρώ ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία των απόψεων και των ψήφων μου, μπορεί να γίνω και μέλος.

Υ.Γ.
anestis έγραψε: Τι κρίμα που το PPI δέχεται μόνο ένα τακτικό μέλος ανά χώρα!

Το PPi το έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Η Δημοκρατία είναι το κράτος του Δήμου, δεν συμφωνώ με τις διεθνιστικές μπούρδες.
Με τον διπλανό μου θέλω να τα έχω καλά και αυτόν ακούω μόνο, όχι το αμερικανάκι ή τον σουηδό.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 12:15

tvelocity έγραψε:Πάντως η ιδέα σου να χρησιμοποιούνται wiki bots για τις ψηφοφορίες μου αρέσει, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη «κόλα» παραπάνω για λόγους ευχρηστίας.

χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό.

έχεις κανένα git να αρχίσουμε να γράφουμε κώδικα;
χωρίς παρέα δεν κάνω τίποτα....

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 18 Φεβ 2012, 12:19

κοιτα ρε θελει και παρεα το "μελος"
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 12:32

pappasadrian έγραψε:κοιτα ρε θελει και παρεα το "μελος"

ότι και να κάνω, χρειαζόμαι τουλάχιστον έναν ακόμα να με υποστηρίζει.
αν δεν έβρισκα υποστήριξη για το wiki από τον vasper, δεν θα έκανα τίποτα.
αν στον tvelocity του αρέσει η ιδέα για τα wikibots, και με υποστηρίξει με κάποιο git, να αρχίσω να γράφω κώδικα.

εμείς οι ανώνυμοι, από μοναξιά πάσχουμε συνήθως.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 12:45

tvelocity έγραψε:Γίνεται να μην παρουσιάζεις το προσωπικό σου wiki σαν wiki του Κόμματος Πειρατών;

νομίζω στην υπογραφή μου λέω "το wiki των πειρατών", όχι "του κόμματος των πειρατών".

Δηλαδή εσύ τι λες, όσοι δεν είναι στο κόμμα δεν είναι πειρατές; το αντίθετο θα έλεγα....
πειρατές και επώνυμοι γίνεται; δεν γίνεται!

thanos1

Δημοσίευσηαπό thanos1 » 18 Φεβ 2012, 13:06

Διαβάζω με προσοχή, ακούω τα πάντα αλλά ποτέ δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που όταν μπαίνουν κάπου θέλουν να το αλλάξουν για να ταιριάζει με κάτι δικό του.
Αν όμως είναι ιδέες προς συζήτηση ή κάποια εθελοντική προσφορά σε κάτι ζητούμενο είναι καλοδεχούμενο

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 18 Φεβ 2012, 15:30

iznogood έγραψε:νομίζω στην υπογραφή μου λέω "το wiki των πειρατών", όχι "του κόμματος των πειρατών".

Δηλαδή εσύ τι λες, όσοι δεν είναι στο κόμμα δεν είναι πειρατές; το αντίθετο θα έλεγα....
πειρατές και επώνυμοι γίνεται; δεν γίνεται!

Πρώτων έχεις αναφερθεί σε διάφορα σημεία στο προσωπικό σου wiki σαν wiki του κόμματος των πειρατών. Δεύτερον, ακόμα και εκεί που δεν αναφέρεσαι σε «κόμμα» προφανώς παίζεις με τις λέξεις γνωρίζοντας πολύ καλά πως αυτές ερμηνεύονται.

Τρίτον, μπερδεύεις τους πειρατές με τους.... Anonymous!

χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό.

έχεις κανένα git να αρχίσουμε να γράφουμε κώδικα;
χωρίς παρέα δεν κάνω τίποτα....

Να γράψω κώδικα; Πολύ ευχαρίστως!!! Απλά εγώ περιμένω να γίνει η ομάδα ΙΤ και να αποφασίσουμε όλοι μαζί τι θέλουμε και πως το θέλουμε πριν πάρω πρωτοβουλίες από μόνος μου «για το καλό όλων».

Εξάλλου δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε από εσένα να υλοποιήσεις κάτι. Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για το αν μπορούμε να σε εμπιστευτούμε. :mrgreen:

(git μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χωρίς server, και υπάρχουν και άπειροι free providers στο Internet. Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση να χρησιμοποιείται git για version control)
Verba volant, scripta manent

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 17:49

tvelocity έγραψε:Πρώτων έχεις αναφερθεί σε διάφορα σημεία στο προσωπικό σου wiki σαν wiki του κόμματος των πειρατών.

Δεύτερον αν δεν σου αρέσει κάτι, αν δεν αρέσει κάτι σε οποιονδήποτε, το wiki είναι ανοικτό προς όλους, μπορούν να πάνε να σβήσουν ότι δεν τους αρέσει.
Τρίτον δεν είναι το προσωπικό μου wiki, είναι το wiki του vasper, στο οποίο του έδωσε το όνομά μου, και εκεί γράφει ο Iam (που μπορεί να είμαι εγώ, αλλά μπορεί και όχι, και καμιά σημασία δεν έχει)

tvelocity έγραψε:...μπερδεύεις τους πειρατές με τους.... Anonymous!

Κοίτα, για να λέμε τα πράγματά με το όνομά τους, δεν είναι πειρατές ούτε οι ανώνυμοι ούτε οι Anonymous , ενώ από την άλλη οι πραγματικοί πειρατές είναι πάντα ανώνυμοι.

Τώρα αν κάποιοι πειρατές θέλουν να βγουν από την ανωνυμία τους και να δοκιμάσουν "τον άλλο δρόμο", δικαίωμά τους
και προσωπικά εγώ δεν είμαι ενάντια , ότι θέλουν ας κάνουν, και τους υποστηρίζω.

Όμως την έννοια του πειρατή να μην δοκιμάσουν να την αλλάξουν, αυτές οι "ευαλφάλειες" και οι αλλαγές των
νοημάτων των λέξεων να λείπουν!

Δεν είσαστε οι πειρατές, είσαστε πειρατές που αποφάσισαν να χάσουν λίγο από το πειρατιλίκι τους, και
να δοκιμάσουν μήπως και με την επωνυμία μπορούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό που δεν μπορούν οι
πραγματικοί και ανώνυμοι πειρατές να προσφέρουν.

Και για να είμαστε και ακριβείς, το όνομα του κόμματος είναι λάθος.
Είναι εντελώς παραπλανητικό να λέγεται "Κόμμα πειρατών"! Θα έπρεπε να λέγεται "Κόμμα αλληλεγγύης προς τους πειρατές" ή έστω "πειρατικό κόμμα"
Νομίζω εδώ υπάρχει κίνδυνος καταγγελίας στο PPI ότι εδώ στην ελλάδα παίζουν με τις λέξεις, και ότι 8 άτομα αλλοιώσανε το όνομα του κόμματος από Pirate Party σε Pirates' Party. (ά ρε anestis, τους το έλεγες αλλά δεν σε άκουσαν!). Ασε που άμα ήμουν άρειος πάγος, ή δεν θα ενέκρινα το όνομα, ή θα σας έβαζα όλους μέσα, αφού αποδέχεστε ότι είσαστε πειρατές και η πειρατεία απαγορεύεται!

tvelocity έγραψε:Να γράψω κώδικα; Πολύ ευχαρίστως!!! Απλά εγώ περιμένω να γίνει η ομάδα ΙΤ και να αποφασίσουμε όλοι μαζί τι θέλουμε και πως το θέλουμε πριν πάρω πρωτοβουλίες από μόνος μου «για το καλό όλων».

Εξάλλου δεν νομίζω ότι θα περιμένουμε από εσένα να υλοποιήσεις κάτι. Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για το αν μπορούμε να σε εμπιστευτούμε. :mrgreen:

κατάλαβα...καλό ξημέρωμα! :P

tvelocity έγραψε:(git μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χωρίς server, και υπάρχουν και άπειροι free providers στο Internet. Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση να χρησιμοποιείται git για version control)

το ξέρω ρε φίλε, σου λέω να βρούμε ένα git στο internet για να γράφουμε μαζί και να μην έχω μοναξιά, αυτό λέω!
Τελευταία επεξεργασία από 13 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 18 Φεβ 2012, 18:04

Στο Σουηδικο πειρατικο κομμα θα ειχες φαει μπαναρισμα προ καιρου.
Εδω ειμαστε για μια εποικοδομητική συζήτηση και οχι για τρολαρισμα και φραμπαλισμο.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες