Εκλογές

polyniki
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Εκλογές

Δημοσίευσηαπό polyniki » 28 Μαρ 2012, 12:38

Παιδιά πέρασε καιρός από το τελευταίο newsletter κι επειδή με μία πρώτη ματιά δεν βρίσκω σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε μία ενημέρωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές; Υπάρχουν υποψήφιοι; Το κόμμα έχει γίνει επίσημα αποδεκτό ως κόμμα; Τελευταία φορά που είχα διαβάσει κάτι είχε κάνει αίτηση...

Ευχαριστώ
Ο τόπος δεν χρειάζεται νέα κόμματα από τους ίδιους σάπιους ανθρώπους, αλλά νέους ανθρώπους με κίνητρο το κοινό καλό και όχι την προσωπική τους καριέρα και τσέπη.

baskin

Re: Εκλογές

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Μαρ 2012, 12:56

Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς το forum. Όλα έχουν απαντηθεί πολλαπλές φορές (no offense). ;)

Εν συντομία.

Το κόμμα είναι επίσημο και με ΑΦΜ και υπάρχουν εν δυνάμει υποψήφιοι για το 1/3 των νομών που χρειαζόμαστε απαραίτητα. Γυναίκες υποψήφιους θέλουμε, για να καλύψουμε την ποσόστωση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 28 Μαρ 2012, 13:05

polyniki
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό polyniki » 28 Μαρ 2012, 13:36

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως τώρα τελευταία άρχισα να κοιτάω ;-) Κάποιες παρατηρήσεις / προτάσεις (χωρίς να θέλω να κάνω την έξυπνη): Έριξα μια ματιά στο σχετικό υποφόρουμ και πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ να άνοιγε ένα κύριο θέμα ειδικά για τις εκλογές που να αποτελεί περίληψη και το ζουμί γενικά του πόσοι υποψήφιοι υπάρχουν και τι χρειάζεται ακόμα με τακτική ενημέρωση του ίδιου κυρίου θέματος, και όχι με αμέτρητες απαντήσεις και καινούρια θέματα από κάτω. Εκτός και αν υπάρχει κανένα θέμα όπου μπορώ να δω το τελευταίο status; Και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει σταλεί, ή τουλάχιστον εγώ δεν έλαβα, ή δεν πρόσεξα, κάποιο newsletter που να ενημερώνει για όλα αυτά και φυσικά σχετικές αναρτήσεις ή άρθρα σε facebook κλπ. Υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου που μπορούμε να δημοσιεύσουμε στο facebook; Έχω την εντύπωση ότι λίγο πολύ τα άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα να ξέρουν ότι το κόμμα πειρατών θα κατέβει στις εκλογές.
Ο τόπος δεν χρειάζεται νέα κόμματα από τους ίδιους σάπιους ανθρώπους, αλλά νέους ανθρώπους με κίνητρο το κοινό καλό και όχι την προσωπική τους καριέρα και τσέπη.

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 13:58

Υπήρχε αναφορά στο τελευταίο Δελτίο Τύπου για τους Βουλευτές στο Σααρ.

Για τους έξω υπήρξε άρθρο στο tech.in.gr και αλλού.
http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231188257

Newsletter ίσως και σήμερα
email το Σ/Κ εκτός αν η ΕΠΙΣΗΜΗ ημερομηνία ανακοινωθεί νωρίτερα.

polyniki έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως τώρα τελευταία άρχισα να κοιτάω ;-) Κάποιες παρατηρήσεις / προτάσεις (χωρίς να θέλω να κάνω την έξυπνη): Έριξα μια ματιά στο σχετικό υποφόρουμ και πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ να άνοιγε ένα κύριο θέμα ειδικά για τις εκλογές που να αποτελεί περίληψη και το ζουμί γενικά του πόσοι υποψήφιοι υπάρχουν και τι χρειάζεται ακόμα με τακτική ενημέρωση του ίδιου κυρίου θέματος, και όχι με αμέτρητες απαντήσεις και καινούρια θέματα από κάτω. Εκτός και αν υπάρχει κανένα θέμα όπου μπορώ να δω το τελευταίο status; Και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει σταλεί, ή τουλάχιστον εγώ δεν έλαβα, ή δεν πρόσεξα, κάποιο newsletter που να ενημερώνει για όλα αυτά και φυσικά σχετικές αναρτήσεις ή άρθρα σε facebook κλπ. Υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου που μπορούμε να δημοσιεύσουμε στο facebook; Έχω την εντύπωση ότι λίγο πολύ τα άτομα που μπαίνουν εδώ μέσα να ξέρουν ότι το κόμμα πειρατών θα κατέβει στις εκλογές.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

polyniki
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό polyniki » 28 Μαρ 2012, 17:07

Αυτά που λες δεν είναι άσχημα, αλλά σκεφτόμουν κάτι σαν καμπάνια στο facebook. Οι βουλευτές στο Σααρ όμως δεν είναι κάποια πιασάρικια είδηση που θα κινήσει την περιέργεια του απελπισμένου Έλληνα πολίτη. Κάποιο δελτίο τύπου που θα αποσταλεί σε όλα τα Online μέσα, το οποίο θα μπορούμε να κοινοποιήσουμε στους φίλους μας στο facebook και αυτοί με τη σειρά τους στους δικούς τους. Σίγουρα έχετε στείλει πολλά μέχρι τώρα, αλλά στείλατε και κάτι που να ανακοινώνει ότι θα κατέβετε στις εκλογές, ή μάλλον είναι ακόμα νωρίς;

Υπάρχει νέος κόσμος εκεί έξω που έτσι κι αλλιώς δεν βλέπει τα σάπια κανάλια της TV και ενημερώνεται αποκλειστικά από blog και facebook, και θέλω να ελπίζω πως υπάρχουν όντως αντιδραστικά blog που θα ενδιαφερθούν γι' αυτή την είδηση. Όλοι αυτοί είναι η γενιά των 700 Ευρώ που έχει 2 μεταπτυχιακά και δεν μπόρεσε και ούτε θέλει να βολευτεί στο δημόσιο σαν τους πατεράδες και τους θειους τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι είναι απελπισμένοι γιατί δεν ξέρουν καν τι να ψηφίσουν, σαν να λέμε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πως ή μάλλον πότε θα μάθουν ότι τώρα υπάρχει και μία καινούρια επιλογή;

Επισημαίνω ότι δεν θέλω να το παίξω έξυπνη. Δεν συμμετείχα ενεργά στο φόρουμ και δεν γνωρίζω τα σχέδιά σας, απλά κάνω κάποιες προτάσεις που ίσως έχουν ήδη γίνει.

Thermaikos

Δημοσίευσηαπό Thermaikos » 28 Μαρ 2012, 17:20

Μπορεις να κανεις share τα βιντεακια απο το καναλι του Youtube http://www.youtube.com/user/PiratePartyGreece
http://youtu.be/lu_N0FajhKE
http://youtu.be/XP9uL8hQ6Xo
με παραπομπη στο site, στις αρχες http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

Δελτια τυπου στελνονται παντου(οπως αυτο με τη θεση για τα γενοσημα). Τα δημοσιευουν αρκετα site(προσωπικα, απο καποια site δε περιμενα οτι θα μας αναφερουν τοσο συχνα :) ).
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----

polyniki
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό polyniki » 28 Μαρ 2012, 17:23

@Thermaikos great tip!

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 17:42

Μια χαρά...Είσαι σε καλή τροχιά :)

Οντως η προηγούμενη "είδηση" που βγάλαμε ήταν τα γενόσημα και η επόμενη πιθανότατα θα είναι οι τελικοί συνδυασμοί μας λίγο πριν το Πάσχα.
Ενδιάμεσα δεν ήταν τόσο "ειδήσεις", ήταν ενημερώσεις.

polyniki έγραψε:Επισημαίνω ότι δεν θέλω να το παίξω έξυπνη. Δεν συμμετείχα ενεργά στο φόρουμ και δεν γνωρίζω τα σχέδιά σας, απλά κάνω κάποιες προτάσεις που ίσως έχουν ήδη γίνει.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

vagenasd

Δημοσίευσηαπό vagenasd » 28 Μαρ 2012, 18:41

Γεια σας
Πιστεύω ότι βρήκα έναν έξυπνο τρόπο να βλέπουν οι φίλοι μας που δεν είμαστε σίγουροι ότι βλέπουν τι στέλνουμε στο face book και ταυτόχρονα να διαβάζουν τις ιδέες μας
Τους στέλνουμε λοιπόν ένα προσωπικό μήνυμα το λινκ που έχει ένα video δικό μας και τους ρωτάμε να μας πουν την γνώμη τους παράδειγμα http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/80918.html
Αυτό και τους ρωτάμε να μας πουν αν τους αρέσει οπότε θέλουν και δεν θέλουν το βλέπουνε και διαβάζουνε και τα υπόλοιπα
Πως το βρίσκετε ?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες