Δεν είμαι ειδικός, αλλά κάπου θα βοηθήσω.
Nicholas Starkos έγραψε:Λόγω αλληλοσύνδεσης των θεμάτων και για λειτουργικούς λόγους , θα γίνει μια υπο-Επιτροπή Πολιτισμού μέσα στην Επιτροπή Παιδείας και μια υπο-Επιτροπή Αθλητισμού μέσα στην Επιτροπή Παιδείας. Η ξεχωριστή Επιτροπή Πολιτισμού θα καταργηθεί. Αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα την δουλειά που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε.
omissman έγραψε:Nicholas Starkos έγραψε:Λόγω αλληλοσύνδεσης των θεμάτων και για λειτουργικούς λόγους , θα γίνει μια υπο-Επιτροπή Πολιτισμού μέσα στην Επιτροπή Παιδείας και μια υπο-Επιτροπή Αθλητισμού μέσα στην Επιτροπή Παιδείας. Η ξεχωριστή Επιτροπή Πολιτισμού θα καταργηθεί. Αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα την δουλειά που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε.
?????????
το "καθαρο" αντικειμενο του Πολιτισμου - Καλες Τεχνες,Αρχιτεκτονικη, Καλλιτεχνικες εκδηλωσεις / Φεστιβαλ , Αρχαιολογικοι χωροι, Μνημεια ολων των ιστορικων περιοδων, Μουσεια, αναδειξη του αρχαιου Ελληνικου Πολιτισμου, προβολη του συγχρονου Ελληνικου Πολιτισμου, Λογοτεχνια κλπ.κλπ.κλπ. να συνεχισω ??????????
ΟΛΑ ΑΥΤΑ σε ποια "υποεπιτροπη" ποιας επιτροπης θα "ενταχθουν" ??????????
Θεωρω την ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ του εργου μιας επιτροπης πολιτισμου εντελως αναιτιολογητη και βαρυ ολισθημα για ολους εμας τους "πολιτισμενους" πειρατες...!!!!!!
φιλικα, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΟΥΛΗΣ, αρχιτεκτονας
Z53 έγραψε:Μπορώ εγώ να κάνω τον κούκο![]()
Δεν είμαι ειδικός, αλλά κάπου θα βοηθήσω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες