Επικοινωνία από το κόμμα Νέων.

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Επικοινωνία από το κόμμα Νέων.

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 12:26

Υπήρξε Επικοινωνία από το κόμμα Νέων.

Ψάχνουν τρόπους προεκλογικής συνεργασίας. Ζήτησαν κάποια συνάντηση στην Αθήνα.
Εξήγησα ότι το καταστατικό μας απαιτεί Συνέδριο για προεκλογική συνεργασία, άρα τυπικά δεν προλαβαίνουμε.
Έπεσε η σκέψη να το δούμε σε επίπεδο προσώπων, όχι κόμματος.

Πώς σας φαίνεται; Υπάρχουν 2-3 Αθηναίοι που θα ήθελαν να κάνουν μια επαφή; Αν ναι πείτε να στείλω email/τηλέφωνο.
Αν όχι, πείτε να απαντήσουμε αρνητικά.

http://www.kommaneon.gr/index.php?optio ... Itemid=116
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Re: Επικοινωνία από το κόμμα Νέων.

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Μαρ 2012, 12:56

Από ότι βλέπω είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Ελάχιστα μέλη, καμία συζήτηση στο Forum τους και έλλειψη οποιασδήποτε αρθρογραφίας πλην βασικών θέσεων... Άσε που οι φωτογραφίες τους είναι φωτοσοπιές και έτοιμα πρότυπα από το διαδίκτυο!!!

Είναι ιδρυμένο κόμμα;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Yiannis Motsakos

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 28 Μαρ 2012, 12:57

Δεν έχω προσωπική γνώμη για το κόμμα νέων, αλλα από βιογραφικά που διάβασα, p.x. του Υπευθυνου τύπου του κόμματος,...ήταν μέλος στην ευρωπαϊκή οργάνωση νέων που την ξέρω και είναι καθαρά "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕYΘΕΡΟ" κύμα νέων και για αυτόν τον λόγο νομίζω ο κύριος ως άτομο ήταν και μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Σαν άτομα αν θέλουν ωμος να βρεθούν μαζί μας είναι πάντα ευπρόσδεκτα( δημοκρατία έχουμε), αλλα και εμείς ας φυλάμε τα νώτα μας!

Απόσπασμα από την σελίδα τους:

Οι επιρροές του συναντώνται στην Κλασική Αρχαιότητα και στον Κλασικό Φιλελευθερισμό .
Ο κλασσικός φιλελευθερισμός μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο ηρωική και χρήσιμη ιδεολογία αφού οδήγησε τόσο τον αρχαίο κόσμο όσο και τον σύγχρονο, στο υψηλότερο σκαλί ανάπτυξης που έφτασαν ποτέ.
Ο Κοινωνικός Παρεμβατισμός δεν είναι φιλοσοφία. Δεν γράφτηκε σε κλειστές αίθουσες ούτε αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου. Ο Κοινωνικός Παρεμβατισμός δεν είναι πολιτικό ούτε οικονομικό σύστημα. Είναι μορφή άμεσης έκφρασης.

12. Δημιουργία ευρωμεσογειακής γραμματείας για προώθηση των πολιτικών και οικονομικών σχέσεων

· Οραματιζόμαστε και θα αγωνισθούμε για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την πατρίδα μας και το λαό μας στα πλαίσια μιας Ευρώπης των Λαών, των Εθνών και των Πολιτών.

Με το φιλευθερισμο και με την ευρώπη δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλα το κυριότερο πλαίσιο για μένα είναι η χωρα μου και δεν θέλω για αυτό την βοήθεια κανενός ευρωπαίου "αδελφού" μου.

Πάντα προσωπικά και πειρατικά
Γιάννης
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 28 Μαρ 2012, 12:58

Τις ίδιες παρατηρήσεις είχα κι εγώ να κάνω, αλλά με πρόλαβε ο Βασίλης. Τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει χρόνος, μετά τις εκλογές ότι θέλουν μπορούν να το συζητήσουμε. Επίσης, αν θέλουν μπορούν να γραφτούν στο φόρουμ μας και να συμμετέχουν στις συζητήσεις.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 28 Μαρ 2012, 13:14

Ομολογώ πως πρώτη φορά τους ακούω, αν και ιδρύθηκαν το 2004. Πιστεύω με κάλυψε ο plessas, τι είδους συνεργασία θα μπορούσαμε να κάνουμε "σε επίπεδο προσώπων";

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες