nikolaos έγραψε:Είμαι Δικηγόρος, 47 ετών και αυτοδημιούργητος. Δεν έχω ποτέ ζητήσει ούτε ωφεληθεί από κανένα κόμμα ή πολιτικό. Δεν έχω ποτέ "γραφτεί" σε κάποιο κόμμα. Έχω ψηφίσει από 18 ετών σε όλες τις εκλογές διάφορους. Ελπίζω το παρόν κόμμα να μην έχει ήδη ή να μην αποκτήσει στο μέλλον μέλη με τη νοοτροπία του κομματόσκυλου. Ο απλός συνειδητοποιημένος πολίτης ψάχνει για ειλικρίνεια, εντιμότητα, εργατικότητα και κυρίως φιλότιμο. Επαγγελματίες πολιτικοί αποκλείονται των ανωτέρω ιδιοτήτων. Θεωρώ σκόπιμο τα μέλη του κόμματος να εργάζονται ή αν είναι άνεργοι να έχουν ικανού χρόνου επαγγελματικό παρελθόν και να μην υπήρξαν ποτέ κομματόσκυλα οποιουδήποτε κόμματος. Για να πάρει πάλι μπροστά αυτή η χώρα απαιτείται πολύ δουλειά για το καλό όλων. Ποιος είναι πραγματικά πρόθυμος κι αντέχει να την προσφέρει?
Νικόλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και θα ήθελα να προσθέσω και τις δικές μου σκέψεις.
Είμαι 31 ετών και τα τελευταία 3 χρόνια διατηρώ ατομική επιχείρηση. Κι εγώ όπως κι εσύ
nikolaos έγραψε:Δεν έχω ποτέ ζητήσει ούτε ωφεληθεί από κανένα κόμμα ή πολιτικό. Δεν έχω ποτέ "γραφτεί" σε κάποιο κόμμα. Έχω ψηφίσει από 18 ετών σε όλες τις εκλογές διάφορους.
Θεωρώ δεδομένο ότι οι εκπρόσωποι του κόμματος δεν θα προέρχονται σε καμία περίπτωση από ανθρώπους οι οποίοι με οποιονδήποτε τρόπο έχουν υπηρετήσει το παρόν σύστημα. Εύχομαι να μην υπάρξουν μέλη τα οποία θα αποσκοπούν στην εφήμερη προβολή και στο προσωπικό όφελος.
Για να πάρει μπροστά η Ελλάδα απαιτείται, όχι απλά πολύ δουλειά, αλλά πόλεμος με το υπάρχον σύστημα και τους υποστηρικτές του. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς γιατί η προβοκάτσια έρχεται πάντα από εκεί που δεν το περιμένεις και συνήθως είναι εκ των έσω.
Πιστεύω επίσης πως πρέπει να αρχίσουν να γίνονται συχνές συναντήσεις έτσι ώστε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να διαλυθούν οι τυχόν υποψίες και δισταγμοί που μπορεί να μας έχουν δημιουργηθεί.
nikolaos έγραψε:Ποιος είναι πραγματικά πρόθυμος κι αντέχει να την προσφέρει?
Αυτό είναι και το ερώτημα από το οποίο πιστεύω πως θα κριθεί η πορεία αυτής της κίνησης. Συνήθως στην αρχή επικρατεί ο ενθουσιασμός του καινούργιου, αλλά στην πορεία πάντα κάτι συμβαίνει και τα παρατάμε.
Είμαστε λοιπόν πρόθυμοι να προσφέρουμε προς το σύνολο ή θα συνεχίσουμε με γνώμονα το ατομικό συμφέρον?