SilindeElendil έγραψε:Ολη η διαδικασια μου κοστισε 1 ευρω(60 λεπτα το γραμματοσημο 20 λεπτα οι φωτοτυπιες και 20 λεπτα ο φακελος)και μιση ωρα απο τον χρονο μου.
Φωτοτυπίες? γιατί?
SilindeElendil έγραψε:Ολη η διαδικασια μου κοστισε 1 ευρω(60 λεπτα το γραμματοσημο 20 λεπτα οι φωτοτυπιες και 20 λεπτα ο φακελος)και μιση ωρα απο τον χρονο μου.
piratpartisten έγραψε:στο δελτιο εγγραφης υπαρχει καποια παρατυπια η μαλλον δυο.
Η πρωτη ειναι οτι μονο οι Ελληνες κατοικουντες εχουν δικαιωμα να εγγραφουν και αυτο ειναι παραξενο. Διαβασα καπου οτι το απαιτει ο Αρειος Παγος. Και οτι αυτος που εγγραφεται πρεπει οπωσδηποτε να ψηφιζει. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι ψηφοφορος. Ετσι βγαινουν εκτος οι κατω των 18 ετων και αυτοι που δεν θελουν να ψηφισουν παρολα αυτα.
Η αλλη ειναι οτι δεν μπορει να γινει μελος ενας που ηδη ειναι μελος σε αλλο κομμα. Το εδω πειρατικο κομμα υποστηριζει την συμμετοχη πειρατων σε αλλα κομματα. Εσεις εχετε σαν περιορισμο μονο αν καποιος ειναι μελος σε αλλο πειρατικο κομμα. Υπαρχουν δυο η περισσοτερα τετοια κομματα στην Ελλαδα; Γαιτι σε ενα παραθυρακι στο δελτιο εγγραφης δεν μπορει καποιος να αλλαξει το κρατος, ειναι μονο Ελλαδα.
Nassos έγραψε:Καλημέρα και από εμένα,
Ολοκληρωσα την εγγραφή στην φόρμα και κατέβασα το PDF αρχείο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω περάσει απο ένα ΚΕΠ και θα το ταχυδρομίσω στην διεύθυνση που αναφέρετε. Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που μας πιέζει όσον αφορά το μάζεμα των υπογραφών και την καταθεσή τους?
george173 έγραψε:Εχθές που έκανα τις αιτήσεις ήμουνα το 193 Σήμερα πήγα στο ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής και έστειλα τον φάκελο συστημένο. Σήμερα φαντάζομαι να περάσαμε τους 200.Πρέπει για να ισχύσουν οι αιτήσεις να σταλούν στο Τ.Θ. 61366, 15104 ΜΑΡΟΥΣΙ υπογεγραμμένες ώστε η μια να πάει Προς τη Διοικούσα Επιτροπή του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας. Και η άλλη Προς: ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες